2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

ben genelde haftalık tartılıyorum çünkü bazen moralim bozuluyor 100-200 gr gidio üzülüorum bu haftada o kadar yememe rağmen 47.8 çıktım her hafta 200 gr alıyorum e buna da şükür diyorum artık 2aya falan 50 olurum ama şu cicibebe ye bende başladım bikaç günddür ve bu aralar zararlı biliyorum ama çok fast food tüketiyorum ilk başta epeyce bi şişiriyor aha diyorum kilo aldım tartıya çıkıyorum bir keresinde 49 a yakın geldim ama sabah tartıldım 1 kilo gitmiş şuan 47.8 im

Bence bu etapi yilbasina kadar devam ettirelim.
Yilbasindada yeni bir Etapa baslayip,
Her ayin birinde yeni etaba baslarsak, hepimiz icin takip etmesi kolaylasabilir diye dusunduk..

Son durum:

Bu etap pek başarılı geçmedi benim için. Çoğunlukla stresten dolayı yemeyi bırktım, ama kararlıyım etabın da yılın kapanışı da iyi olacak Yıl sonuna kadar 53 kilo olmak istiyorum. Haftasonundan beri daha çok yiyorum aslında.
@Chinchin: Tabloda senin kilon dikkatimi çekti, bir haftada 800 gr almışsın. Ben de istiyorum Yaptığın-yediğin özel bir şey varsa yazar mısın?

Bu arada ben ayin 23unden 30una kadar tatile gidiyorum,
internete giremeyecegim,
Postakutumu tamameeeen bosaltirim,
31ine kadarda soon kilolari aliir birinciyi seceriz ne dersiniz?

merhaba arkadaşlar..

ben de kilo almak istiyorum ve bu akşam cicibebeye başlıyorum, boyum 1,80 kilom 58 en az 10 kilo almam lazım... beni de ekleyin listeye olur mu daha kolay takip ederim ben de..

Merhaba bende katılmak istiyorum yarışmaya nasıl olcak yrdım edermisiniz Pls ... Boym 1.57 43 kiloyum hedefim 50

ben lojmanda kaldigim icin öyle abartili yemekler yapamiyorum haftanin iki günü makarna vardir (ögrenci mutfagindan) her sabah 8 de misir gevregimi yiyorum 9.45 tost ardindan ögle aram geliyor meyve yiyorum corba cikolata artik ne olursa sonra aksam yemegi en gec 18.00 de yiyorum sonraa basliyoo benim yemek isi meyve yiyorum üstüne meyve suyu iciyorum üstüne sütlü icecek yapiyorum eczaneden aldim ondan sonra gofret yiyorum yatmadan da cici bebe hepsi bu kadar :))

Merhaba bende katılmak istiyorum yarışmaya nasıl olcak yrdım edermisiniz Pls ... Boym 1.57 43 kiloyum hedefim 50

merhaba arkadaşlar..

ben de kilo almak istiyorum ve bu akşam cicibebeye başlıyorum, boyum 1,80 kilom 58 en az 10 kilo almam lazım... beni de ekleyin listeye olur mu daha kolay takip ederim ben de..

Kizlar sizide ekleyecegim listeye,
En son 30 aralik son kilonuzu yazarsaniz, bu ayin birincisi belli olacak.
Yeni yil ile yepyeni bir etaba baslayacagiz.
Lutfen aktif bir sekilde katilin.

Bu arada ben bir kac gunlugune belcikaya gidecegim.
Donuncede son durumlarla ayin birincisi secilecek insallah.
Ona gore boool boool yiyin.
geldigimde hepinizi coook coook coooook daha sisko gormek istiyorum.
Yoksa coook coook coook kizarim haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…