2 farklı erkek

B kisisi.

Bende de var b'den. Memnunum.

Gecmis kilomla da cok dalga gecer, ozguvenim kirilmadi hic aklima gelmedi yani. Simdi de zayif degilim ayrica. 1.58e 57 kilo tombisim. Dalga gectigi kilom 78 80 günlerim.

Bence ten uyumu muhim. Sen a'yi kendine uygun goruyosun ki tensel temasa girmek istiyosun. Beynin kabul etmese cekim olmazdi. Begeni gozde degil beyinde olur. Senin icin a uygun.

Ben ikisini de seçmem çünkü sırf mantık ile olacak iş değil benim için. Sen mantık diyorsan A kişisine daha yakın ol derim.Buluşma yerleri çok sorun değil, bir dahaki programı sen yap x yere gidelim diye fikir beyan et.

canım düşüncelerini etkilemek istemem ama bir erkek iddia ediyorum ki dünyanın en yakışıklısı en uyumlusu her şeyin en ide olsa cimri olduğunu hissettiğim an benim için biter buz gibi soğurum... Çünkü ciddi düşünüyorum ve ileride bu adamla aynı evi paylaşıp aynı sorumlulukları taşıyacağım ortak bir bütçem olacak mesele bana para harcaması değil gerektiği yerde bende hesap öderim ihtiyacı varsa borç veririm bana hediye şu bu alsın da demem ama cimri insandan tiksinirim

bence sen ikisinide birak ... Dogru insan aralarinda olsaydi zaten cok emin olurdun cnm ve arada kalmazdin diye düsünüyorum

b kişis henuz para kazanmadıgı halde sizi böyle lüks yerlere götürebiliyor ve hesabı size ödetmiyor ise memur ailesine yazık ediyor demektir.bu da size de yazık edecek demektir.

B kişisi kıro kriterlerinde canım üzgünüm. Mühendis olmak yaramamış ona. Hala hesabı erkek öder, erkek egemendir düşüncesinden sıyrılamamış, insanlarla dalga geçecek kadar haysiyetsiz bir şahıs.

Bu iki kişiyi karşılaştırmak, A ya hata olur. A bana para harcamayı çok görür diye düşünüyor olabilirsin, ama çocuk sanatsal- artistik kişilikte olduğundan, avmlere restorantlara tıkılmak yerine ormanları sahilleri daha çok seviyordur eminim. Restoranta gitmek istediğini dile getirsen, emin ol götürür elbette. Ayrıca kibar, seni hor görmek yerine yücelten birisi. Ve kafa yapınınhemen her alanda uyuştuğu birisi.

Biz kadınlara rahat iyi gelmiyor cidden. Nerede canımızı yakacak insan varsa ona koşuyoruz. Ne gerek var?

B gibi benimle dalga geçen, hesabı ödemeyi erkek rolü gören ataerkil kırolar, benim hayatımda arkadaş statüsünde bile olmaz gelecekte inşallah.

A gibi kibar, entellektüel, kafa yapımın ve tenimin uyuşacağı, arkadaşlık temelimizin de iyi olabileceği bir aday tercih ederdim ben kesinlikle.

Mazoşistsen, kendine acı çektirmeyi seviyorsan, kendine saygın YOKSA, b yi seç. Bakalım öbür gün hangi özelliğinlr dalga geçecek? Bakalım öbür yıl, hangi ataerkil üstünlük triplerine girecek?

b kişis henuz para kazanmadıgı halde sizi böyle lüks yerlere götürebiliyor ve hesabı size ödetmiyor ise memur ailesine yazık ediyor demektir.bu da size de yazık edecek demektir.
çok ilginç bi noktadan yakalamışsınız. evet düşüneyim

Ben olsam A yi secerdim.
Zamaninda seni elestirmeye calisan kisi bi 3/4 sene( en gec) sana alistiginda begenmemeye basliycak yine.
Erkegin bi kadini begenmesi cok cok cok cok cok onemli.
Bilmiyorm anlata bildimmi onemini.

edit: A kisisi ormana sahile goturmesi kotu bisey degilki? Kalabalik hayattan kacis, basbasa.
Ama tabi bi arastir bakalim bu orman sahil tercihleri pintiliktenmi kaynaklasiyor.
Pintilik en itici sey.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum bir bayan olarak kültürlüyüm diyen pek çok erkekten daha fazla bilgi birikimine sahibim bu genç yaşımda. Hatta pek çoğu bana bu yaşta nasıl bu kadar şeyle ilgilisin bunları nasıl biliyorsun der.
Ama hayatımda ilk kez böyle bir konu görüyorum.
Kültürlü olabilir istediğiniz konuları konuşuyor olabilirsiniz ama şunu söylemek istiyorum bu A kişisinden o kadar emin olsaydınız zaten ortada B kişisi diye bir kavram olmazdı.

Bir de tez konusu yazmak için kişi mi seçiyorsunuz yoksa hayatınızı birlikte geçirmek istediğiniz kişiyi mi belli değil.
Sevdiğimi değil beni seveni hayatıma almak istiyorum cümlesi nasıl bir cümledir ??
Birini seviyorsanız eğer gerçekten o adamla elbet konuşacak bir konu bulursunuz. Normal de tahammül edemediğiniz şeyler o adam da tatlı hale gelir. Sevgi kavramının içeriğinde ya da daha doğrusu pratiğinde bunlar yer alıyor.
Birisi kültürlü diye evlenilmez. Birisinin geliri daha yüksek diye evlenilmez.
Bir başkası fakir ya da tercihleri sizden daha farklı diye küçümsenmesinin doğru olmaması gibi.

Bence ne A kişisi ne de B.
Neden derseniz Hem ikisinden birisini gerçekten sevseydiniz zaten diğer seçenek olmazdı. Hem de sevdiğinizi - sanırım bu B kişisi oluyor - sandığınız kişiyi seçerseniz ömür boyunca çıkan her ufak problemde A kişisini seçseydim böyle olmazdı diye düşüneceksiniz. Hem de hangisini seçerseniz bir diğerine haksızlık yapmış olacaksınız. A kişisini de seçerseniz kültürün ya da bazı ortak algılarınızın olmasının hayatınız da sahip olmayı dilediğiniz her şeyi getirmeyeceğini öğreneceksiniz. Her halükarda size ilgi duyan 2 erkeği de farklı yönlerden kandırmış olacağınızı düşünüyorum.

Tabi ki sizin kararınız kimi SEÇMEK istyorsanız onu seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…