2 farklı erkek

çok da güzel yapmışsınız ama çevremdeki evlilikler sizinki gibi şanslı sonuçlar doğurmadığı için aşktansa bunları ciddiye almam gerektiğini düşündüm. sevgi yeter muhtemelen:/
Aaa bu arada çevremde mantık evliligi yapıp çok mutlu olan dostlarimda var...olmayanda...aynı şekilde aşkla.evlenip çok.mutlu olanda....tam anlamiyla hayal kirikligi yasayanda var....
bu is birazda şans canım
ne kadar müdahale etmek istersen iste bazı şeylerin önüne gecemiyosun :KK66:

A kisisinin sectigi mekanlari bi 'falso' olarak goruyorsaniz B kisisinin kilonuzla alakali dusuncelerini de hosgoruyle karsilamalisiniz. Cunku ikinizde aynisiniz.
Kadinda guzelligi erkekte parayi gormek isteyenler ayni lacivertlerindendir diye dusunuyorum. O yuzden B kisisi sizin icin daha uygun kanaatimce.:confused:

Yazdigin seyi tekrar tekrar okursan cevabin zatn özet olark gectigin yerde..
sen kendi icinde A yi secmissn zatn ama B kisiside cepte gibi olms.kmle mutlu olacagini en iyi sen bilirsn bu kadari bi iliski icin yetmez

A kisisinin sectigi mekanlari bi 'falso' olarak goruyorsaniz B kisisinin kilonuzla alakali dusuncelerini de hosgoruyle karsilamalisiniz. Cunku ikinizde aynisiniz.
Kadinda guzelligi erkekte parayi gormek isteyenler ayni lacivertlerindendir diye dusunuyorum. O yuzden B kisisi sizin icin daha uygun kanaatimce.:confused:
sataşmak için öyle dedim. ben de doğayı seviyorum. erkekte parayı görmeyi kesinlikle istemiyorum ama ciddi bi flört düşündüğüm erkekte parayı düşünmek zorundayım. hatta aşka dair o kadar karamsar fikirler edindim ki.. yalnızca parayı ciddiye almam gerektiğini bile düşünmeye başladım. ama dediğim gibi ben de sanatla ilgileniyorum, içimde biyerde aşkı daha da önemsediğim için bu yüzden bu ikilemi yaşadım. yoksa ben de seninle bu konuda hemfikirim

Yazdigin seyi tekrar tekrar okursan cevabin zatn özet olark gectigin yerde..
sen kendi icinde A yi secmissn zatn ama B kisiside cepte gibi olms.kmle mutlu olacagini en iyi sen bilirsn bu kadari bi iliski icin yetmez
haklısın sanırım. önemsediğim A gibi. biraz zamana bıraksam iyi olur. A kişisi agnostik olduğu için de bu ikilemi yaşadığımı söyleyebilirim.

merhaba hanımlar. bi konudaki fikrinizi merak ediyorum.
arkadaşlık ettiğiniz 2 erkek var diyelim ki;
biri A kişisi olsun, diğeri B
iki kişi de sizinle sevgili olmak istediğini söyleyen kişiler. ama siz ciddi olmasını istediğiniz için arkadaşlık evresini uzun tutmak ve temkinli davranmak istiyosunuz.
A kişisi entellektüel anlamda birikimi çok olan biri.
.Her konuda muhabbet edebiliyorsunuz. sanatla ilgileniyor
.geleceğini sanatla para kazanmak üzere planlamış biri.(mesleki planlarınız ortak) Ailesi de sanatçı kişiler.
.Genel anlamda çok uyumlusunuz. pek yakınlaşmış olmasanız da tensel olarak da aranızda bir çekim var.
.Fakat bir araya geldiğinizde sizi götürdüğü yerler para harcanıcak yerler değil. sahil, orman... doğal zenginlikleri olan yerleri tercih ediyor.
.Sizi tanımaya çalışıyor.

