Bebek İkinci El 2.el temiz 0-12 ay kız kıyafetleri..

anladım.. kreş bilgisi için teşekkürler.. ben de özelden cvp attım.. banka bilgileri + dekontu görmek istersen mail adresi bekliyorum.. bu arada sen hangi şehirdeydin..

ben özelden hesap bilgilerimi gönderdim sen de adres bilgilerini gönder canım yarın yapayım kargonu...

canım karpuzlu olan daha büyük onu giyebilir ama ugurböcekliyi kızım 6 aylık giydi biraz minyonsa belki olabilir...

anladım tek parça için almam pek mantıklı olmaz çok şirinşeylermiş ben küçük bi ilde oturuyorum o yüzden bu kadar güzel şeyler bulamıyorum malesef size hayırlı satışlar..

bebeğim erkek dediğiniz gibi tek parça için uygun değil.

hayırlısıyla doğsun paşan canım...

anladım tek parça için almam pek mantıklı olmaz çok şirinşeylermiş ben küçük bi ilde oturuyorum o yüzden bu kadar güzel şeyler bulamıyorum malesef size hayırlı satışlar..

canım başka şeyler de var elbiseler falan bebeğinin ayına uygun bi bak istersen topluca gönderirirm beğendiklerini..mesela sıfır iki elbise var biri penye biri beyaz..yazlık tişörtler kapri takım falan hep 6-9 aylık..

Son düzenleme:
pembe mont bordo elbise pembe kadife pantolon idil baby 18 no kot ayakkabı satılmıştır..

Merhaba pembe ayakkabı ve yanındaki ayakkabı kaç numara

Canim bu ayakkabilar funny baby bebek ayakkabisi ikiside 3 numara sanirim 18-19 noya denk geliyo..kizim su anda 19 no giyiyo pembe biraz sikiyo spor gibi olan tam oluyo..

Ugurbocekli karpuzlu badyler kapri takim onluk patik set kot elbise satilmistir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…