2.EVLİLİK VE ALDATMA

Buluşma ve cinsellik ile ilgili haberi yok yani ama adam dükkanda kadına yaklaşmaya çalışmış kadın da kamera var diye uyarmış

Siz kadın mısınız adam mı?

Kadın ve ya adam değilim...
Kadın yengem adam da dayım oluyor dayım konuyu anneme söylüyor yardım fikir bekliyor annemden annem bi haftadır uyuyamıyor nerdeyse. İlla biri olmamız gerekmiyor... Sevdiklerimizin de başına böyle şeyler gelebiliyor. Ayrıca haberiniz olsun taraf tutmuyorum ben neyse onu yazıyorum çünkü fikre ihtiyacımız var.

Haklısınız..

Aldatti ama özür diledi ?
Işte görüldüğü gibi tek özür kurtarmiyor olan güven bitti, yani temeli zedelendi... Adam nasil davranirsa davransin kadin bir kere yaptiysa ikide gelir üçte gelir , bu tür şeyler siğara misali sonu gelmez.

Adam boşansın
Zaten erkekler kadınlar gibi 'ama ama ama' demez küt diye boşanır
Geçmiş olsun
Kadından ricam habire çocuk yapmasın, ayran gönlü durulmadan en azından.

Buluşma ve cinsellik ile ilgili haberi yok yani ama adam dükkanda kadına yaklaşmaya çalışmış kadın da kamera var diye uyarmış

Sadece bakısma mı pekı?
Senelerdır kadınlar suclandı aldatılma olaylarında ılgısızdı , ıste sahıp cıkamadı
sımdı bende aynı seyı bu yuzu gulmez adam ıcın soylemek ıstıyorum

bu kadın bi de 5. ye hamile miymiş?

İlk hamileliğim bu inşallah kızım olacak yeni evliyim yorumlarıma baksaydınız görürdünüz...

Kadın ve ya adam değilim...
Kadın yengem adam da dayım oluyor dayım konuyu anneme söylüyor yardım fikir bekliyor annemden annem bi haftadır uyuyamıyor nerdeyse. İlla biri olmamız gerekmiyor... Sevdiklerimizin de başına böyle şeyler gelebiliyor. Ayrıca haberiniz olsun taraf tutmuyorum ben neyse onu yazıyorum çünkü fikre ihtiyacımız var.

Sadece bakısma mı pekı?
Senelerdır kadınlar suclandı aldatılma olaylarında ılgısızdı , ıste sahıp cıkamadı
sımdı bende aynı seyı bu yuzu gulmez adam ıcın soylemek ıstıyorum

Haklısınız. Gördüğü kadar sade bakışma ve adam yakınlaşmaya çalışmış

Siz zaten kadına baştan yaftayı yapıştırmışsınız yok kıpır kıpırmış gençmiş falan diyerek. Bunları adamın ağzından dinlemişsiniz sanırım neyiniz oluyor da bu kadar özeli anlatıyor anlamadım ama sonuçta herkese açık bir dükkanda oynaşacak değil kadın af edersiniz. Bakışmaysa olay yanlış anlaşılmış olabilir yani. Kameraya bakmayla herşey yanlış anlaşılabilir bence siz karışmayın.

Adam kendin de hata arıyodur belki ?
yanlış,aldatmak kişinin kendı eylemıdır,karşısındakının yaptığı şeylerden değildir,insan kendını aldatır ancak,sadakatsızlık sorunu olan hayatında bırı varken başkasına bakar eder,neden kişi suçlu olsunki,eğer mutlu değilse ayrılsın,hem mutlu değil,hem ayrılmıyor,hemde başkası ile görüşüyor,burda kişinin birlikte olduğu ınsanın ne suçu varki

Kadın dayımın eşi ve gerçekten kıpır kıpır deli doludur. Çok iyi bize çok yardımı oldu hakkını yemiyorum. Dükkandaki kamerada ses kaydı da var. Sevdikleriniz bu durumda olsa karışmadan dururmusunuz... ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…