Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogomel kahve yapmaya gitti bi fincan daha ekletelim.
Peki nickimin hikayesini anlatıyorum kızlar, lise yıllarından beri doğa ismine hayranım hatta ıcq ,msn nicklerim bile doğa ismindeydi, çokomel gibi doğamel e çevirdim sonradan:)))
Artık hayatta unutmazsın perihel cim,burada da eğitimci kişiliğimi sergiliyorum:))))
Çalış meral çalış:))
sayfa bizim kızlar at bile koşturabilirz isterseniz inle cine top da oynatırız
içimi okudun kız.köpüklü olsun.en az beş ton köpük olsun he.iki gün giremedim valla almış yürürümüş.bu arada ilk araba isteyen biri varmış yasaklı kelime hakikaten ya.bime geldi desen fotosunu isteyecek kıvama geldim dagomel sen de hiç fırsatı kaçırmıyorsun anında malzemeye çeviriyorsun bayılıyorum sana
size doyum olmaz kpssye girecek biri olarak iyi muhabbetler diliyorum sizlere kızlar.meral kaçar
alanın eğitim mi meral kitap önercem de
evet canım eğitim alan sınavı gk-gy offff hangi birini yetiştiricem bilmiyorum.Eğiitimden önerin varsa alayım pegemin ihtiyacın x yayınlarının dışında bunları ezberledim artık
karacanla kazandım ben öneririm ordaki soruların çoğu çıkmıştı benim dönemde
Canım allah kolaylık versin vallahi,2 çocukla ele biri de bebek ,tebrik etmeli azmini.inşallah kazanırsın istediğin puanıarkadaşım
karacan bir alan sınavı kitabı çıkarmış 70 lira kızlar bu ne yahu.tek kitap yani.Bakalım şöyle karaborsa falan düşerse alacağım.Tşkrlr muffinn,konunuzu baltalamıyorum.Bu defa gerçekten kaçıyorum.Öpüldünüz