- Konu Sahibi HepBaharOlsa
çocuğun var heralde bildiğim kadarıyla hamilelikte kilo almadınmı yoksa doğurunca gittimi kilon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gnydnn :) nasılsınız ? geliyomu kilolar bikaç gündür giremiyorum foruma :/ bu arada tartılmadım hla aldığımı zannetmiyorum çünki :/ ya bu arada aslında zayıflığın kötü bişey olmadığını düşünmeye başladım bu aralar :) zayıflara yakışıyo çoğu şey ama işte şekil öenmli gibi bence. benim göğüslerim yerinde ama popom dümdüz onu bi büyütsem kilo almasamda olur moduna girdim biraz ayrıca iç çamaşırı ve bikini tarzı şeylerde bize yakışıyo kızlar canımızı fazla sıkmayalım bence :)) ha tabiki yiyip içelim bolca kilo alsak ii olur ama kilo almasam sadece kalçamda büyüse yeterli bana. ne düşünüyosunuz bu konuda bi fikir verin plss :/
bide şu var ki vüzuttaki en gelişebilicek kaslar kalçadalarmış. dikkat edin bak futbolcuların popoları kocaman hep bu kalça büyütme harekerleri egzersizleri işe yarar gibime geliyo. hatta forum konusuda var okudum bi arkadaş yazmış 1 hafta yaptım 1 cm büyüdü diye ::))) denicem ya ben dayanamıyorum. geçen gün eşimde söyledi bana kilo alıyomuyum sence diye sordum popon büyüse yeter sana süper olursun dedi. ben sanırım bu yola başkoycam gibi
kızlar çoooook mutluyum 1 kilo almışımmm
Sana katılıyorum canım zaten bi yerlerde bi eksiklik var diye kilo almaya çalışıyoruz şahsen ben öyleyim Göğüs küçük kalçada senin gibi düzdü boyum 160 kilom 42 ydi şuan 50 yim Ben kiloyu kalçadan aldım en başta.Çok belirgin bi şekilde yediğim oraya gitti kalça büyüdü göğüs büyümedi kimse yanlardan can simidi olsun isterki aman allah korusun şişmesin oralarım Bende işte sadece baldır kısmından kilo almak istiyorum oda pantolon güzel dursun diye çabam ondan yani 50 Kilo olmama rağmen bacaklar zayıf hala nasıl toplicak baldırlar ya
Bu haftanin listeside buydu:
gormeyenler icin tekrar ekledim.
bende baldır ıstıyorum bacakları hafıf kalın ınsanlar cok hos oluyor benımkıler ınce valla cocuk baca sankı
ıkı tane gul boregı yedım patateslı ayretten
yarım ekmek kaşarlı sandvicim var onuda ikindide yicem ben kılo aldıgımı hıssedıyorum sanırım ulasıcam hedef kıloma
inşallah Ben kahvaltı , öğle ve akşam yemeği + gece bal süt meyve çikolata flnda yiyerek kilomu hep koruyup üstünede alıyorum yani bu sene uğurlu geldi
düzenli yiyormusun
çoğunlukla düzenli :) ama şunu farkettimki göbeğim var ve yanlardan hafif pörtlemişim ne kötü