- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
günaydın kızlarr
canım tavsiyelerin için teşekkür ederiz bende şu kalori cetvellerine bir daha bakayım . hani demişinya patlayana kadar yiyin oda iştahla alakalı bizlerde iştah yok işte dişimize göre olursa anca
kızlar gnydnn :) nasılsınız ? geliyomu kilolar bikaç gündür giremiyorum foruma :/ bu arada tartılmadım hla aldığımı zannetmiyorum çünki :/ ya bu arada aslında zayıflığın kötü bişey olmadığını düşünmeye başladım bu aralar :) zayıflara yakışıyo çoğu şey ama işte şekil öenmli gibi bence. benim göğüslerim yerinde ama popom dümdüzonu bi büyütsem kilo almasamda olur moduna girdim biraz ayrıca iç çamaşırı ve bikini tarzı şeylerde bize yakışıyo kızlar canımızı fazla sıkmayalım bence :)) ha tabiki yiyip içelim bolca kilo alsak ii olur ama kilo almasam sadece kalçamda büyüse yeterli bana. ne düşünüyosunuz bu konuda bi fikir verin plss :/
bide şu var ki vüzuttaki en gelişebilicek kaslar kalçadalarmış. dikkat edin bak futbolcuların popoları kocaman hepbu kalça büyütme harekerleri egzersizleri işe yarar gibime geliyo. hatta forum konusuda var okudum bi arkadaş yazmış 1 hafta yaptım 1 cm büyüdü diye ::))) denicem ya ben dayanamıyorum. geçen gün eşimde söyledi bana kilo alıyomuyum sence diye sordum popon büyüse yeter sana süper olursun dedi. ben sanırım bu yola başkoycam gibi
kızlar gnydnn :) nasılsınız ? geliyomu kilolar bikaç gündür giremiyorum foruma :/ bu arada tartılmadım hla aldığımı zannetmiyorum çünki :/ ya bu arada aslında zayıflığın kötü bişey olmadığını düşünmeye başladım bu aralar :) zayıflara yakışıyo çoğu şey ama işte şekil öenmli gibi bence. benim göğüslerim yerinde ama popom dümdüzonu bi büyütsem kilo almasamda olur moduna girdim biraz ayrıca iç çamaşırı ve bikini tarzı şeylerde bize yakışıyo kızlar canımızı fazla sıkmayalım bence :)) ha tabiki yiyip içelim bolca kilo alsak ii olur ama kilo almasam sadece kalçamda büyüse yeterli bana. ne düşünüyosunuz bu konuda bi fikir verin plss :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?