Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar oğlum için en kullanışlı kangurunun bu ikisinden biri olduğuna karar verdim.ama fiyatları çok pahalı.kullanmayıp satmak isteyen varsa lütfen yazsın
satıldı mı acaba?boba carrier gri satıyorum, 250 tl
Orjinal ve kutusuyla gonderiyorum.
Iki defa kullanabildim, mail atarsaniz resim gonderebilirim.
Beyzabegum@gmail.com
güncelllllllllllllll
satıldı mı acaba?
Merhaba satıldımı acabaBoba carrier gri renkteki slingimi satiyorum.
Bir kac defa kullanildi ve 1 defa yikandi.
200tl.
yasemin0805@yahoo.com
Merhaba satıldımı acaba
Boba4g kangurumu satıyorum. Geçen yıl aldım 369 liraya 200 liraya vericem.Ergobaby yada momfort kanguru almak istiyorum satmak isteyen varsa yardici olurmusun
Neden satmak istiyorsunuz peki ogrenebilirmiyim acaba guzel bi ürünEki Görüntüle 1847570 Eki Görüntüle 1847573 Eki Görüntüle 1847570
Boba4g kangurumu satıyorum. Geçen yıl aldım 369 liraya 200 liraya vericem.
Çünkü oğlum yürümekte iyice ustalaştıktan sonra bırakın kanguruyu bebek arabasında bile oturmuyor sürekli hareket halinde olmak istiyor. Bu durum her çocuk için geçerli değil benim oğlum aşırı hareketli. Mesela arkadaşımın oğlu 2.5 yaşında boba kanguruyu artık sırtında kullanarak taşıyo kızını ve çocuk hiç sıkılmadan duruyo içinde.Neden satmak istiyorsunuz peki ogrenebilirmiyim acaba guzel bi ürün
Ama tam 14 ay boyunca çok sık ve severek kullandım piyasadaki en iyi en rahat kangurudur.Neden satmak istiyorsunuz peki ogrenebilirmiyim acaba guzel bi ürün
Ama tam 14 ay boyunca çok sık ve severek kullandım piyasadaki en iyi en rahat kangurudur.
Özel mesaj attım sizemerhaba sizinle nasıl iletişime geçebiliriz