• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2.el sepet yada bambu beşik arıyorum

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
arkadaşlar 2.el bambu yada sepet beşik arıyorum. giydirmesi saten yada tül gibi olanlar tercihim. temiz yırtık pırtık olmayan ve eldem çıkartmak istediğiniz beşik varsa bu tarz cevap bekliyorum.

Eklentiler

• $537347_629603790388800_1081128925_n.jpg
    $537347_629603790388800_1081128925_n.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 1.449
arıyoruuuuuuuuuuuuuuuum:)

Bizde fotodakine benzer doğal ahşap beşik var ilgilenirsen fotosunu akşam yükleyebilirim oğlum için aldım ama çabuk hareketlendi yatıramıyorum artık çok az kullandık 2-3 ay anca kullanabildik iç yatağı çok dandikti kendim özel organik pamuk dolduttum .nevresim takımı tamamen organik.

Son düzenleme:
Bizde fotodakine benzer doğal ahşap beşik var ilgilenirsen fotosunu akşam yükleyebilirim oğlum için aldım ama çabuk hareketlendi yatıramıyorum artık çok az kullandık 2-3 ay anca kullanabildik iç yatağı çok dandikti kendim özel organik pamuk dolduttum .nevresim takımı tamamen organik.[/QUOT

resimlerini bekliyorum canım. giydirmesi nasıl benim koyduğum resimdeki gibimi. nevresim takımı dediğin pamuklu tarzmı. benim aradığım tüllü satenli salkım saçak bişiy:) beşik sallanıyormu. resimlerini bekliyorum. görüşürüz

Biraz özentisiz görünüyor çünkü kaldırmıştım örtülerini bulmam uzun sürdü dediğim gibi az kullanıldı.beşik sallanıyor bazı parçaları örneğin başlığı çıkabiliyor.

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 798
  • $image.jpg
    $image.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 673
Son düzenleme:
Biraz özentisiz görünüyor çünkü kaldırmıştım örtülerini bulmam uzun sürdü dediğim gibi az kullanıldı.beşik sallanıyor bazı parçaları örneğin başlığı çıkabiliyor.

içinde elyaf korumalığı varmı acaba. bu arada hangi şehirdeydin. ben konyadayım. fiyatını da söylermisin. asıl mööm olanı:)

görünce sen aklıma geldin

e bebekte bir tane var

bak istersen

İkinci El Ürünler

ayy ilgine teşekkürler canım. bakmammı baktım oralarada. ebebek aracı olunca 2el fiyatlarıda biraz yüksek orada. ben birinci elden istiyorum. sahibinden ve burdan sıkı takip eidyorum:) tekrar ilgine teşekkürler

içinde elyaf korumalığı varmı acaba. bu arada hangi şehirdeydin. ben konyadayım. fiyatını da söylermisin. asıl mööm olanı:)

Resimde görüldüğü gibi içindeki takım organik pamuk elyaf değil altta yatağı var üstteki ince yorgan ben bursadayım ürünü 400 e aldım 200 e satmayı düşünüyorum .

Resimde görüldüğü gibi içindeki takım organik pamuk elyaf değil altta yatağı var üstteki ince yorgan ben bursadayım ürünü 400 e aldım 200 e satmayı düşünüyorum .

bende konyadayım. karar verirsem kargoyla gelecek.sahibinden ve burdan takibim devam ediyor. beşiğin ve fiyatın aklımda ilgine teşekkürler canım.

Bizde fotodakine benzer doğal ahşap beşik var ilgilenirsen fotosunu akşam yükleyebilirim oğlum için aldım ama çabuk hareketlendi yatıramıyorum artık çok az kullandık 2-3 ay anca kullanabildik iç yatağı çok dandikti kendim özel organik pamuk dolduttum .nevresim takımı tamamen organik.

beşik için ne kadar fiyat istiyorsunuz

BAMBU TEKERLEKLİ 2 AD - Bebek Odası Mobilyaları sahibinden.com'da - 119817967

buraya girip bakın. resimleri daha var. sanırım istediğiniz tarz. yalnız fiyatı çok yazmış. giydirmesiz ve giydirmeli olarak veriyrmuş. bende beşik derdindeyim ya habire araştırıyorum:) ben giydirmeli filan istiyorum.yalnız bu model sallanmıyormuş.dilerseniz görüşürsüznüz. adamın teli var. bende ayakları demir istiyorum.niçin öyle istemiyorum dediniz. bir bildiğiniz varsa söyleyin bende öylesi daha kullanışlı diye düşünmüştüm

BAMBU TEKERLEKLİ 2 AD - Bebek Odası Mobilyaları sahibinden.com'da - 119817967

buraya girip bakın. resimleri daha var. sanırım istediğiniz tarz. yalnız fiyatı çok yazmış. giydirmesiz ve giydirmeli olarak veriyrmuş. bende beşik derdindeyim ya habire araştırıyorum:) ben giydirmeli filan istiyorum.yalnız bu model sallanmıyormuş.dilerseniz görüşürsüznüz. adamın teli var. bende ayakları demir istiyorum.niçin öyle istemiyorum dediniz. bir bildiğiniz varsa söyleyin bende öylesi daha kullanışlı diye düşünmüştüm

bambunun daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.Bende giydirmeli istiyorum ama gelinliğimi diktirdiğim yere diktircem çok uygun fiyat verdiler

Back