B kişisi ise oldukça klasik bir türk erkeği. futbol fanatiği.
.çokça tartışabileceğiniz ortak ilgi alanlarınız yok. ama yine de sohbet edebiliyorsunuz.
.Kendisi mühendis adayı, ailesi memur.
.Tensel anlamda çekiminiz olup olmadığı konusunda emin değilsiniz.(A kişisi kadar yakınınızda bulunmuyor)
Sizi kaliteli yerlere götürüyor ve hesabı sizin ödemenize hiçbir zaman izin vermiyor.
.Sizi tanımaya çalışıyor fakat ekstradan ailenizi de tanımaya çalışıyor.(kendi arkadaş randevularına sizi de çağırıyor)

bu özetlere bakıcak olursak B kişisini seçersiniz muhtemelen. ama bu B kişisi, geçmişte fiziğinizle ilgili müdahalede bulunmak istedi. kilonuzla ilgili sizi özgüvensizliğe soktu.
A kişisi ise her zaman çok güzel olduğunuzu dile getirdi.

2 kişiyle aynı anda görüşmektense birini seçecek olsaydınız kimi seçerdiniz? ya da ikisiyle de görüşmeyi keser miydiniz?
Sen gerçekten birisini istesen seçenek yapmazdın zaten birisine sormaya gerek duymazdın.

erkekte parayı görmeyi kesinlikle istemiyorum ama ciddi bi flört düşündüğüm erkekte parayı düşünmek zorundayım. hatta aşka dair o kadar karamsar fikirler edindim ki.. yalnızca parayı ciddiye almam gerektiğini bile düşünmeye başladım. ama dediğim gibi ben de sanatla ilgileniyorum, içimde biyerde aşkı daha da önemsediğim için bu yüzden bu ikilemi yaşadım.
Canim bizim yorelerde boyle tutarsizliklara 'iki laf var ikisinide sen soyluyon' denir.

Önemsemiyorum diyorsun ama bal gibi maddiyatı da önemsiyorsun sen. Üstelik A kişisiyle ilgili seni huzursuz eden birşeyler var belli ki. Yerinde olsam biraz ikisiyle de görüşmeye ara verir ikisinin tavrına göre hareket ederdim.

Önemsemiyorum diyorsun ama bal gibi maddiyatı da önemsiyorsun sen. Üstelik A kişisiyle ilgili seni huzursuz eden birşeyler var belli ki. Yerinde olsam biraz ikisiyle de görüşmeye ara verir ikisinin tavrına göre hareket ederdim.
hayır önemsemiyorum. şu gerçek anlaşılsın artık sıkıldım. yazdıklarımı samimiyetle okuyun anlamaya çalışın. gönlüm parada değil ama mantığım para yoksa annen gibi mutsuz olursun optimistimsi diyor. aşk karın doyurmaz kızım kalbine kapılma diyor. sizin burda yapmanız gereken benim ikilememe düştüğüm bu durum hakkında yardımcı olmak. ben kendi kişiliğimi bilen biriyim, sizleri tanımıyorum zaten neyi ispat edeyim ki.

hani nerede bi tutarsızlık gördüğünü söylersen... bileyim ben de.
Yazdiklarinizi en basindan sonuna kadar okuyun anlayacaksiniz. Eger anlamazsazsaniz bir daha okuyun. Eger yine anlamiyorsaniz benim yapabilecegim birsey yok.
Secimlerinizde basarilar diliyorum. Hoscakalin.:KK14:

Yazdiklarinizi en basindan sonuna kadar okuyun anlayacaksiniz. Eger anlamazsazsaniz bir daha okuyun. Eger yine anlamiyorsaniz benim yapabilecegim birsey yok.
Secimlerinizde basarilar diliyorum. Hoscakalin.:KK14:
bitmedi bu sataşıp kaçan sinirli üyeler. pekala

b yi bilmemde a beni hiç heycanlandırmadı filmlerdeki mantık evliliği yapmış ikisi ayrı koltukta kitap okuyan insanlar canlandı gözümde

hayır önemsemiyorum. şu gerçek anlaşılsın artık sıkıldım. yazdıklarımı samimiyetle okuyun anlamaya çalışın. gönlüm parada değil ama mantığım para yoksa annen gibi mutsuz olursun optimistimsi diyor. aşk karın doyurmaz kızım kalbine kapılma diyor. sizin burda yapmanız gereken benim ikilememe düştüğüm bu durum hakkında yardımcı olmak. ben kendi kişiliğimi bilen biriyim, sizleri tanımıyorum zaten neyi ispat edeyim ki.
Hayatim ben niye sinirli olup satasip kacan bi uye olayim ki. Al iste durum bu. Seni kandirayim mi ben. Zaten sen yeterince ikilemdesin. Oku bu yazdiklarini ve sakince kendini anlamaya calis.
seni kirdiysam kusura bakma. Benim oyle bi amacim yok ama bi insan maddiyati onemseyken babalar gibi onemsiyorum demeli. Bunda ayip yok.
ama yasadiginiz tutarsizliklara "bu tutarsizlik kendini kandirmislik "diyince adimiz sinirli uye satasan uye oluveriyor.
Neyse vallahi sizin hakkinizi verebilen size layik bir abdefg ile birlikte olmanizi istiyorum. :KK31:

