• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2. el satanlar

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
106
Diğer
Arkadaslar mümkünse urunun orjinal resmini eklerseniz daha cok talibi olur.yok depoda yok Çeyiz sandigimda yok henüz üretim aşamasında gibi laflar insanlara inandirici gelmiyor.b u topige ugrayanlarin guvenini sarsiyor.bir urun dusunuyorum arkadas oyaliyor ekle resmini de görelim biz de ona gore alışveriş yapalim.bundan sonra orjinal foto ekleyenleri muhatap alacak bir sürü arkadas var.

Bir de kendinin diye kandirip internet ten calinti resim alan foto sahiplerini desifre edicez bu boyle biline.sizin gibiler yuzunden insanların topige guveni sarsiliyor

Son düzenleme:
Evet canim haklisin..topik cok duruldu su son olaydan sonra..herkes biraz daha duyarli olsun lutfen..

Evet canim haklisin..topik cok duruldu su son olaydan sonra..herkes biraz daha duyarli olsun lutfen..

durulur bence normal ben yeni üyelerden sayılırım.. bir an kendimi geri çekmek istedim.. gözüm korktu :(

birileri benden şüphe edecek ben birilerinden.. ne kötü.. :(:(

ve muffinnn çok haklı...

durulur bence normal ben yeni üyelerden sayılırım.. bir an kendimi geri çekmek istedim.. gözüm korktu :(

birileri benden şüphe edecek ben birilerinden.. ne kötü.. :(:(

ve muffinnn çok haklı...

ewt bencede katılıyorum ama son olay hangisi ne oldu anlayamadım ben anlayan yada bilen banada anlatabilirmi ?

ewt bencede katılıyorum ama son olay hangisi ne oldu anlayamadım ben anlayan yada bilen banada anlatabilirmi ?

elmalıturta: annedemiröz:emirinannesi ve daha bikaç isim aynı kişiymiş bazı arkdaşlardan para aldığı halde ürün falan göndermemiş

hatta son olarak 16 yaşında oldugunu ve canı sıkıldıgı için böyle birşey yaptıgını söylemiş

Ben de yeni yeni keşfettim bu siteyi. Satıcının gerçekten ürünü göndereceğine nasıl güvenebiliriz? Beğendiğim pekçok şey oldu ama tırstığım için bir şey alamıyorum. Site yönetimi bu konuda duyarlı olursa bence hepimiz memnun olacağız.

Arkadaslar bakin ben neler sattin neler halada satiyrum.Neden bilmiyrum pc den yuklerken hata almiyrum fakat tabletten yukleyince foto ariza diyo yuklemiyor.Bu durumdada mail yolu gorunuyo cogu zamak yuklemeyi bilmeyenler bile cikiyor bu demek degil dolandirici zaten bi onceki olaydada gasp para dolandirma yok ucu bese satis falan mis filanmis neyse gecti.
Su hafiyelik olayini birakin artik bende bir cok arkadasimda sikildi artk zaren bu sayfada herzaman olan seyler degil bnlar yeni patladi herkesde ajan kesildi mubarek
2 el riskdir arkadaslar ya elden alicaksiniz gorup yada kapida odeme son cozum

Guvenmeyen girmesin kardesim burasi sahibinden gittigidiyr falan degilki kendi aramizda hem sohbet hem.muhabbet hem satis ha bide mail olunca arada bu ajanlardan var bir ikitanesi denk geldi ellitane foto istiylar ayyyy sonra ne olsun yok istedigim bisey yaww zaten ne istedigin bellidir
Meger fotolari ben cekiymuyum diye deniyolarmisss aaanaaaa
Ayiptirr sikildimm ben bu ajanliklardan bakin iki cocuk is guc birde onlarin icinde foto mail yukle sayfa adam oyalamaya giren tipler bu lafim size alnayaksanizda kimseyi oyalamayin.
Bu kadrr hee

