• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.evlılık

Esra haktan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2021
56
-11
1
31
Kızlar inanın derdimi anlayıcagım kimsem kalmadı daha dogru su etrafımda kimsem kalmadı daha oncede konu acmıstım 3 cocuk annesiyim esımden ayrıldım Bı flort donemim oldu hıc evlenmemıs bırıyle ailemde bılıyodu annem hep olmaz gozuyle baktı daha sonra gorduk ten sonra bısey demedı babası benı istemediği ıcın ıstteme olmadı o arada annemle kavga edince benimde aklıma girdi cocuklarımı alıp yanına gttım 3 cocugumu bastan ailesinde bılıyodu annesı hep olur gezip tozmayın benm oglum yapar eder dıyodu adamda sıkıntı yok dıyodu ama maalesef aynı evin ıcıne girince hersey degıstın ailem ve akrabalarım agzına geleni saydı barısmadılar arada alkol aldıgın bılıyodum meger alkolikmıs her gun bagırıs cagırıs cocuklar adım atsa kavga bu arada ben tek basıma calısıp bakıyodum cocuklarıma kardesım de para karsılıgı bakıyordu cocuklarıma ben akıllıyım ya adamı 8 aydır tanıyorum ilk 2 ay sadece benim bırıkmısımı yedik hadi yuvam olsun cok sevdi kavga cıkmasın dedim evimi bosallttım mecbur hadi mobılya borcuna girmesin tek calısıcam sonucta yuk olmayalım cocuklarıma var dedim gecen 2 gun tatile gıdın dedi tamm dedim oraya suraya gıdıcem ısım var dıyo Bı bakıyorum gene ıcıp ettıgı mahallesinde dun yine aynısını yaptı bodrumda Bı ısım var sen cocuklarla tatile gt ama bu evi bosaltalım dedi annesıde bizdeydi dedim bosaltıp napcaz evinin oldugu yer cok ıssız gercekten hayat yok gbı sen sıkıldın Burda merkeze tasın alım o arada satılıga cıkar alım burayı dedi esyalı tutarız esya tasımayla Burdan oraya cok yazar dedi tamm dedim bu arada surekli annesine ayrılcan olmuyo cocukları ver yoksa olmaz dıyo cocuklarımın hepsı kucuk ailem sırtını dondugu ıcın ıyıce arkasını dondu bugun yanıma gelıcektı ben sabh sehır dıaına cıkıcam ısım one alındı dedi tamm dedim banada koydeyım demıstım az once aradı yine o mahallede yine ıcıyo gtcek yerim yok kadın sıgınma evine gitsem 6 ay sonra cıkıcam yine aynı olcak calısıyım desem cocuklarıma bakan yok inanın artık olmekten Baska hıcbısey gelmıyo aklıma rezil oldugum amı tanıyım yoksa hep yalan duydugumamı uzun oldu hakkınızı helal edın

gtcek yerim yok kadın sıgınma evine gitsem 6 ay sonra cıkıcam yine aynı olcak calısıyım desem cocuklarıma bakan yok inanın artık olmekten Baska hıcbısey gelmıyo aklıma rezil oldugum amı tanıyım yoksa hep yalan duydugumamı uzun oldu hakkınızı helal edın
Yasanmaması gereken şeyler yasanmıs.Evet olmasa daha iyiydi lakin bu demek degil ÖLMEKTEN BASKA CARE YOK.Bir kere artik birakin kendi yanlıs seciminizin getirdiklerini ve rezil olmanizi da cocuklarinizi rezil etmeyin yahu.

Onlar icin hayata daha saglam tutunmaniz siginma eviyse siginma evi 6 ay sonra en karamsar senaryoyu kurmadan onunuze bakmaniz lazim.

Boşandıktan sonra bir düzen kurmuşsunuz ne güzel. İlla bir erkek mi lazım ya. Çocuklar adım atsa sorun diyorsunuz, benim içim acıdı tanımadığım çocuklara.
Çocuklar için anne kaledir. Arkasinda durun çocuklarınızın. Ölmek ya da bir alkoliğe çocuklarınızı ezdirmek dışında seçenekler de var.
Yazık o çocuklara.

evlenmeye karar verdim cok ıyı tanıdıgım biriydi hıc evlenmemıs ailesinin bana yaklasımıda her zaman guzel oldu anneme daha onceden zaten arkadas olarak tanıstıgımızı ve cocuklarım ıcınde ıyı olcagını evlenmek ıstedıgımı soyledıgımde
Yukarıdaki eski konunuzda yazdıklarınız
Aşağıdaki yeni konunuzda yazdıklarınız.
8 aydır tanıdığınız adamı çok iyi tanıdığınızı iddia edip çocuklarınızla aynı eve sokmuşsunuz. Üstelik adam alkolik Allahtan evlatlarınızın başına kötü bir şey gelmemiş
ben akıllıyım ya adamı 8 aydır tanıyorum ilk 2 ay sadece benim bırıkmısımı yedik

Son düzenleme:
Ablasını 6 7 yıldır tanıyorum onun ıcın soyledım alkolik oldugunu aynı evin ıcıne girince ogrendı malesef

Back