2.El Telefona nasıl bakıyorsunuz ??

Makarinas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
59
8
1
26
Merhaba Arkadaşlar yeni bir çocukla tanıştım maddi durumu yok telefonu yok bana 2.el tuşlu telefon alacağım dedi ikinci el telefona bakış açınız nedir ? Tehlikeleri var mı?bilgilendirirseniz sevinirim :)

Merhaba Arkadaşlar yeni bir çocukla tanıştım maddi durumu yok telefonu yok bana 2.el tuşlu telefon alacağım dedi ikinci el telefona bakış açınız nedir ? Tehlikeleri var mı?bilgilendirirseniz sevinirim :)
Kullandığım telefon ikinci el, gayet memnunum. Telefoncudan fatura keserek almaya dikkat etsin başına durduk yere bela sarmasın, sorunu var mı kontrol edip alsın bir şey olmaz.

Eskiden 2.el hep bozuk çıkardı şimdi öyle değil çünkü herkes her yıl telefon değiştiriyor eskiden bozulmasını beklerdik :) ama tuşlu telefon için birşey diyemem fatura aldıktan sonra da hiçbir şey olmaz

Bir gün bana da bir cinnet gelecek akıllı telefondan tuşlu telefona döndüreceğim bütün aileyi.
Hayatımızı yutuyor resmen bu telefonlar...

tuslu telefonlari yaslilarin elinde gördügüm haricinde ki kisilerden süphelenirdim acikcasi :)
ipsiz sapsiz mafia tarzinda biridir diye dusunurdum..
hayat tarzi organikse..sosyal medyadan vs hoslanmiyorsa yani prensip meselesi vs ise ayri ..

Back
X