• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 farklı gebelik testi

28 Haziran 2011
61.419
154.324
898
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum kafam karışık...
son regl tarihim 7 kasım.30 kasımda açık pembe lekelenme yaşadım.pazartesi günü certain gebelik testi yaptım.2. çizgi silik çıktı.bugünde acon gebelik testini yaptım negatif çıktı.aslında kendimi hiç ümitlendirmedim ama bilirsiniz insanın içinde şüphe kalıyor.böyle bi durumu yaşayanlar lütfen bişeyler söyleyin.testlerin hangisi yanlış olabilir?certain gebelik testiyle ilgili pek iyi yorumlar okumadım ama daha önceki aylarda kullanmıştım bu testten hiç böyle çıkmamıştı.
YÜCE RABBİM benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

canım bende de öyle olmuştu..biriyle yapıyorumdum silik çizgi çıkıyordu..diğerinde çıkmıyordu..ama şuan 7.haftamdayım çok şükür...belki diğeri biraz daha zaman geçince gösterenlerdendir..benimkisi öyleydi yani..

çok teşekkür ederim canım ya cevabın için...bişeyler duymaya çok ihtiyacım var.ümitlenmiyorum ama şüphede kalıyorum...bugünde sabah sağ kasığımda ağrıyla uyandım ,bıçak saplanması gibi,ve hiç geçmedi hala devam ediyor...napıcam ben????

canım bende de öyle olmuştu..biriyle yapıyorumdum silik çizgi çıkıyordu..diğerinde çıkmıyordu..ama şuan 7.haftamdayım çok şükür...belki diğeri biraz daha zaman geçince gösterenlerdendir..benimkisi öyleydi yani..

bu arada söylemeyi unuttum dilerim çok rahat bir hamilelik geçirirsin ve ALLAH kucağınada almayı nasip eder canım

başka kimse bişey söylemeyecekmi arkadaşlar??

cnm bu ayın 7 sınde adet olman gerekıyordu olmadın mı kasım ayından bahsedıosun zaten suan hamıleysen 5+4 luk hamılesın kahverıngı lekelrde bebegın yerlesme lekelerı olabılır umutlandırmak ıstemem ama sen bence bı kan tahlılı yaptır yada bekle tekrr test yap

cnm bu ayın 7 sınde adet olman gerekıyordu olmadın mı kasım ayından bahsedıosun zaten suan hamıleysen 5+4 luk hamılesın kahverıngı lekelrde bebegın yerlesme lekelerı olabılır umutlandırmak ıstemem ama sen bence bı kan tahlılı yaptır yada bekle tekrr test yap

evet canım son regl 7 kasımdı,ilk testte silik çizgi çıktı ama ikinci bir testte çıkmadı o yüzden şimdi cesaret edemiyorum.ilk defa ikinci çizgiyi gördüm ama umudum kırıldı nedense.ilk benim başımamı geldi diye düşünmeyede başladım.off çok zor.kahverengi değilde açık pembeydi lekelenme...

evet canım son regl 7 kasımdı,ilk testte silik çizgi çıktı ama ikinci bir testte çıkmadı o yüzden şimdi cesaret edemiyorum.ilk defa ikinci çizgiyi gördüm ama umudum kırıldı nedense.ilk benim başımamı geldi diye düşünmeyede başladım.off çok zor.kahverengi değilde açık pembeydi lekelenme...

ben hamıleyken ıkı gun adet gordum bu yuzden hamıle oldugumu anlayamadım bebek ıkı aylık olunca anladık hamıle oldugumu sendede oyle bısey olabılır bence bı test daha alıp dene

ben hamıleyken ıkı gun adet gordum bu yuzden hamıle oldugumu anlayamadım bebek ıkı aylık olunca anladık hamıle oldugumu sendede oyle bısey olabılır bence bı test daha alıp dene

haklısın canım korkunun ecele faydası yok,ALLAH kucağına almayı nasip etsin canım

Back