• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2. el satanlar

Peki nickimin hikayesini anlatıyorum kızlar, lise yıllarından beri doğa ismine hayranım hatta ıcq ,msn nicklerim bile doğa ismindeydi, çokomel gibi doğamel e çevirdim sonradan:)))

Artık hayatta unutmazsın perihel cim,burada da eğitimci kişiliğimi sergiliyorum:))))

Peki nickimin hikayesini anlatıyorum kızlar, lise yıllarından beri doğa ismine hayranım hatta ıcq ,msn nicklerim bile doğa ismindeydi, çokomel gibi doğamel e çevirdim sonradan:)))

bize kadınlar çokomeli nutellayı ne seviyoruz dimi ama,vardı ya bir de nutella gibi nursella:52::52:seninde çokomelli dogamel mi yani şimdi

Artık hayatta unutmazsın perihel cim,burada da eğitimci kişiliğimi sergiliyorum:))))

aynen canım şimdi unutmam işte.ya kaç kere unutmamak için kendi çapımda çağrışımlar yaptım ama sonra çağrışımları unutuum :))
doga yı doğa olarak düşününce çok kolaylaştı ya.niye aklıma gelmedi ki :D
mrhlz bakıyorum canım.he bu arada bizimkiler çay yapmış.=) geliyom kızlar tabi çocuklusunuz size de hiç güvenmiyorum bu açıdan :D bebek ağlar gidersiniz,gidiş o gidiş =))
derkeeen benim bebek uyandı=) ya size laf atarken olay benim başıma geliyor ya.ama sonuç olarak buralara takılıyonuz gelicem beni özleyin=D

Çokomel hastasıyımdırinanın, artık kare çikolatalar yetmiyor enönünden küverür çikolata aldım kiloluk onu kemiriyorum:)))

size doyum olmaz kpssye girecek biri olarak iyi muhabbetler diliyorum sizlere kızlar.meral kaçar:54::54:

Çalış meral çalış:))

çalışamıyorum yahu yani hep yeterli gelmediğini düşünüyorum.Kafayı yicem.İşte ara ara kafa dağıtmak için takılıyorum buraya.Şimdi tam otururum benim bebek ağlar aynı bir reklamda var ya hani(tiwibu)büyük kızım babannesinde o gelir kapıyı çalar falan :52:ohooooo nasıl çalışayaım doga

içimi okudun kız.köpüklü olsun.en az beş ton köpük olsun he.iki gün giremedim valla almış yürürümüş.bu arada ilk araba isteyen biri varmış :52: yasaklı kelime hakikaten ya.bime geldi desen fotosunu isteyecek kıvama geldim :53: :37:dagomel sen de hiç fırsatı kaçırmıyorsun anında malzemeye çeviriyorsun bayılıyorum sana:42:

ilk araba demeyin ya ben de tuzağa yakalanıyordum az kalsın.park yeri olmayınca uyandım:52:

evet canım eğitim alan sınavı gk-gy offff hangi birini yetiştiricem bilmiyorum.Eğiitimden önerin varsa alayım pegemin ihtiyacın x yayınlarının dışında bunları ezberledim artık

karacanla kazandım ben öneririm ordaki soruların çoğu çıkmıştı benim dönemde

karacanla kazandım ben öneririm ordaki soruların çoğu çıkmıştı benim dönemde

karacan bir alan sınavı kitabı çıkarmış 70 lira kızlar bu ne yahu.tek kitap yani.Bakalım şöyle karaborsa falan düşerse alacağım.Tşkrlr muffinn,konunuzu baltalamıyorum.Bu defa gerçekten kaçıyorum.Öpüldünüz:54:

Canım allah kolaylık versin vallahi,2 çocukla ele biri de bebek ,tebrik etmeli azmini.inşallah kazanırsın istediğin puanıarkadaşım

karacan bir alan sınavı kitabı çıkarmış 70 lira kızlar bu ne yahu.tek kitap yani.Bakalım şöyle karaborsa falan düşerse alacağım.Tşkrlr muffinn,konunuzu baltalamıyorum.Bu defa gerçekten kaçıyorum.Öpüldünüz:54:

nereye kız daha karpuz kescektik :52: şaka bir yana ikiz mi senin bebişler allah kolaylık versin benim bebeğim 5 bebek enerjisinde mahvediyor resmen

ARkadaslar benim oğlum iki gündür kakasini çok zor yapıyor ve bugün polisini silerken nohut büyüklüğünde bir beze farkettim çok korkuyorum yarın doktora gidicez burası koy gibi olduğu için cocuk doktoru yarın gelicekmis sizce ne olabilir gercekten korkuyorum internetten biraz araştırdım karaciğer yetmezliğine kadar varıyor oğlum çok küçük

Back