Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisineszie mi alacak kendisine mi
Bu konu hakkında bilgim yok ama araştırdığımda göre tehlikeleri varmış sanırımNe gibi tehlike?
Kullandığım telefon ikinci el, gayet memnunum. Telefoncudan fatura keserek almaya dikkat etsin başına durduk yere bela sarmasın, sorunu var mı kontrol edip alsın bir şey olmaz.Merhaba Arkadaşlar yeni bir çocukla tanıştım maddi durumu yok telefonu yok bana 2.el tuşlu telefon alacağım dedi ikinci el telefona bakış açınız nedir ? Tehlikeleri var mı?bilgilendirirseniz sevinirim :)
Nasıl tanıştınız merak ettim?Merhaba Arkadaşlar yeni bir çocukla tanıştım maddi durumu yok telefonu yok bana 2.el tuşlu telefon alacağım dedi ikinci el telefona bakış açınız nedir ? Tehlikeleri var mı?bilgilendirirseniz sevinirim :)
Nasıl tanıştınız merak ettim?
Dışarıda:/Nasıl tanıştınız merak ettim?
Nasıl iletişim kuruyorsunuz peki?Dışarıda:/
Numaramı verdim :/Nasıl iletişim kuruyorsunuz peki?
Sadece o arayınca görüşebiliyorsunuz demekki.Numaramı verdim :/
Evet haftada 1 kereSadece o arayınca görüşebiliyorsunuz demekki.
Bu zamana kadar neden almamış peki telefon? 2.eller heleki tuşluysa çok komik rakamlara satılıyor. Size güven verdi mi cidden bu adam?Evet haftada 1 kere
Işte bende işkillendim zaten sabit bir yeri yokBu zamana kadar neden almamış peki telefon? 2.eller heleki tuşluysa çok komik rakamlara satılıyor. Size güven verdi mi cidden bu adam?