- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
-
- Konu Sahibi quantumkizi
mantıklı davranmak istiyorum. sevdiğimi değil beni seveni hayatıma almak istiyorumBu is boyle secenekleri degerlendirip elemeyle olacak is degil ki.. gonlun kimi severse onu tercih edersin
mantık ilişkisi istiyorum. sanırım A ilgimi çekiyor ama gününe birinde evlenmek isteyip istemediğini bilmiyorum. dağınık bi ailesi var. aşkı bi köşeye bırakabilirim sanırımaşık olmak mı istiyorsun mantık ilişkisi mi?
başka falsosu yok. :/ c kişisi yokA kişisinin buluşma yerleri dışında başka falsosu yok mu?
B kişisinin kilonuzla ilgili yorumu beni soğuturdu açıkçası.
C kişisi yok mu?
o zaman mantığını dinle. ama bence aşk her zaman bi adım öndedirmantık ilişkisi istiyorum. sanırım A ilgimi çekiyor ama gününe birinde evlenmek isteyip istemediğini bilmiyorum. dağınık bi ailesi var. aşkı bi köşeye bırakabilirim sanırım
merhaba hanımlar. bi konudaki fikrinizi merak ediyorum.
arkadaşlık ettiğiniz 2 erkek var diyelim ki;
biri A kişisi olsun, diğeri B
iki kişi de sizinle sevgili olmak istediğini söyleyen kişiler. ama siz ciddi olmasını istediğiniz için arkadaşlık evresini uzun tutmak ve temkinli davranmak istiyosunuz.
A kişisi entellektüel anlamda birikimi çok olan biri.
.Her konuda muhabbet edebiliyorsunuz. sanatla ilgileniyor
.geleceğini sanatla para kazanmak üzere planlamış biri.(mesleki planlarınız ortak) Ailesi de sanatçı kişiler.
.Genel anlamda çok uyumlusunuz. pek yakınlaşmış olmasanız da tensel olarak da aranızda bir çekim var.
.Fakat bir araya geldiğinizde sizi götürdüğü yerler para harcanıcak yerler değil. sahil, orman... doğal zenginlikleri olan yerleri tercih ediyor.
.Sizi tanımaya çalışıyor.
B kişisi ise oldukça klasik bir türk erkeği. futbol fanatiği.
.çokça tartışabileceğiniz ortak ilgi alanlarınız yok. ama yine de sohbet edebiliyorsunuz.
.Kendisi mühendis adayı, ailesi memur.
.Tensel anlamda çekiminiz olup olmadığı konusunda emin değilsiniz.(A kişisi kadar yakınınızda bulunmuyor)
Sizi kaliteli yerlere götürüyor ve hesabı sizin ödemenize hiçbir zaman izin vermiyor.
.Sizi tanımaya çalışıyor fakat ekstradan ailenizi de tanımaya çalışıyor.(kendi arkadaş randevularına sizi de çağırıyor)
bu özetlere bakıcak olursak B kişisini seçersiniz muhtemelen. ama bu B kişisi, geçmişte fiziğinizle ilgili müdahalede bulunmak istedi. kilonuzla ilgili sizi özgüvensizliğe soktu.
A kişisi ise her zaman çok güzel olduğunuzu dile getirdi.
2 kişiyle aynı anda görüşmektense birini seçecek olsaydınız kimi seçerdiniz? ya da ikisiyle de görüşmeyi keser miydiniz?
çok da güzel yapmışsınız ama çevremdeki evlilikler sizinki gibi şanslı sonuçlar doğurmadığı için aşktansa bunları ciddiye almam gerektiğini düşündüm. sevgi yeter muhtemelen:/Gönlün kimi istiyosa o olur bu işler mantık cercevesinde düşünerek olmuyo malesef...
arkadaş ben mi çok aptaldim da esimin beni zamaninda götürdüğü yerlerin ceteresini tutmuyodum hesabı nasıl ödüyo bakmıyodum...
böyle a b c die oluyomuymus bu işler
çok övmedi ama bikaç övgüsü yetti diyebilirimA kişisi sanattan para kazanacak ya da kazanıyor, siz de aynı şeyi planlıyorsunuz. Bu ülkede kaç sanatçı yaşamını idame ettirebilecek kadar para kazanabiliyor diye sorun önce kendinize. İki çıplak bir hamamda olmaz derler ya o duruma düşmeyin gelecekte.
B kişisi yukarıdaki sebeplerden dolayı daha baskın. Ama ben tek ilgi alanı futbol olan, benim ilgilendiğim şeylerle ilgilenmeyen bir adamla olamazdım sanırım.
Maddi durum halledilirse a kişisi mantıklı gibi duruyor. Ama onun da sürekli pohpohlaması her zaman çok güzel olduğunu dile getirmesi de beni işkillendirir. Unutmamalısınız ki sanata yatkın adamların ağzı çok iyi laf yapar.
Valla güvenmek zor. Bana sorsan düşünmeden canımın en çok çektiği derim. Hayatım boyunca daha farklı şekilde karar vermedim. Kavun değil ki koklayıp alalım. Bazen iyi çıktı bazen kötü. Ama hiç pişman olmadım. Hiç bir ilişkiye de sonsuza del sürsün, sonunda evlenelim çocuk falan yapalım diye başlamadım ama. Belki ondandır pişmanlık duymamam.çok övmedi ama bikaç övgüsü yetti diyebilirimşuan çok mutluyumlar falan havada uçuyo genelde. o da işkillendiriyo insanı. hiçbi herife adamakıllı güvenemiyoz anacım
O zaman "su akar, yolunu bulur" diyorum.başka falsosu yok. :/ c kişisi yok
evet kilo olayına kadar ilgi duyuyodum ona. ama şimdi güvenemiyorum