- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
-
- Konu Sahibi Jupiter neptun
Bir Palu ailesi vardı. Tuncay mıydı neydi ruh hastası katil gibi mübarek.beni nasıl kısa zamanda evlenmeye ikna ettiğini, aramızda yaşanan başka olaylarda nasıl haklıyken haksız duruma düştüğümü daha nasıl anlatayım bilmiyorum, adam normal bir insan olsa zaten böyle şeyler yapmaz dimi, diyorum ki adam normal değil, tuhaf tuhaf halleri var mesela: evde koltukta otururken geliyor bana diyorki camdan dışarı mı bakıyorsun, dışardan birilerine bakıyormuşum güya, halbuki alakam yok, başka bir gün sabah kalkmış bana diyor ki gece 2.5da telefonun mu titriyordu hayır ne alaka diyorum, bana öyle geldi diyor, ee gelip baksaydın o zaman diyorum...yani bunlar gibi bir sürü şey, yapmadığım şeyleri demediğim şeyleri yapmış demiş gibi davranıyor...daha ben bu adamdan korkmiyim da ne yapayım
havha hav niye onu anlayamadimSana koltuk takımı alacammm
Havhavhavhavhavavhav
koltuklari değiştirin
Teşekkürker sorduğunuz için :)Jupiter neptun şimdi ne durumdasın ?eşine söyledin mi videoyu bulduğunu ?yuzlestiniz mi ? Boşanma davası açtım mı? Kanıt topluyor musun? Bak hastaligida çıkmış ortaya,bunlar hep kanıt
Birde doktora gittin mi,sende de varmı öyle bı durum
Rica ederim merak ettim durumunuzu,bide niye 3 gün sonra:)Teşekkürker sorduğunuz için :)
3 gün sonra yeni konu açıcam detayları orda anlatırım ama durum şuan stabil eylüle kadar beklemek zorundayım doktora gidemedim bu hafta gitmeye calisicam
İnşallah yoktur sagolun :)Rica ederim merak ettim durumunuzu,bide niye 3 gün sonra:)
Kesin bu hafta gidin bence ihmal etmeyin, inşallah öyle bişey yoktur korktuğumuz gibi olmaz
İnşallah yoktur sagolun :)
Evdeyken gizli gizli bakıyorum yakalanmiyim diye sanki ne yapıyorsakizindeyim şimdi ise başlayınca çok daha rahat olucam o yüzden
Pardon ne yapmam gerekiyor ne tavsiye edersinizEvinin koltuğu üzerinde aldatan bir kocaya sahip bi kadın için ne rahat emojiler..
Henüz değil malesef kardeşim birkaç ay beklemek zorundayım ama sonuç o zatenErkek arkadaşımın tuhaf şakasından geldim burası daha acaipmişboşanmışsınızdır umarım
Siz niye kasiliyorsunuz hanımefendi anlamadımBoşanmıcaksanız bizide kasmayın derim...
En sevmediğim kadın tipidir , boşanmıcaktır ama şikayet eder uzatırda uzatır...