• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

ben de vermişim :5: açıkçası motivasyonum gitti baya ona bağlıyorum.. ne aldıgıma sevinebildim ne de aldıgımı elimde tutabildim :14:

Kizlar pes etmeyin sakin, bende yarismaya katildigimda bi ara biraz kilo verdim,
ama iste surekli aklimda burda oildugum kilonun hesabini verme derdi oldugu icin daha cok yemeye gayret gosteriyorum,
Gerci yaptigim en onemli sey kahvaltida normalde bir dilim ekmek yiyen ben, artik 2 dilim yiyorum:51:

kızlar uzun zamandır giremiyordum sınavlarım vardı kudura bakmayın.

ben bu arada 1 kilo aldım.

et yemeğini hiç sevmezdim ama yeni bi tarif ile yemege başladım eğer benim gibi yiyemeyenler varsa tarifini vereyim

her haftasonu yiyorum bu sanırım yardımcı oldu kilo almama az da olsa:34:

ben de vermişim :5: açıkçası motivasyonum gitti baya ona bağlıyorum.. ne aldıgıma sevinebildim ne de aldıgımı elimde tutabildim :14:
benim son hafta sinavlarim vardi staj derken yemek yemegi birakmistim ama pes etmedim dünden belli ne buluyorsam yiyorum pes etmek yok savasacagiz öyle yada böyle kiloooooooooooo alacagizzzzzzzzzzz

Nazlicim kilonu not ettim canim,

BU arada elclone bitane topicde bb kremi hakkinda bilgi sormustun.
Bulabildinmi? bulamadiysan bitane aldimda cok memnunuum, soyliyim dedim :34:

kilo bildirimi bugün ama yarın söylesem bir mahsuru olmaz dimi ?
sabah ilk işim kilomu yazmak olucak.
umarım alabilmişimdir.

kilo bildirimi bugün ama yarın söylesem bir mahsuru olmaz dimi ?
sabah ilk işim kilomu yazmak olucak.
umarım alabilmişimdir.

Yarinde kilonu bildirebilirsin tatlim.
Insallah kilo almisindir..

canım buldum hatta cevap da verdim ordan :8: pure beautyninkini aldım ben de:16::16::16: hayırlı olsun canım.. kilomu da atayım özelden
Cevabina bakarim birazdan canim.

yeni haftaya iyi bir baslangic yapariz umarim hepimizeee bol kalorili günlerr

Insallah tatlim yaa, ben bugunden yaptim yarin icin tiramusumu, bol bol yicem insallah :16:

ben yıne tartılamıyorum
zaten kılo aldıgımı degıl evrdıgımı dusunuyorum haftalık cok sık gelıyor ama neyse..
bugun 2 borek yedım bırazdadn 1 tane daha yıeycegım
bakalımm

Haftaya iyi başladım, umarım böyle devam eder.
Sabah yarım simit kaşar peyniriyle yedim. Bir saat sonra çikolatalı mısır gevreği yedim. Öğlen çorba içtim, börek yedim ve taze sıkılmış portakal suyu. sonra akşamüzeri Arby'sde menü yedim. akşam yiyebilirsem süper olacak:34: Herkese bol kalorili haftalar:16::56:

$kilo.jpg

Yeni liste kizlar,
uzun zamandir haberini alamadigimiz kisi cok,
ama kimseye ozel mesajla yarismayi hatirlatmam gerektigini dusunmuyorum,
hepimiz yetiskiniz ve kendi iyiligimiz icin burdayiz :)

ben saat 10:00da tartılacagım cok heycanlıyım
sabah 2 adet acma yedım
oglende ne yhcıez bakalım

yeyip de kilo almayanlara çok imreniyorum ya ne güzel her istediğinizi yiyebiliyorsunuz

yeyip de kilo almayanlara çok imreniyorum ya ne güzel her istediğinizi yiyebiliyorsunuz

Her istedigini yiyebilmek cok guzel birsey, ama hayalindeki fizige sahip olmak cok daha guzel bisey olsa gerek,
ve bizimde bunun icin tiksinene kadar yememiz lazim gerekiyor bazen..

ben şuan katılabilirmiyim acaba? kilo 42 boy 161 hedef 50:)
Bence bir mahsuru yok, ama kayitsiz sartsiz her hafta pazar gunu yeni kilonu belirtmen gerekecek,
bunu yapabilirsen katil.

Masallahh:56:

ceren epeydır gozume carpmadı oglu amelıyatmı oldukı

Back