- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
İyiki işkillenmişsiniz. Birde işkillenmeseniz maazallah sadece cep numaranızı değil ev adresinizide verirdiniz. Bu çocuk aralık ayında açtığınız konudaki çocukmu?Işte bende işkillendim zaten sabit bir yeri yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiki işkillenmişsiniz. Birde işkillenmeseniz maazallah sadece cep numaranızı değil ev adresinizide verirdiniz. Bu çocuk aralık ayında açtığınız konudaki çocukmu?Işte bende işkillendim zaten sabit bir yeri yok
Ya yer değiştiriyor sürekli ailesi ile arası yokBöyle bir tip sana yapışır kalır pek güven vermedi bana.sabit bir yeri yok ne demek??
Haklısın psikiyatra gidiyordum orada tanıştım zatenProfilinde yazdığı gibi lisans öğrencisi isen böyle ne idüğü belirsiz bir tiple ne işin olur salla gitsin bulaşma bundan sonra.
Haklısın psikiyatra gidiyordum orada tanıştım zaten
İyi Allah mübarek etsin üçü beş etmişsinHaklısın psikiyatra gidiyordum orada tanıştım zaten
Özelden yazabilir miyim :)İlgiye ihtiyacın olabilir anlıyorum ama bu çocuk doğru tercih değil..muhattap olma..sıkıntılarını buraya yaz hep birlikte dertleşelim![]()
Özelden yazabilir miyim :)
Özelden yazabilir miyim ?İlgiye ihtiyacın olabilir anlıyorum ama bu çocuk doğru tercih değil..muhattap olma..sıkıntılarını buraya yaz hep birlikte dertleşelim![]()
Kanun kacagı mı? neden tuşlu telefon bildiğim kadarıyla tuşlu telefondan takip yapılamıyor yer tespit edilemiyor ondan mı.?Tehlike dediğiniz bu mu? Çok şüpheliYa yer değiştiriyor sürekli ailesi ile arası yok
DumanlaNasıl tanıştınız merak ettim?
Sana demiş ki kısaca.Işte bende işkillendim zaten sabit bir yeri yok
Bu da olabilir ama dedikleri gibi tehlikeli biri de olabilir ayrıldım zaten ankesörlü telefonlardan bile arandım ya :/Sana demiş ki kısaca.
Bana telefon al hem de ellemeli.