- 10 Şubat 2016
- 114
- 60
-
- Konu Sahibi eylulunannesii
Aklıma takılan şu bakışma olayını açarmısınız. Sadece dükkan içinde bakışmayla kadının bu kadar özür dilemesi, adamın bir kerelik o detayı yakalaması. Adamın bunu sorgulaması tutarsız.
Anlatmadığınız bişeyler var gibi.
Konu gerçekten bu kadarsa çok büyütmeye gerek yok.
Ama telefon numarası alma verme, buluşma ve cinsellik varsa boşannalı
Siz kadın mısınız adam mı?
Şüphe düştümü insanın aklına hiç bir zaman unutmaz içini kemirip durur,bunun yaşla onla bunla alakası yok canım insanın özünde rezillik varsa 60 ındada aldatır, 30 yaşındada eğer hazmedebiliyorsa devam etsin..... Öyle her kıpır kıpır olan eşini aldatsa memlekette aldatılmayan erkek kalmazdı adam 70 yaşındamı?? İşvesini eşine kullansaydı ne bu rahatlık canım 2.kez evlenmişsin 3 de olur ama böyle onu onla aldatarak değil...
Aldatilanin kadin oldugunu dusunup actim konuyu. Degisk bisey cikti. Kadin ne kdar pisman? Ve yakinlasmalari derken? Bakismak felan eh sorun yok affedilir galiba zorlarsan biraz, ama yakinlasma diyince insan bi dusunuyor. Ne kdr bi seviyede bi yakinlasmalar?
adam dükkanda kadına yaklaşmaya çalışmış kadın da kamera var diye uyarmışKameradan bakisma yakalamak garip geldi yanlis anlamis olmasin
Ah hayat tercıhlerımız bızı ne hallere getırıuor,o adam asla kadını bırakmazzzzz,lafa bak ben olmayıp ondan olan ne dıye egosu gırmış devreye,
bu kadın bi de 5. ye hamile miymiş?
Sadece bakısma mı pekı?
Senelerdır kadınlar suclandı aldatılma olaylarında ılgısızdı , ıste sahıp cıkamadı
sımdı bende aynı seyı bu yuzu gulmez adam ıcın soylemek ıstıyorum
yanlış,aldatmak kişinin kendı eylemıdır,karşısındakının yaptığı şeylerden değildir,insan kendını aldatır ancak,sadakatsızlık sorunu olan hayatında bırı varken başkasına bakar eder,neden kişi suçlu olsunki,eğer mutlu değilse ayrılsın,hem mutlu değil,hem ayrılmıyor,hemde başkası ile görüşüyor,burda kişinin birlikte olduğu ınsanın ne suçu varkiAdam kendin de hata arıyodur belki ?
Siz zaten kadına baştan yaftayı yapıştırmışsınız yok kıpır kıpırmış gençmiş falan diyerek. Bunları adamın ağzından dinlemişsiniz sanırım neyiniz oluyor da bu kadar özeli anlatıyor anlamadım ama sonuçta herkese açık bir dükkanda oynaşacak değil kadın af edersiniz. Bakışmaysa olay yanlış anlaşılmış olabilir yani. Kameraya bakmayla herşey yanlış anlaşılabilir bence siz karışmayın.