Evet canim haklisin..topik cok duruldu su son olaydan sonra..herkes biraz daha duyarli olsun lutfen..
durulur bence normal ben yeni üyelerden sayılırım.. bir an kendimi geri çekmek istedim.. gözüm korktu
birileri benden şüphe edecek ben birilerinden.. ne kötü..
ve muffinnn çok haklı...
ewt bencede katılıyorum ama son olay hangisi ne oldu anlayamadım ben anlayan yada bilen banada anlatabilirmi ?
Arkadasım sana canı yürekten katılıyorum bıktık artik yeter korkuyla yaşanmaz korku yasıyorsanız PTT kargo ile kapıda ödeme yapın 2,50 tl fazla ödeyin ısınızı garantiye alın valla yeter.......lutfen unutalımArkadaslar bakin ben neler sattin neler halada satiyrum.Neden bilmiyrum pc den yuklerken hata almiyrum fakat tabletten yukleyince foto ariza diyo yuklemiyor.Bu durumdada mail yolu gorunuyo cogu zamak yuklemeyi bilmeyenler bile cikiyor bu demek degil dolandirici zaten bi onceki olaydada gasp para dolandirma yok ucu bese satis falan mis filanmis neyse gecti.
Su hafiyelik olayini birakin artik bende bir cok arkadasimda sikildi artk zaren bu sayfada herzaman olan seyler degil bnlar yeni patladi herkesde ajan kesildi mubarek
2 el riskdir arkadaslar ya elden alicaksiniz gorup yada kapida odeme son cozum
Guvenmeyen girmesin kardesim burasi sahibinden gittigidiyr falan degilki kendi aramizda hem sohbet hem.muhabbet hem satis ha bide mail olunca arada bu ajanlardan var bir ikitanesi denk geldi ellitane foto istiylar ayyyy sonra ne olsun yok istedigim bisey yaww zaten ne istedigin bellidir
Meger fotolari ben cekiymuyum diye deniyolarmisss aaanaaaa
Ayiptirr sikildimm ben bu ajanliklardan bakin iki cocuk is guc birde onlarin icinde foto mail yukle sayfa adam oyalamaya giren tipler bu lafim size alnayaksanizda kimseyi oyalamayin.
Bu kadrr hee
Arkadaslar bu sahis yarin obur gun sizi ya da beni de dolandirabilir degisik nickler alip.bence bunun onune gecilmeli.guven olmazsa alışveriş keyifli olmaz.muhatap oldugunuz kisinin sahtekar olmasini kimse istemez.o isimler ortaya cikmali ki onlarin tuzağına dusmeyelim.insanlar guvenip alışveriş yapmak istiyor o tiplerin barinmasina izin vermezsek huzur olur keyif olur.ayrica amac sadece almak satmak diil.sahsen ben hergün yeni ne girmis diye bakmaktan keyif alıyorum.suistimallerle bu keyfin engellemesini istemem
Guvenmeyen girmesin gibi bir mantik olamaz
Herkeste ajan kesildi mubarek demissin de kimi kasdettin.kim rahatsizmis.sahtekarlik yapandan rahatsiz olunmuyor da onlarin kim oldugunu soyleyip uyarandan mi rahatsiz olunuyor. Dunya tersine dönmüş. Pes doğrusu
Dolandirici birini aldatarak para veya malini alan kimse.bknz tdk sozluk.bu sahis da soz verdigi urun yerine alakasiz kirli bisey yollamis.korumak niye.hem burasi ozgur bir platform isteyen girer isteyen cikar kimseyi ilgilendirmez.sahsen ben keyif aliyorum.ayrica sen bu foto isine niye bu kadar alindin arkadasım kimi kasdettigim belli.ben de az kalsin ondan alisveris yapacaktim.daha fazla polemige girmek istemiyorum.benim dusuncemi yargilamazsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?