- 12 Mayıs 2012
- 1.228
- 2
- 108
- 38
Mesajda yazmıştım ya hediye olarak veriyorum
sizden bişey almalıyımki onlarda yanında hediye olsun öyle kuru kuruya olurmu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajda yazmıştım ya hediye olarak veriyorum
merhaba bende kanguru var oğlum için almıstım 2 defa anca kullandım BEBESS nin 20 tl ye verebilirimresmini koyma şansınız varmı acaba....kanguruyu sevmezdim ama oglum 3 yaşında onun elinden tutarken onuda karnımda kanguruyla taşırım aşılara flan giderken diye düşündüm.benim için marka hiç farketmez...
merhaba bende kanguru var oğlum için almıstım 2 defa anca kullandım BEBESS nin 20 tl ye verebilirim
e-maili ver göndereyim resim cnmslm anne mirac istanbul dışındamı oturuyorsunuz acaba kangurunun resmini görebilirmiyim?
e-maili ver göndereyim resim cnm
Ya da dediginiz gibi yapın,diğer arkadasa da ayıp olmasın ben de mama sand yok zaten henüz oyuncağı da olmasın
oyuncakları sattınızmı eğer satılmadıysa içinden 8 adetini almak istiyorum bütçem uygun değil hepsini almaya.size özelden yazamıyorum .siz özelden telefonunuzu verirseniz hemen arayayım...lütfen inş. satmadınız (((özel mesaj gönderdim size
Patikler de bugun gitti