2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

3 gündür öğlen yemeğinde menemen yiyorum yaklaşık 1 çiftli ekmek bitirmiş oluyorum

Bu sabah evde kaymak + bal ekmeğe sürüpte yedim
İşyerimdeki kahvaltımda da kaşar ve ekmek arkasından bi kek ve çikolata yedim
Şuan öğle yemeğimde menemen + kola. Bu menemenle baya ekmek yediğimi farkettiğimden bugünde menemen aldım buda kiloma yansıdı tabi

Önceden balı sadece mamada kullanırdım.Şimdi kaşıkla yiyorum Sebebi ise öksürmem Ama iykide yemişim devam ettiriyorum.Ayrıca süt içiyorum uyumadan önceki halimi şöyle gösterim

ah ah herkesin sorunu ayrı kızlar keşke bende zayıf olsamda istediğim kadar yemek yesem sürekli diyet halinde olmasam inanın yemek yemek kadar tatlı bişey yok durmadan bişeyler yiyebilirim

bugun yıne peynırlı borek yedım gul boregı bırde evden zeytın kasar peynırı ıkı dılım ekmek getırdım bırazdan yemegı dusunuyorum

Selam kızlarr ben sizin tam tersini olan diyet gruplarındayım size bikaç kilo aldıran yiyecek söylemek istedim.Umarım faydam dokunur.Zayıflamak nasıl bir dertse kilo almakta öyle büyük bi dert.Sabah kahvaltıda ekmeğe kaymak sürün üzerinede tahin pekmez sürün çok şiddetli iştah açıyo:) sonra eski kaşar en kalorili peynirlerden biri.poğaça börek yiyebilirsiniz bunların kaloriside şahane :) 1dilim pizza 400 kalori bunu düşünerek yerseniz daha çok yiyebilirsiniz.Şerbetli tatlıların kaloriside çok fazla zorla yiyin doysanız bile kuscak hale gelene kadar yiyin miğdeniz ancak kendinizi zorlarsanız genişler.Kuzenimde yıllarca kilo almaya çalıştı denemediği şey kalmadı çok zayıftı psikiyatriste gitti en sonunda ben bukadar zayıf olmak istemiyorum.Ruh halim bozuluo psikolojim çok kötü dedi doktor ona bi ilaç verdi ve kullandıktan sonra iştahı açılmış kilo aldı.Buarada ablamda 1.65 boyunda 40 kilo falan kendi canımın çektiği şeyleri ona yedirmeye çalışıorum hergün çantasına 1 tane çokokrem koyuyorum hani şu cocukkken ağzımıza sıka sıka yediğimiz şeyden.Akşamlarıda nesquikli süt içebilirsiniz.Umarım faydasını görürsünüz.Bol kalorili günler sizlere

^Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederiz caniim.
Tahin pekmezle aram yok, ama dun bende kasar peynirinde cok kalori oldugunu gormustum,
bir dilimde tam 100 kusurdu

günaydın kızlarr
canım tavsiyelerin için teşekkür ederiz bende şu kalori cetvellerine bir daha bakayım . hani demişinya patlayana kadar yiyin oda iştahla alakalı bizlerde iştah yok işte dişimize göre olursa anca

kızlar gnydnn :) nasılsınız ? geliyomu kilolar bikaç gündür giremiyorum foruma :/ bu arada tartılmadım hla aldığımı zannetmiyorum çünki :/ ya bu arada aslında zayıflığın kötü bişey olmadığını düşünmeye başladım bu aralar :) zayıflara yakışıyo çoğu şey ama işte şekil öenmli gibi bence. benim göğüslerim yerinde ama popom dümdüz onu bi büyütsem kilo almasamda olur moduna girdim biraz ayrıca iç çamaşırı ve bikini tarzı şeylerde bize yakışıyo kızlar canımızı fazla sıkmayalım bence :)) ha tabiki yiyip içelim bolca kilo alsak ii olur ama kilo almasam sadece kalçamda büyüse yeterli bana. ne düşünüyosunuz bu konuda bi fikir verin plss :/

bide şu var ki vüzuttaki en gelişebilicek kaslar kalçadalarmış. dikkat edin bak futbolcuların popoları kocaman hep bu kalça büyütme harekerleri egzersizleri işe yarar gibime geliyo. hatta forum konusuda var okudum bi arkadaş yazmış 1 hafta yaptım 1 cm büyüdü diye ::))) denicem ya ben dayanamıyorum. geçen gün eşimde söyledi bana kilo alıyomuyum sence diye sordum popon büyüse yeter sana süper olursun dedi. ben sanırım bu yola başkoycam gibi

ben zayıflıgı sevmıyorum
yanı bıraz popo bıraz gıdı olsun ya goguslerım kucuk benım gogus tahtası duvar tas olanalr var ben o kadar zayıf gozukmuyorum ama bacaklarımda ınce acıkcası kılo aldım ama bana 55 bıle yeterlı degıl dıye dusunuyorum
popon ıcınde popo kaldırıcı slıpler var dugun dernek onlardan gıymeyı bunuda gıydıgımı kımseye soylememeyı dusunuyorum

ya tabi kilo alsak ii ama popo da öenmli yaa ne bileym popom olsa en azından kotlar güzel durur :/ silikonlu slipler var ama onlarıda giydiğinde düşünsene adam taciz etse hissetmicen yanii o derece D

Sana katılıyorum canım zaten bi yerlerde bi eksiklik var diye kilo almaya çalışıyoruz şahsen ben öyleyim Göğüs küçük kalçada senin gibi düzdü boyum 160 kilom 42 ydi şuan 50 yim Ben kiloyu kalçadan aldım en başta.Çok belirgin bi şekilde yediğim oraya gitti kalça büyüdü göğüs büyümedi kimse yanlardan can simidi olsun isterki aman allah korusun şişmesin oralarım Bende işte sadece baldır kısmından kilo almak istiyorum oda pantolon güzel dursun diye çabam ondan yani 50 Kilo olmama rağmen bacaklar zayıf hala nasıl toplicak baldırlar ya

iyilik nolsun işte hla kendimle uğraşmaya çalışıyorum :D aslında en güzeli yağ enjekte ettircen ömür boyu kullancan ohh miss

kız ne güzel zayıfsın doğru sölüon en güzeli yağ enjektesi her yere yapılıomuş nereyi istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…