Şimdi ben sana en realist yorumu yapıcam.Artıları eksileri yazmışsın iyi güzel hoş.Fakaaaaat,iş ilişki yaşamaya gelince ikisininde nasıl bir ilişki adamı olduğunu kesinlikle bilmiyorsun.Misal: Bir insanın arkadaşlığı çok iyidir,kimse eline dostluğundan yana su dökemez.Ama aynı kişiyi bide sevgilisine sorun derim :))) Bunun gibi yani.Açıkcası A kişisi benim hiç tarzım değil.Bu o yüzden birazda beklenti meselesi.A kişisiyle benim içim sıkılır.Sahil Orman Dağ Yolu değilde daha çok güzel restoranlar sinemalar ben AVM'de mağazadan mağazaya girerken Allah aşkına alda çıkalım artık içim şişti diyen adamı tercih ederim.O güzel olmadı pembesinimi alsan burdanda şileye yemeğe gidelim martı görürsek simit atalım kafası bana ters.O sebepten bana göre B kişisi.Bide üstüne mühendis adayı.Bence mutlaka B kişisi.Ama gördüğün gibi BENCE diyorum.Zaten ilişkide görmediğin için bu insanları,ne kadar artı eksi sıralasanda hiç biri tutmicak.Onuda tekrar belirtmekte fayda var. (Tabi bu ne mühendisi adayı olduğuylada alakalı.İnsaat mühendisiyle Jeoloji Muhendisi bir değil malum.:rolleyes:)

Şimdi ben sana en realist yorumu yapıcam.Artıları eksileri yazmışsın iyi güzel hoş.Fakaaaaat,iş ilişki yaşamaya gelince ikisininde nasıl bir ilişki adamı olduğunu kesinlikle bilmiyorsun.Misal: Bir insanın arkadaşlığı çok iyidir,kimse eline dostluğundan yana su dökemez.Ama aynı kişiyi bide sevgilisine sorun derim :))) Bunun gibi yani.Açıkcası A kişisi benim hiç tarzım değil.Bu o yüzden birazda beklenti meselesi.A kişisiyle benim içim sıkılır.Sahil Orman Dağ Yolu değilde daha çok güzel restoranlar sinemalar ben AVM'de mağazadan mağazaya girerken Allah aşkına alda çıkalım artık içim şişti diyen adamı tercih ederim.O güzel olmadı pembesinimi alsan burdanda şileye yemeğe gidelim martı görürsek simit atalım kafası bana ters.O sebepten bana göre B kişisi.Bide üstüne mühendis adayı.Bence mutlaka B kişisi.Ama gördüğün gibi BENCE diyorum.Zaten ilişkide görmediğin için bu insanları,ne kadar artı eksi sıralasanda hiç biri tutmicak.Onuda tekrar belirtmekte fayda var. (Tabi bu ne mühendisi adayı olduğuylada alakalı.İnsaat mühendisiyle Jeoloji Muhendisi bir değil malum.:rolleyes:)
ahah güzel demişsin. A olanlar bana her zaman çekici gelse de Byi evcimen bulduğumdan benim kafa bi gelip bi gidiyo. evey sevgili olmadan da bilinmiyor. belki de elini kim çabuk tutup çıkalım be kız derse ona gitcem :KK70:

ahah güzel demişsin. A olanlar bana her zaman çekici gelse de Byi evcimen bulduğumdan benim kafa bi gelip bi gidiyo. evey sevgili olmadan da bilinmiyor. belki de elini kim çabuk tutup çıkalım be kız derse ona gitcem :KK70:

Yani evlilikte kim milyoner olmak ister oyunu oyna gibi bilgi kültür patlamalı muhabbetlerde ne bileyim.Sıkıcı ya.Tekdüze insan iyidir idaresi kolaydır.Bence çok şey yapma B'ye he de gitsin aslfhsdlf :rolleyes:

X