• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. gebeliğini yaşayan anne adayları lütfen bir bakın

ecemim2001

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.019
1
116
Ankara
sevgili anne adayları 2. gebeliğimi yaşıyorum allahın izniyle 7. haftamı doldurdum daha hiç kilo almadım ama karnım sanki 4 aylık hamile gibi sizinde şimdiden büyüdü mü karnınız böyle giderse ne olacağız biz? herkese sağlıklı hamişlikler:nazar:

sevgili anne adayları 2. gebeliğimi yaşıyorum allahın izniyle 7. haftamı doldurdum daha hiç kilo almadım ama karnım sanki 4 aylık hamile gibi sizinde şimdiden büyüdü mü karnınız böyle giderse ne olacağız biz? herkese sağlıklı hamişlikler:nazar:

:1ninca: Canım ya :) Aynı ProbLemı yasıyoruz ben ılk hamılelıgımde 4 aya kadar hıc kılo almazken Suan ıkıncı hamılelıgım ılk aydan karnım 4.aylıkmıs Gıbı sıstı bunu burda baya bır sordum :) Arkadaslarıma falan sordum Ilk hamılelıkte karın sert oldugu ıcın yavas yavas genıslıo ama ıkıncı hamılelıkte Karın acılıma uygun :) nasıl olsa acılmıs ya bı kere o yuzden dırek buyuyo .) hem o kılo falan degıldır sıkma canını ben 12 . haftadayım 4 kılo almısım gayet normal :teytey:

Back