• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2. el satanlar

Tiryandafila evet malesef resim ekleyip de aldatanlar da olabilir haklisin canim.ben sadece ilgi alanima giren ihtiyac duydugum urunun resmini isterim zaten su siralaralmayi düşündüğüm bikaç urun var onlari ve türevleri ni takipteyim ama umarim bir daha karsimiza art niyetli bu insanlar cikmaz.hevesimiz yarim kaliyo.ben sadece alma satma derdindw değilim guncel urunleri de merak ediyorum.keyif aliyorum acikcasi.benim sozum o acilan sahte hesaplarin sahibineydi bosuna ustune alinanlar oldu.eger alan kisiye bir soz verilmisse ve tutulmadiysa ayni sekilde bu dupeduz kandirmaktir.ve on yirmi hesap alip kendini ovmek burdaki gercek kisilere saygısızlık bence.sozumun sahibi belliydi nerelere cekildi malesef.keyifli alisverisler

Dogamel ortak paydada bulusmak ne guzel.olsun sen yine de gir canim.burda cok guzel arkadasliklar da var görüyorum. Yeni tamiyorum bircogunuzu ama bazilarinizin sohbeti cok keyifli cidden. Şu ilkarabam icin park yeri sorununa hala gülüyorum valla

boşver muffincim sağlam olmayanları kendi aramızda istişare eder kimden alıp almayacağımıza karar veririz,kimseyi de uyarmaz dolandırmalarını ya da dolandırılmalarını izleriz.yok son zamanda olmuş da sıkıldık da....dolandırılmaktan değil de dolandırıcı olup olmayacağını soruşturmamıza sıkılmışlar =) bilemeyeceğim artık.iriss para falan almadı,parasını aldı diyen arkadaşa diyorum.para göndermiş de karşılığında bir şey almışmış.ne almış biliyor musun tam olarak?valla ben de sıkıldık diyen arkadaşlardan sıkıldım.çok zenginler anlaşılan.sıkıldıysan yazma şuraya.git sohbet aç istediğine derdini anlat,niye buraya yazıyorsun?arkadaşım gayet mantıklı bir iş yapmış sonuna kadar hak ve destek verdim.işine gelmiyorsa tek yorum bile atma.o kadar basit.ben buraya para veriyorsam inciğini cıncığını araştırırm bu da kimseyi ilgilendirmez.ben bir şey satacak olursam ve almak isteyip de güven istiyorsan sana evimi bile tarif edecek kadar alnım ak ve isteyen kişiye de hak verecek kadar empati sahibiyim.Dediğim gibi muffincim boşver sen bana yaz ben de sana=)

Son düzenleme:
son zamanlarda olmuşmuş.emirin annesi 2010 dan beri burda.2010 dedim anladın arkadaşım değil mi?

Perihelcim sagol canim anlasilmak ne guzel.irisi cok iyi taniyorum.baska alisverislerini de.once urunun parasini odeyip uzun sure bile bekledi ve urunu gonderdi baska bir arkadasimiz.tamamen guven ve saygi isi alisveris.aldatan insani kollamak da bana tersgeliyo.laf olsun torba dolsun canim ya.benim konumda ne isin var rahatsizsan.niye ustune aliniyon kimden bahsettigim belli.

Çocuğu uyuttum, mutfağı topladım, bir oğluma yemek hazırlayacağım başka işim kalmadı ,eğlence varsa hazırım:)))

O zaman herkeze nefis bir türk kahvesi yapıyorum dün eminönünde mehmet efendi den almıştımm:)) in cin aylayın oğlum sizde durmak yok:))

O zaman herkeze nefis bir türk kahvesi yapıyorum dün eminönünde mehmet efendi den almıştımm:)) in cin aylayın oğlum sizde durmak yok:))

içimi okudun kız.köpüklü olsun.en az beş ton köpük olsun he.iki gün giremedim valla almış yürürümüş.bu arada ilk araba isteyen biri varmış :52: yasaklı kelime hakikaten ya.bime geldi desen fotosunu isteyecek kıvama geldim :53: :37:dagomel sen de hiç fırsatı kaçırmıyorsun anında malzemeye çeviriyorsun bayılıyorum sana:42:

bu arada her seferinde adını unutup yanlış yazıyorum ya :emir_bebek: bi dogomel diyorum bi dagomel.ne zaman ezberlerim acaba:37:

Back