- 17 Mart 2022
- 11
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi iffetlikadin
-
avukatimiz var bugün mal paylaşımı davamız vardı haber gelmedi ama nasıl bir süreç var önümüzde merak ediyoruzBuradan değil, bir avukattan bilgi almanızı öneririm.
boşandılar mal paylaşımı davası sürüyor hatta bugün mahkeme vardı mal paylaşımı ula ilgili ama babamız cefat ettiBabanız ayrılırken annenizden
Bısı almadı mi anneniz?
Babanız hicbir şey vermek istemediği için sürüyor galiba dava hala.boşandılar mal paylaşımı davası sürüyor hatta bugün mahkeme vardı mal paylaşımı ula ilgili ama babamız cefat etti
Avukatınızla mal paylaşım davası için anlaşmışsınız. Babanızın ölümü ve miras paylaşımı ayrı bir konu. Yine de kendisi belki yardımcı olur ya da ücret karşılığında bu konuda da danışırsınız.avukatimiz var bugün mal paylaşımı davamız vardı haber gelmedi ama nasıl bir süreç var önümüzde merak ediyoruz
aynen öyle 25 yıl evli kaldılar seni. hakkın yok dedi anneme annemde dava açtı Sona yaksmistik babamda tanimdagimiz yabancı bir kadınla evlendi vefat etti zorunuza gidiyor biz yoklukla büyüdük şimdi tanimadigimz bir insan hak istiyorBabanız hicbir şey vermek istemediği için sürüyor galiba dava hala.
Al işte ne oldu şimdi? Dünya malı dünyada kaldı ..
Sonuna kadar haklısınız tabii kiaynen öyle 25 yıl evli kaldılar seni. hakkın yok dedi anneme annemde dava açtı Sona yaksmistik babamda tanimdagimiz yabancı bir kadınla evlendi vefat etti zorunuza gidiyor biz yoklukla büyüdük şimdi tanimadigimz bir insan hak istiyor
insaalah bugünkü mahkemeden haber bekliyoruz ona göre hareket edicez annem hakkını alicak öylemi miras bolusulcek yoksa mahkeme düşer mi merak içindeyiz kadın ben yada anneniz para versin anlaşalım diyor bizeSonuna kadar haklısınız tabii ki
İnşallah güzel bir sonuç alırsınız
O kadarına razı olduğuna göre belki danışmıştır bir avukata :) ne koparırsam kar gözüyle bakıyorinsaalah bugünkü mahkemeden haber bekliyoruz ona göre hareket edicez annem hakkını alicak öylemi miras bolusulcek yoksa mahkeme düşer mi merak içindeyiz kadın ben yada anneniz para versin anlaşalım diyor bizehakkı varmış gibi
aynen öyle bankada babamın yüklü parası vardı umarım kadın önceden parayı çekip üstüne almamıştır çok karışık bakalımO kadarına razı olduğuna göre belki danışmıştır bir avukata :) ne koparırsam kar gözüyle bakıyor
ani bir ölüm oldu şüpheliyiz hatta bu konudaCanim avukat değilim ama yaşadığımız şu bende babamı kaybettim iki kız kardeşiz annemle evli olmalarına rağmen ablam ve bana daha çok pay düştü. 8 paya bölündü 3 3 ablam ve bana, 2 pay anneme olacak şekilde. Hak iddia etse bile eş durumundan size göre daha az bir pay alır yani. Ani bir ölüm değilse parayı babanız hasta iken kendi üzerine aldıysa kaçırdığına dair dava açabilirsiniz kardeşinizle.
Ayyy ya ne diyeceğimi bilemedimani bir ölüm oldu şüpheliyiz hatta bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?