- 6 Aralık 2009
- 6.153
- 2.766
- 723
ARkadaslar benim oğlum iki gündür kakasini çok zor yapıyor ve bugün polisini silerken nohut büyüklüğünde bir beze farkettim çok korkuyorum yarın doktora gidicez burası koy gibi olduğu için cocuk doktoru yarın gelicekmis sizce ne olabilir gercekten korkuyorum internetten biraz araştırdım karaciğer yetmezliğine kadar varıyor oğlum çok küçük
İnşallah arkadasım gözümden sakınıyorum iki bebeğimi çok küçükler kaldiramazlar esimle bugün nerde oldugumuzu şaşırdık yeminle ev ters dondü sanki inanın üzüntüden ikimizde birbirimizi teselli edemedik umarım kakasindandir ve hemen gecer ben hasta oluyim onlar olmasin
çok geçmiş olsun canımbencede netten bakıp bakıp üzme kendini hep en kötü senaryolar yazılır genelde.
konuya gelince,eğer güveni kendimiz sağlayacaksak ve telepati yoluylada emin olamayacağımıza göre,resimde istenir,telde istenir ne var bunda ? dolandırma yok deniyorda,iyi o zaman ben burdan maxi cosi satıyorum deyip kıytırık bi baston göndereyim ve dürüst satıcı olayım varmı böyle bişey.kapıda ödemeyide her satıcı kabul etmiyor ayrıca,ptt ye git gel külfet geliyor,haklı olabilirler.
güven konusunun abartıldığını düşünen ve sıkılan satıcılar için bir önerim var, önce ürünü göndersinler parayı sonra alsınlar o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?