2.gebelik ve yaş

Felaket canım kasigim patlamak üzere :KK43:( ve belim kopuyo akintim almış başını gidiyo :KK43:(( yarin adette olursam tam olur

Yumurtaligim aşırı agriyinca ilac alsammi dedim kendime bacagimi çekemiyordum çünkü yinede ne olur ne olmaz almadim

almaa ilaç falan beklee...şimdi wc deydim...tuvaletmi yaparken basınç oldu iki kasığıma da...bi de ellerimi yıkarken inanılmaz gaz dlaştı karnımın her noktasında çok ilginç :))))ben de zaten akıntı devam eder adete kadar genelde....ama yumurtlamadaki kadar berrak değil daha yarım saydam sarımsı gibi yanii

ama ben umudumu tamamen kestim...nette bugün yine araştırdım....son 3 ayın adet ortalamasına göre 25 gün siklusum...ben bunu baz alıyordum....ama bazı maakalelerde de iki adet arasındaki gün sayısı baz alınır diyor....son iki adet aram ise 27 ıkıyor...bu durumda son 2 adetimi baz alırsam 13.gün yumurtlamış oluyorum...kaçıırmış oluyorum...ama 25 günlük siklus baz alınırsa 11.gün yumurtlama oluyor....dolayısıyla adet olucam ben cnmm...net yanii...

Himmm ama biloyosun sperm 3 gun yasayabiliyo belki de kacirmamissindr canım bu yüzden ovulasyon testini kullan isini sağlama al iste o zamanmi bu zamnmi hesap etmezsin

eşim teste sıcak bakmıyo bu akşam konuştuk ne gerek var dior..yaş geçmiş belli diyorr...bende 2.dene daha demekki tutturamıyoruz diyorum...ee oğlan nasıl tuttu o zman hesap mı yaptık haberimz mi vardı diyo..kızdım ona daa

Buradaki hesaplayicilar tam gün vermiyo canım onu hesaba katmadim ben.ben 14 un de yumurtladim ve yumurtladıktan sonra 14.gün adet kanaması gelir bu 14 gün herkeste sabittir :))))

X