- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
-
arkadaşlar 2.el bambu yada sepet beşik arıyorum. giydirmesi saten yada tül gibi olanlar tercihim. temiz yırtık pırtık olmayan ve eldem çıkartmak istediğiniz beşik varsa bu tarz cevap bekliyorum.
canım beşik dediğin nasıl bişey olucak yani büyüklüğü?
arıyoruuuuuuuuuuuuuuuum:)
Bizde fotodakine benzer doğal ahşap beşik var ilgilenirsen fotosunu akşam yükleyebilirim oğlum için aldım ama çabuk hareketlendi yatıramıyorum artık çok az kullandık 2-3 ay anca kullanabildik iç yatağı çok dandikti kendim özel organik pamuk dolduttum .nevresim takımı tamamen organik.[/QUOT
resimlerini bekliyorum canım. giydirmesi nasıl benim koyduğum resimdeki gibimi. nevresim takımı dediğin pamuklu tarzmı. benim aradığım tüllü satenli salkım saçak bişiy:) beşik sallanıyormu. resimlerini bekliyorum. görüşürüz
Biraz özentisiz görünüyor çünkü kaldırmıştım örtülerini bulmam uzun sürdü dediğim gibi az kullanıldı.beşik sallanıyor bazı parçaları örneğin başlığı çıkabiliyor.
içinde elyaf korumalığı varmı acaba. bu arada hangi şehirdeydin. ben konyadayım. fiyatını da söylermisin. asıl mööm olanı:)
Resimde görüldüğü gibi içindeki takım organik pamuk elyaf değil altta yatağı var üstteki ince yorgan ben bursadayım ürünü 400 e aldım 200 e satmayı düşünüyorum .
Bizde fotodakine benzer doğal ahşap beşik var ilgilenirsen fotosunu akşam yükleyebilirim oğlum için aldım ama çabuk hareketlendi yatıramıyorum artık çok az kullandık 2-3 ay anca kullanabildik iç yatağı çok dandikti kendim özel organik pamuk dolduttum .nevresim takımı tamamen organik.
Resimde görüldüğü gibi içindeki takım organik pamuk elyaf değil altta yatağı var üstteki ince yorgan ben bursadayım ürünü 400 e aldım 200 e satmayı düşünüyorum .
ben tülünü giydirmesini istemiyorum ama beşiğe çok ihtiyacım var ne kadar olur
bambumu sepetmi istiyorsunuz. giydirmesiz yani
BAMBU TEKERLEKLİ 2 AD - Bebek Odası Mobilyaları sahibinden.com'da - 119817967
buraya girip bakın. resimleri daha var. sanırım istediğiniz tarz. yalnız fiyatı çok yazmış. giydirmesiz ve giydirmeli olarak veriyrmuş. bende beşik derdindeyim ya habire araştırıyorum:) ben giydirmeli filan istiyorum.yalnız bu model sallanmıyormuş.dilerseniz görüşürsüznüz. adamın teli var. bende ayakları demir istiyorum.niçin öyle istemiyorum dediniz. bir bildiğiniz varsa söyleyin bende öylesi daha kullanışlı diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?