• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2. el bebek oyuncakları

merhaba oyuncaklari istiyorum eger diger arkadaslarla görüsemediyseniz ben size özelden tel numarami yazdim ararsaniz sizin icinde uygunsa elden almak isterim. kargoyla ugrasmak istemiyorum bende esenyurtta oturuyorum.

resmini koyma şansınız varmı acaba....kanguruyu sevmezdim ama oglum 3 yaşında onun elinden tutarken onuda karnımda kanguruyla taşırım aşılara flan giderken diye düşündüm.benim için marka hiç farketmez...
merhaba bende kanguru var oğlum için almıstım 2 defa anca kullandım BEBESS nin 20 tl ye verebilirim:40:

Arkadaşlar oyuncaklar duruyor. Nasıl yapalım. ser-tu'nun istediklerini ona, geri kalanını capadokya adlı arkadaşa mı vereyim?

$puzzle.JPG

baby RENKLER (0-24 Ay) 4'erli gruplu 24 parçadır. Fiyatı: 7 TL

Educa Puzzle Mickey Mouse Klüp Evi (İçinde 2 adet 9 parçalık puzzle var) Fiyatı:10TL

İkisi de yepyeni ve tüm parçaları mevcuttur.

Ya da dediginiz gibi yapın,diğer arkadasa da ayıp olmasın ben de mama sand yok zaten henüz oyuncağı da olmasın

özel mesaj gönderdim size
oyuncakları sattınızmı eğer satılmadıysa içinden 8 adetini almak istiyorum bütçem uygun değil hepsini almaya.size özelden yazamıyorum .siz özelden telefonunuzu verirseniz hemen arayayım...lütfen inş. satmadınız :((((

zaten istediklerimiz satılmış, patikler kalmış çok geç kalmışız demek ah şu haftasonu ah...

Back