• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

@ WaW
Tskler caniim, aslinda tam ortayolu bulmak gerek.
benden 10 yas kucuk kizkardesimle bazen ayni seyleri giyiyoruz,
zayifligimi sen hesap et artik.
Gorumcemin kizlarida benden kucuk benden kilolu olunca biraz kayinvalide baskisi var bende :1:

evlenince alırsın diyenlere pek de doğru değil aslında. ben evlenince 5 kilo verdim eşimse bir okadar aldı:) bence kiloyu başkaları dedi diye değilde kendin iyi hissediceksen al. kimisi fesatlıktan da der bilirsin. benim boyum okadar uzun olsa ben çok da almak istemezdim. belki 55 olabilir ama 60 çok bence. çok zorlama kendini. güzelsin diyenlere inan gerisini boşver bence:))

Canım bende öyle düşünüyorum.Kendime baktığımda bazen eksikliğimi fark ediyorum.

Aynaya baktığımda mutsuz oluyorum.Aslında bir nevi kendimi güzel hissetmeyi istediğim için çabalıyorum.

İnşallah emeklerimiz boşa gitmez :31:

Yakinmisiz :)

Bugun simdiye kadar sadece 2 dilim ekmek yedim, uzerinede yerfistigi ezmesi ve penotti, yaninda sut.
Bunun disinda bir avuc kuru uzum ve leblebi,
Birazdan hotdog yicem, aksamada patates yemegi.
Bu ara kiloma takili kaldim, yukselemedim gitti:43:

Ah Canım ya iştahım çok açılsın istiyorum bende :43:

Yediğimiz yeterli değil gibi bence :43:

Daha çok daha çok :56:

kızlarrr forum takipde gördümmm sayfanızı sırf meraktannn girdimm:) bende tam tersi zayıflamakk içinn ugraşıyorumm vee sizin şuan yazdıklarınızı yemek için neler vermemkii....benim üye olduğum sayfaya 2 tane patatess kızartması yedim diye uykuları kaçan insanlar varr burayı kuyunca kahkahayla güldümmm...24 yaşındayım kendimi bildim bilelide hep kilo vermek için ugraşıyorumm...genetik oluyr bir çoğu ki benim ailede sorunlar çok bende normal olarak onlara çekmişimm.....kilonuzun az olması sizin içinn çoookkama çoookk büyük şanss bunun değerinin bilinnn...en güzel kilo 50 ve 55....bırakın bu kilolara gelmeyiii 70 olsammmmm owww owwww neler vermemm....neysee çıktığınızz bu yolda sizlerede başarılarr dilerimmm...:3:.

Ah canım ya şu formu tek tek gezmeye kalksan ne binbir çeşit derdi olan vardır :70:

Bizim derdimizde kilo alamamak .. Ne yapalım uğraşıyoruz :77:

Bizimki de şans mı bilmem ki.Giydiğim ettiğim yakışmıyor :30:

Allah başka dertler vermesin :125:

Son düzenleme:
Kızlar bende kilo almak istiyoruuum.. 1,65 boy 46 kilo.. şöyle bir 4-5 kilo daha alsam ne güzel olur, ama olmuyor efendim olmuyor bir türlü :D

Aynı sayılırmışız Canım ya :29:

Benimde boyum 1.74 kilom 49-50 arasında.Ama aynaya bakıyorum kupkuru birşeyim,biciklerimde küçücük zaten :108:

Bu nedenle 60 felan olmalıyım diyorum.O zaman göğüslerimde nasibini alır umarım :87:

Banada bazıları evlenince alırsın şimdi ne güzelsin diyor ama ben hoşnut değilim bu durumdan.