Arkadaslar bakin ben neler sattin neler halada satiyrum.Neden bilmiyrum pc den yuklerken hata almiyrum fakat tabletten yukleyince foto ariza diyo yuklemiyor.Bu durumdada mail yolu gorunuyo cogu zamak yuklemeyi bilmeyenler bile cikiyor bu demek degil dolandirici zaten bi onceki olaydada gasp para dolandirma yok ucu bese satis falan mis filanmis neyse gecti.
Su hafiyelik olayini birakin artik bende bir cok arkadasimda sikildi artk zaren bu sayfada herzaman olan seyler degil bnlar yeni patladi herkesde ajan kesildi mubarek
2 el riskdir arkadaslar ya elden alicaksiniz gorup yada kapida odeme son cozum

Guvenmeyen girmesin kardesim burasi sahibinden gittigidiyr falan degilki kendi aramizda hem sohbet hem.muhabbet hem satis ha bide mail olunca arada bu ajanlardan var bir ikitanesi denk geldi ellitane foto istiylar ayyyy sonra ne olsun yok istedigim bisey yaww zaten ne istedigin bellidir
Meger fotolari ben cekiymuyum diye deniyolarmisss aaanaaaa
Ayiptirr sikildimm ben bu ajanliklardan bakin iki cocuk is guc birde onlarin icinde foto mail yukle sayfa adam oyalamaya giren tipler bu lafim size alnayaksanizda kimseyi oyalamayin.
Bu kadrr hee
Arkadasım sana canı yürekten katılıyorum bıktık artik yeter korkuyla yaşanmaz korku yasıyorsanız PTT kargo ile kapıda ödeme yapın 2,50 tl fazla ödeyin ısınızı garantiye alın valla yeter.......lutfen unutalım

Arkadaslar bu sahis yarin obur gun sizi ya da beni de dolandirabilir degisik nickler alip.bence bunun onune gecilmeli.guven olmazsa alışveriş keyifli olmaz.muhatap oldugunuz kisinin sahtekar olmasini kimse istemez.o isimler ortaya cikmali ki onlarin tuzağına dusmeyelim.insanlar guvenip alışveriş yapmak istiyor o tiplerin barinmasina izin vermezsek huzur olur keyif olur.ayrica amac sadece almak satmak diil.sahsen ben hergün yeni ne girmis diye bakmaktan keyif alıyorum.suistimallerle bu keyfin engellemesini istemem

Herkeste ajan kesildi mubarek demissin de kimi kasdettin.kim rahatsizmis.sahtekarlik yapandan rahatsiz olunmuyor da onlarin kim oldugunu soyleyip uyarandan mi rahatsiz olunuyor. Dunya tersine dönmüş. Pes doğrusu

Arkadaslar bu sahis yarin obur gun sizi ya da beni de dolandirabilir degisik nickler alip.bence bunun onune gecilmeli.guven olmazsa alışveriş keyifli olmaz.muhatap oldugunuz kisinin sahtekar olmasini kimse istemez.o isimler ortaya cikmali ki onlarin tuzağına dusmeyelim.insanlar guvenip alışveriş yapmak istiyor o tiplerin barinmasina izin vermezsek huzur olur keyif olur.ayrica amac sadece almak satmak diil.sahsen ben hergün yeni ne girmis diye bakmaktan keyif alıyorum.suistimallerle bu keyfin engellemesini istemem

Amannnnn canim benim amannn hangi birini engellcksin bu senin isin degil bu sitenin yonetimi var bunlari takip eden insanlar var burasi alasveris sitesi degil 2 el platformu yani oyle cok keyif alnack bivyer degil bence begen al okadar lutfen herkes iaine baksin karen mune bunlari takip ediydr.son kez soylyrm guvenmeyn almasin bak yine konu uzuyr iste. ....... Ne dym kii

