B kişisi kıro kriterlerinde canım üzgünüm. Mühendis olmak yaramamış ona. Hala hesabı erkek öder, erkek egemendir düşüncesinden sıyrılamamış, insanlarla dalga geçecek kadar haysiyetsiz bir şahıs.
Bu iki kişiyi karşılaştırmak, A ya hata olur. A bana para harcamayı çok görür diye düşünüyor olabilirsin, ama çocuk sanatsal- artistik kişilikte olduğundan, avmlere restorantlara tıkılmak yerine ormanları sahilleri daha çok seviyordur eminim. Restoranta gitmek istediğini dile getirsen, emin ol götürür elbette. Ayrıca kibar, seni hor görmek yerine yücelten birisi. Ve kafa yapınınhemen her alanda uyuştuğu birisi.
Biz kadınlara rahat iyi gelmiyor cidden. Nerede canımızı yakacak insan varsa ona koşuyoruz. Ne gerek var?
B gibi benimle dalga geçen, hesabı ödemeyi erkek rolü gören ataerkil kırolar, benim hayatımda arkadaş statüsünde bile olmaz gelecekte inşallah.
A gibi kibar, entellektüel, kafa yapımın ve tenimin uyuşacağı, arkadaşlık temelimizin de iyi olabileceği bir aday tercih ederdim ben kesinlikle.
Mazoşistsen, kendine acı çektirmeyi seviyorsan, kendine saygın YOKSA, b yi seç. Bakalım öbür gün hangi özelliğinlr dalga geçecek? Bakalım öbür yıl, hangi ataerkil üstünlük triplerine girecek?