• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2. el boba ya da ergo baby kanguru arıyorum

zyrthtc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
82
31
98
arkadaşlar oğlum için en kullanışlı kangurunun bu ikisinden biri olduğuna karar verdim.ama fiyatları çok pahalı.kullanmayıp satmak isteyen varsa lütfen yazsın

chicco you&me kanguruyu incelediniz mi bakarsaniz ustun ozellikleri oldugunu goreceksiniz ozelliklerini arastirin almak isterseniz chicco satiyirum

arkadaşlar oğlum için en kullanışlı kangurunun bu ikisinden biri olduğuna karar verdim.ama fiyatları çok pahalı.kullanmayıp satmak isteyen varsa lütfen yazsın

boba carrier gri satıyorum, 250 tl
Orjinal ve kutusuyla gonderiyorum.
Iki defa kullanabildim, mail atarsaniz resim gonderebilirim.
Beyzabegum@gmail.com

Son düzenleme:
Merhaba,bir boba kullanıcısı olarak ürünümü satmasamda(4yasa kadar kullanımı mümkün oldugu için )Facebook üzerinde babywearing Türkiye grubuna üye olup arayasınizi dile getirebilirsiniz demek istedim /boyle seyler Söylemek yasak degilse :) .Hem ergonomik Taşıyıcı kullananların farklı paylaşımları da oluyor (grubun sadece üyesiyim bu arada :) )

image.webp
image.webp
image.webp
Ergobaby yada momfort kanguru almak istiyorum satmak isteyen varsa yardici olurmusun
Boba4g kangurumu satıyorum. Geçen yıl aldım 369 liraya 200 liraya vericem.

Neden satmak istiyorsunuz peki ogrenebilirmiyim acaba guzel bi ürün
Çünkü oğlum yürümekte iyice ustalaştıktan sonra bırakın kanguruyu bebek arabasında bile oturmuyor sürekli hareket halinde olmak istiyor. Bu durum her çocuk için geçerli değil benim oğlum aşırı hareketli. Mesela arkadaşımın oğlu 2.5 yaşında boba kanguruyu artık sırtında kullanarak taşıyo kızını ve çocuk hiç sıkılmadan duruyo içinde.

Back