Çoğu insanda çıkıp ay çok zayıfsın azcık ye diyor :113:

Ama ben kararlıyım kilo alacağım :78:

aynen benimde küçük ama kilo alınca büyüyeceğinden hiç umudum yok benimkisi genetik :26: bende 55 olayım diyorum ama ya bu seferde önünü alamazsam :52:

aynen benimde küçük ama kilo alınca büyüyeceğinden hiç umudum yok benimkisi genetik :26: bende 55 olayım diyorum ama ya bu seferde önünü alamazsam :52:

Canım ya benim anneminkiler de küçük ama etrafımdakilerden biliyorum kiloyla alakasının olduğunu söylüyorlar :94:

Yinede umutsuzluğa kapılma benim az da olsa umudum var :112:

Canım ya benim anneminkiler de küçük ama etrafımdakilerden biliyorum kiloyla alakasının olduğunu söylüyorlar :94:

arkadaşlar bu başlığı yeni gördüm.bende uzun süre kalori cetveliyle kilo almaya çalıştım.fakat insanda iştah olmayınca zorla olmuo maalesef.ben birinin tavsiyesiyle bi ilaç kulandım.ilaç aslında antidepresan ilacı yan etkisi iştah açması, kilo almak.uzun süre tereddüt ettim bunu kullamak için.4 de bir dozunda içtiğim için herhangibir aksi etkisi olmadı ve 9 kilo aldım.48 kiloydum şuan 54 kiloyum.ilacı 2 aydır içmiyorum.ilacı bırakırkende hiçbir zorluk yaşamadım.

yine tartıldım 47.9 um belki yarın 100 gr daha alırım 48 olurum gerçi benim boyuma o da az ama olsun
son durum
boy 171
kilo 47.9

28 yaşındayım 1 buçuk senedir evliyim evlilik falanda kilo aldırmadı yeğenim 14 yaşında ikimizi yanyana görünce arkadaş zannediyorlar geçen gün alışverişte ablamı annemiz yeğenimle beni kardeş sandılar 28 yaşındayım dediğimde şok oldular 19 falan anca diolar ama size bişey diyim bazen hoşuma gidiyor yaşıtlarıma bakıyorum salmışlar kendilerini kilo almışlar falan ben halen genç kız gibi aslında güzel bir duygu birde beden küçük olunca indirimden birçok şey alabiliyorum normalde çok pahalı pantolonları beden olmadığı için çok ucuza alabiliyorum :1:

arkadaşlar bu başlığı yeni gördüm.bende uzun süre kalori cetveliyle kilo almaya çalıştım.fakat insanda iştah olmayınca zorla olmuo maalesef.ben birinin tavsiyesiyle bi ilaç kulandım.ilaç aslında antidepresan ilacı yan etkisi iştah açması, kilo almak.uzun süre tereddüt ettim bunu kullamak için.4 de bir dozunda içtiğim için herhangibir aksi etkisi olmadı ve 9 kilo aldım.48 kiloydum şuan 54 kiloyum.ilacı 2 aydır içmiyorum.ilacı bırakırkende hiçbir zorluk yaşamadım.

Masallah, bakalim bizde becerebilcez.
Bence kilo almakta en buyuk etken moral ve yaninda oburlarin olmasi.
Valla bazilarinin bi yiyisi var, ac olmasan bile canin cekmeye basliyor onlarin yediklerini :27:

Bu arada kizlarr, yarin son gun.
Kilolarinizi bir an once ozel mesajla gonderki birinciyi secelim!!

Kızlar ben 20 lik dişimi çektirdim 2 hafta oldu o yüzden bişey yazmadım paylaşımda bulunmadım.Çünkü yemeden içmeden kesildim diyebilirim.Ama şükür son 2-3 günde toparladım.Özel mesaj atamadım bi türlü o yüzden buraya yazıyorum kilom 45,5 oldu bunada şükür.

Sg_ Ceydaciimm Tebriklerr. 1 ayda 4,1 kilo alarak birinci oldun tatliim,
Darisi benim ve diyer arkadaslarin basina:65:

Yeni etapta bulusmak dilegiyle..

$kilo.jpg

o zaman sınavlarım bitsin kilo almaya başlıcam :p stresden yemek yiyemiyorum :25:

Back