2.EVLİLİK VE ALDATMA

Bunu yapan bir kadın kocasını kesinlikle sevmiyordur.Belliki evliliklerin de sorunlar var..düzeltmeyi denesinler olmuyorsa ayrılmaktan başka çare yok

Birlikte aile terapisine gitsinler.

Bu arada ne yalan söyliyim adam ince hesaplar peşinde geldi. Kadını sanki zaten sevmiyor gibi. Kadın da bence farkında arayışının sebebi bu. Kadın için en iyisi ayrılmak gibi duruyor. Manevi olarak birbirlerine sevgi yok destek yok güven yok. Eee niye evliler? Sanki ekonomik birlik ve yedik bir halt yaptık 4 çocuk şeklinde.

Yaa anlamıyorum çocuklara bakıcı tutmak yerine evlenmiş mi bu adam çok çok üzüldüm çocuklara. Boşanan kadınlar hem çalışıyor hem bakıyor çocuklarına. yazık gerçekten yazık.

Aldatilanin kadin oldugunu dusunup actim konuyu. Degisk bisey cikti. Kadin ne kdar pisman? Ve yakinlasmalari derken? Bakismak felan eh sorun yok affedilir galiba zorlarsan biraz, ama yakinlasma diyince insan bi dusunuyor. Ne kdr bi seviyede bi yakinlasmalar?

belkide umarım yanlış anlaşılma vardır bu kamara görüntüsünde, lakin benim takıldığım nokta ise niçin koca buna sebebiyet verecek ortama karısını sokuyor bilmezmiki kadının yeri evi kalesidir keşke demeden önce bunlarında düşünseymiş ...

adamın yerınde olsam bıdaha asla guvenemezdım bu sebeple bırakırdım
cunku aldatan veya aldatmaya meyıllı ınsanın ahlak noksanlıgı ve mantıkdan uzak bı yapısı var demektır cocuklarımı da boyle bı kısı yetıstırsın ıstemem

Ah hayat tercıhlerımız bızı ne hallere getırıuor,o adam asla kadını bırakmazzzzz,lafa bak ben olmayıp ondan olan ne dıye egosu gırmış devreye,

Ben böyle bir konuda kadında çok bir suç bulmuyorum. Hiç bir kadın , hele ki 2. Evliliğinde böyle bir aldatmayı göze alamaz. Erkek eşini mutlu etmeli. Kadının ihtiyacı olan sey ekmek, ev, eşya değildir. Sevgi, merhamet, ufak bir öpücük, bazen sadece öylesine sarılmak. . Hepimiz kadınız ve kadın ruhu çok hassastır. Sevgiye ilgiye ihtiyacı vardır. Adam karısını ihmal etmiş ve böyle bir olaya yol açmıştır. Kadın tamamen suçsuz değil tabi ki. Eşinden bu konuda yakınıyorsa gider bosanir, boşanıp bekar bir bayan olduktan sonra aşkı arar. Evliyken yapması , kadini haksız duruma düşürüyor.

Her ne kadar şartlar kadını böyle bir arayışa itmiş gibi görünse de, bu tip konularda yaptıran değil bizzat yapana bakılması taraftarıyım. Bazı özel haller haricinde, öyle karşılıklı bakışıp paslaşmalar masumane bir şey değil benim için, bildiğin iş atmak bu.

Aralarında 12 yaş var diye, kadının aldatma hakkı olamaz, herhalde kimse kafasına silah dayayıp attırmamıştır o imzayı kadına. Öyle gönlünü kaydırdıysa, gözünü döndürebildiyse, bi tarafları alev aldıysa bi zahmet yürekli olacak ve kocasına açık açık söyleyecek. Yakalandıktan sonra herkes özür diler. Yakalanmadan bir şeyler yaşasa ve sonra bir pişmanlık ile o halini bıraksa ve bunu vicdan yaparak gelip itiraf etse, özür dilese... Ancak böyle bir özür ikinci şansı hak ederdi sanırım.

Er değil ar zapt eder derler; adam devam eder mi bırakır mı kadını, kendi hislerine göre verebileceği bir karar.
Ama devam etmeyi düşünüyorsa, kadınını o ortamdan koparmalı, mümkünse adres değiştirebilmeliler, ya da şehir ki aynı dükkana girilip çıkıldıkça, aynı sokaklar adımlandıkça, aynı evde tartışıldıkça vb. daha şiddetli hatırlanmasın bazı şeyler.

Adamın yüzü kadına hiç gülmezmiş yani ilgisiz.
Aynı şeyi adam yapsa hatta daha fazlasını, ee karım benimle ilgilenmiyor suratı hep asık diye gerekçe gösterirdi.
Boşanmaya kadar gitmeyebilir ama adam kendine çeki düzen vermeli, kadın da öyle.

boşanmalılar. cunku bu hep olacaktır.
kadının yaptıgı erkegin yaptıgından daha tehlikedir.

Şüphe düştümü insanın aklına hiç bir zaman unutmaz içini kemirip durur,bunun yaşla onla bunla alakası yok canım insanın özünde rezillik varsa 60 ındada aldatır, 30 yaşındada eğer hazmedebiliyorsa devam etsin..... Öyle her kıpır kıpır olan eşini aldatsa memlekette aldatılmayan erkek kalmazdı adam 70 yaşındamı?? İşvesini eşine kullansaydı ne bu rahatlık canım 2.kez evlenmişsin 3 de olur ama böyle onu onla aldatarak değil...

Tam da böyle eşinin ona karşı samimiyeti yok ilgisi şefkati öpmesi yok yani.. Ama daha öncede dükkana kadını seven biri gelmiş ya belki o arada soğukluk olmuştur yani ilk başlarda çok iyilerdi evlilikleri gülüşmeleri filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…