- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.602
-
- Konu Sahibi eylulunannesii
bizim bir tanidik iki çocuguyla karisindan ayrildi bu sebepten
kadin çocuklari istemedi adamda tek bakamayacagi için çalisiyordu yeniden evlendi
yeni karisi iki çocuk yapti ( psikoljik sorunlari varmis )
ilk iki çcouga akla hayale gelmeeycek eziyetler iskebnceler etmis balkondan salladigini gormusler çocuklarin psikolojisde bozuldu
ondanda ayrildi adam çocuklari alip
oldu 1 i yatili kurs gibi biyerde
ikisi devletde gorme hakki var babanin her zamana
sonucuda dogar dogmaz halasina verildi
ayrilsada çocuklari bakabilecekse alsin adam ..
Ben böyle bir konuda kadında çok bir suç bulmuyorum. Hiç bir kadın , hele ki 2. Evliliğinde böyle bir aldatmayı göze alamaz. Erkek eşini mutlu etmeli. Kadının ihtiyacı olan sey ekmek, ev, eşya değildir. Sevgi, merhamet, ufak bir öpücük, bazen sadece öylesine sarılmak. . Hepimiz kadınız ve kadın ruhu çok hassastır. Sevgiye ilgiye ihtiyacı vardır. Adam karısını ihmal etmiş ve böyle bir olaya yol açmıştır. Kadın tamamen suçsuz değil tabi ki. Eşinden bu konuda yakınıyorsa gider bosanir, boşanıp bekar bir bayan olduktan sonra aşkı arar. Evliyken yapması , kadini haksız duruma düşürüyor.Merhaba Bayanlar,
Bi derdimi size açmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacımız var. Anlatacağım konu yakın akrabam birisi ile ilgili.
Kadın 36 yaşında adam 48 yaşında kadının da adamın da 2.evliliği 4 çocukları var. Kadın genç olduğu için çok kıpır kıpır adam namazında niyazında (lütfen buraya takıntı yapmayın.) fakat sadece eşine karşı yüzü çok gülmez nedenini bilmiyorum ama eski konular sanırım, çocuklarına karşı çok iyidir. Adamın dükkanı var kadın dükkanda olduğu sıralarda bi erkek ile tanışmış, bakışmaya başlamışlar daha sonra kocası dükkanın kamerasını izlerken bunların bakışmalarını yakınlaşmalarını yakalamış. Adam şimdi çıkmazda onda bulup bende bulamadığı ne diye kendisini yiyor resmen. 4 çocuk var bir de ortada kadın kocasından özürler dilemiş sizce ne yapmalı ?
boşanmalılar. cunku bu hep olacaktır.Merhaba Bayanlar,
Bi derdimi size açmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacımız var. Anlatacağım konu yakın akrabam birisi ile ilgili.
Kadın 36 yaşında adam 48 yaşında kadının da adamın da 2.evliliği 4 çocukları var. Kadın genç olduğu için çok kıpır kıpır adam namazında niyazında (lütfen buraya takıntı yapmayın.) fakat sadece eşine karşı yüzü çok gülmez nedenini bilmiyorum ama eski konular sanırım, çocuklarına karşı çok iyidir. Adamın dükkanı var kadın dükkanda olduğu sıralarda bi erkek ile tanışmış, bakışmaya başlamışlar daha sonra kocası dükkanın kamerasını izlerken bunların bakışmalarını yakınlaşmalarını yakalamış. Adam şimdi çıkmazda onda bulup bende bulamadığı ne diye kendisini yiyor resmen. 4 çocuk var bir de ortada kadın kocasından özürler dilemiş sizce ne yapmalı ?
Abimiz 10 yaş küçük kadını alırken boynuz ihtimalini düşünecekti, elbet bir gün bir Behlül çıkıverir. Kendi düşen ağlamasın.
Ben böyle bir konuda kadında çok bir suç bulmuyorum. Hiç bir kadın , hele ki 2. Evliliğinde böyle bir aldatmayı göze alamaz. Erkek eşini mutlu etmeli. Kadının ihtiyacı olan sey ekmek, ev, eşya değildir. Sevgi, merhamet, ufak bir öpücük, bazen sadece öylesine sarılmak. . Hepimiz kadınız ve kadın ruhu çok hassastır. Sevgiye ilgiye ihtiyacı vardır. Adam karısını ihmal etmiş ve böyle bir olaya yol açmıştır. Kadın tamamen suçsuz değil tabi ki. Eşinden bu konuda yakınıyorsa gider bosanir, boşanıp bekar bir bayan olduktan sonra aşkı arar. Evliyken yapması , kadini haksız duruma düşürüyor.