Herkeste ajan kesildi mubarek demissin de kimi kasdettin.kim rahatsizmis.sahtekarlik yapandan rahatsiz olunmuyor da onlarin kim oldugunu soyleyip uyarandan mi rahatsiz olunuyor. Dunya tersine dönmüş. Pes doğrusu

Aynen oyle sikildik artk diyruz kinseyi sorgulamak size susmez ben coj gorsum sucsuz yerede insanlarin gunahi alindgni birak site sorumlulari isini yapsn sahtekarlar dolandiricilar yok burda zaten dolandirilma diyede bisey yok saptirmayin cay demis siradan bi cy yollanmis eee iriss bu kadar konusmadi kadinya uzatysnz hala

Dolandirici birini aldatarak para veya malini alan kimse.bknz tdk sozluk.bu sahis da soz verdigi urun yerine alakasiz kirli bisey yollamis.korumak niye.hem burasi ozgur bir platform isteyen girer isteyen cikar kimseyi ilgilendirmez.sahsen ben keyif aliyorum.ayrica sen bu foto isine niye bu kadar alindin arkadasım kimi kasdettigim belli.daha fazla polemige girmek istemiyorum.benim dusuncemi yargilayamazsan sevinirim

Dolandirici birini aldatarak para veya malini alan kimse.bknz tdk sozluk.bu sahis da soz verdigi urun yerine alakasiz kirli bisey yollamis.korumak niye.hem burasi ozgur bir platform isteyen girer isteyen cikar kimseyi ilgilendirmez.sahsen ben keyif aliyorum.ayrica sen bu foto isine niye bu kadar alindin arkadasım kimi kasdettigim belli.ben de az kalsin ondan alisveris yapacaktim.daha fazla polemige girmek istemiyorum.benim dusuncemi yargilamazsan sevinirim

Dolandirici birini aldatarak para veya malini alan kimse.bknz tdk sozluk.bu sahis da soz verdigi urun yerine alakasiz kirli bisey yollamis.korumak niye.hem burasi ozgur bir platform isteyen girer isteyen cikar kimseyi ilgilendirmez.sahsen ben keyif aliyorum.ayrica sen bu foto isine niye bu kadar alindin arkadasım kimi kasdettigim belli.ben de az kalsin ondan alisveris yapacaktim.daha fazla polemige girmek istemiyorum.benim dusuncemi yargilamazsan sevinirim

Bende dusuncelerimi soyledim ozgur platform ya sende beni yargilayamzsin

boşuna tartışmayın arkadaşlar.
bu güven meselesini malesef herkez kendi değerlendirmesine göre sağlayacak.
devamlı birilerini sorgulamak , resim istemekte doğru değil bence,
hele de sırf denemek için, bunun sonu yok, hasta eder insanı.
hatırlatmak isterim ki, dolandırıcı diye adı geçen kişiler ben hatırlıyorum,
orjinal resimler eklemişlerdi, bizzat ben beğenip almak istediğimde yanıt bulamamıştım.
yani resim eklemeylede çözülecek bir şey değil bu.
mufin sana da katılıyorum, benim de hergün kim ne eklemiş takip etmek hoşuma gidiyor,
ama güvensizlik duymak devamlı ve sorgulamak, bu işin zevkini kaçırır.
ben kendime göre değerlendirmemi yapıp alıp almayacağıma karar verebilirim açıkçası.
hem ben de şunu yine hatırlatmak isterim ki, ortada tam bir dolandırma söz konusu değil,
kimseye parası alınıp ürün gönderilmemiş değil, ürün alıpta parası gönderilmemiş değil.
biz kendi değerlendirmemizi yapıp, güvendiğimiz kişilerden alış yapalım.

Muffinnn benim afadasın arkadaşım.bende irmiyorum sayfaya,giresim gelmiyor,baktığımız ürünlerin belki yarısı gerçekten satılık değil,boşuna vakit harcıyoruz,kafamızı meşgül ediyoruz canım.boşverr

Back