• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

çocuğun var heralde bildiğim kadarıyla hamilelikte kilo almadınmı yoksa doğurunca gittimi kilon:emir_bebek:

almam mı yaa 16 kilo aldım sonradan fıss diye söndüm :D ama yememeye bağlı kilo verdim ben. ben doğum sonrası depresyon olayım uzun sürdü biraz yemeden içmeden kesildim sonrada verdim kiloları 1 ayda 3-4 kilo veriyodum :(

anladım canım kilo aldırıcıtozlar var sütle karıştırılıomuş eczaneye sorsana gerçekten aldırıomuş diye belki başka şeylerde tavsiye ederler

kızlar gnydnn :) nasılsınız ? geliyomu kilolar bikaç gündür giremiyorum foruma :/ bu arada tartılmadım hla aldığımı zannetmiyorum çünki :/ ya bu arada aslında zayıflığın kötü bişey olmadığını düşünmeye başladım bu aralar :) zayıflara yakışıyo çoğu şey ama işte şekil öenmli gibi bence. benim göğüslerim yerinde ama popom dümdüz :(:( onu bi büyütsem kilo almasamda olur moduna girdim biraz :D ayrıca iç çamaşırı ve bikini tarzı şeylerde bize yakışıyo kızlar canımızı fazla sıkmayalım bence :)) ha tabiki yiyip içelim bolca kilo alsak ii olur ama kilo almasam sadece kalçamda büyüse yeterli bana. ne düşünüyosunuz bu konuda bi fikir verin plss :/

bide şu var ki vüzuttaki en gelişebilicek kaslar kalçadalarmış. dikkat edin bak futbolcuların popoları kocaman hep :27: bu kalça büyütme harekerleri egzersizleri işe yarar gibime geliyo. hatta forum konusuda var okudum bi arkadaş yazmış 1 hafta yaptım 1 cm büyüdü diye ::))) denicem ya ben dayanamıyorum. geçen gün eşimde söyledi bana kilo alıyomuyum sence diye sordum popon büyüse yeter sana süper olursun dedi. ben sanırım bu yola başkoycam gibi :52:

Benimde sorunum ayni, popoyu buyutmek icin hangi hareketler lazim, bence o hareketlere baslarken,
once s,kilascak biraz kuculcek sonra buyucek galiba.. Neyse anlatta uygulayaliim.

kızlar çoooook mutluyum 1 kilo almışımmm :21:

Masallah canim,
ins en yakin zamanda listemize eklerim, suan kendi bilgisayarimda olmadigim icin yapamiyorum.

Bu haftanin listeside buydu:
gormeyenler icin tekrar ekledim.

Sana katılıyorum canım zaten bi yerlerde bi eksiklik var diye kilo almaya çalışıyoruz şahsen ben öyleyim :1: Göğüs küçük kalçada senin gibi düzdü boyum 160 kilom 42 ydi şuan 50 yim Ben kiloyu kalçadan aldım en başta.Çok belirgin bi şekilde yediğim oraya gitti kalça büyüdü göğüs büyümedi :1: kimse yanlardan can simidi olsun isterki aman allah korusun şişmesin oralarım :1: Bende işte sadece baldır kısmından kilo almak istiyorum oda pantolon güzel dursun diye çabam ondan yani :1: :1: 50 Kilo olmama rağmen bacaklar zayıf hala nasıl toplicak baldırlar ya :(

bende baldır ıstıyorum bacakları hafıf kalın ınsanlar cok hos oluyor benımkıler ınce valla cocuk baca sankı

Bu haftanin listeside buydu:
gormeyenler icin tekrar ekledim.

Merhaba canım.Çok özür dilerim iki haftadır siteye giriş yaparken problem yaşıyordum.Bu nedenle ulaşamadım bir türlü sana :29: Yaşadığım sorunlar nedeniyle kullanıcı adımı değiştirdim.Eski kullanıcı adım m_h_t_p.Bunu belirtmek istedim çünkü pazar günü kilo bildiriminde karışıklığa neden olmak istemedim.

Yeni kilo bildiriminde adımı değiştirirsen çok sevinirim canım.Zahmet olacak ama :54:

Zaten kilo değişikliğim olmadı.Aslında bu hafta oruç tutmaya başlayacaktım ama kilo vermektende korkuyorum açıkcası.Of ne yapsam bilmiyorum :31:

Son düzenleme:
ıkı tane gul boregı yedım patateslı ayretten
yarım ekmek kaşarlı sandvicim var onuda ikindide yicem :D ben kılo aldıgımı hıssedıyorum sanırım ulasıcam hedef kıloma

bende baldır ıstıyorum bacakları hafıf kalın ınsanlar cok hos oluyor benımkıler ınce valla cocuk baca sankı

Evet istedikleri gibi tayt giyebliyolar ve çok yakışıyo benimde baldır kısmı zayıf ya oraya bak dizden aşağısını gör orantı aynı.Yukarıya doğru basenler fln eklenince olayı biraz kurtardım gibi ama ben hedefimi 53 e çıkardım çünkü 50 bile yeterli gelmedi bana :1:

Dün akşam alışveriş yaptım 28 beden siyah dar bi pantolon aldım çok yakştı inanamadım pantolonun artık bende bu kadar güzel durabildiğine :16: Biraz baldır biraz göğüs olarak gelsin yediklerim amin :56:

ıkı tane gul boregı yedım patateslı ayretten
yarım ekmek kaşarlı sandvicim var onuda ikindide yicem :D ben kılo aldıgımı hıssedıyorum sanırım ulasıcam hedef kıloma

inşallah :34: Ben kahvaltı , öğle ve akşam yemeği + gece bal süt meyve çikolata flnda yiyerek kilomu hep koruyup üstünede alıyorum yani bu sene uğurlu geldi :35:

Son düzenleme:
ay hadi ordan ya :nazar:
bende sandıvıcımı yedım oglen yemegımı yedım
pazartesi tartılıcam diyoprumki 54 görücem :40:

kimseden ses yok.. nasıl gidiyor çalışmalar?? böyle olmaz ki , hepimiz yazalım ki birbirimizden destek bulalım.. bisküvilerde inanılmaz kalori var.. bir paketi 500 kalori falan.. bundan sonra her gun bir tane yemeye karar verdim.. mamayı yapamıyorum ya çok üşeniyorum ama yapsam eminim ki çok işe yarayacak.. belki iki gunde bir falan yaparım.. en önemlisi de inanç.. hedeflediginiz kiloyu hedeflediginiz sürede alcagınıza o kadar inanın ki vucudunuz de kendini inandırsın ve hazırlasın:8:

47.6 oldum ama halen çoook zayıfım boyum 171 olduğu için beden halen değişmedi ama buda bir gelişme ilk girdiğimde gruba 46.8 idim 1 ay da bu kadar oldu yılmak yok yemeğe devam:52:

kızlar bu arada diyet ürünlerini alıyorum ara öğünlerde ve inanaılmaz açlık hissi yapıyor sürekli yediriyor

Back