2.evlilikte miras

iffetlikadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2022
11
1
1
29
merhabalar burda yeniyim avukat arkadaşlar varsa bilgilerine yardımlarına ihtiyacım var annemle babam boşandı annem beraber evliyken alınmış ev için mal paylaşımı davası sürüyordu sonlanmasina az kalmıştı babam ikinci evliliğini yaptı 2 yıldır evliydi babam vefat etti kadın yabancı biz iki kız kardeşiz babamın iş tazminatı var kadın ne talep edebilir ev üzerinde hakkı varmı ev krediyle alınmıştı son borçları kalmıştı kafamız karıştı napcamizi bilemedik yardımcı olursanız sevinirim

annemle evliyken aldılar krediyle mal paylaşım davasında sürüyordu sona yaklaşmıştır babam vefat etti kadın hak talep etmek istiyor anladığımız kadarıyla yabancı kadın umarım dediğiniz gibi olur

avukatimiz var bugün mal paylaşımı davamız vardı haber gelmedi ama nasıl bir süreç var önümüzde merak ediyoruz
Avukatınızla mal paylaşım davası için anlaşmışsınız. Babanızın ölümü ve miras paylaşımı ayrı bir konu. Yine de kendisi belki yardımcı olur ya da ücret karşılığında bu konuda da danışırsınız.

Babanız hicbir şey vermek istemediği için sürüyor galiba dava hala.

Al işte ne oldu şimdi? Dünya malı dünyada kaldı ..
aynen öyle 25 yıl evli kaldılar seni. hakkın yok dedi anneme annemde dava açtı Sona yaksmistik babamda tanimdagimiz yabancı bir kadınla evlendi vefat etti zorunuza gidiyor biz yoklukla büyüdük şimdi tanimadigimz bir insan hak istiyor

Sonuna kadar haklısınız tabii ki
İnşallah güzel bir sonuç alırsınız

Sonuna kadar haklısınız tabii ki
İnşallah güzel bir sonuç alırsınız
insaalah bugünkü mahkemeden haber bekliyoruz ona göre hareket edicez annem hakkını alicak öylemi miras bolusulcek yoksa mahkeme düşer mi merak içindeyiz kadın ben yada anneniz para versin anlaşalım diyor bize hakkı varmış gibi

O kadarına razı olduğuna göre belki danışmıştır bir avukata :) ne koparırsam kar gözüyle bakıyor

Canim avukat değilim ama yaşadığımız şu bende babamı kaybettim iki kız kardeşiz annemle evli olmalarına rağmen ablam ve bana daha çok pay düştü. 8 paya bölündü 3 3 ablam ve bana, 2 pay anneme olacak şekilde. Hak iddia etse bile eş durumundan size göre daha az bir pay alır yani. Ani bir ölüm değilse parayı babanız hasta iken kendi üzerine aldıysa kaçırdığına dair dava açabilirsiniz kardeşinizle.

ani bir ölüm oldu şüpheliyiz hatta bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…