• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.Düzey usg

Cano80

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
26
1
286
İstanbul
Merhaba Kızlar

21 haftalık hamileyim ve doktorum benden önümüzdeki hafta 2.düzey usg çektirmemi istedi.

Ben Çamlıca Erdem Hastanesine gidiyorum.Orayı aradım ve öğrendimki bu test çok pahalı..

Bana Prof.yaparsa 375 Tl gibi bi fiyat verdiler..Bi iki arkadaşım bana devlet hastanesinde yaptırmamı

söyledi.Bu testi devlet hastanesinde yaptırıpta memnun kalanlar var mı?

Ben Atıl Yüksel'de yaptırmıştım.Çok çok iyi bir doktor.Emin değilim ama 450 ya da 400 tl gibi bişeydi geçen sene.Eğer sonuçta o parayı vereceksen kesinlikle Atıl Yüksel'e git.Devlet hastanesinde de mutlaka iyi doktorlar vardır.Hangisi en iyi onu bul git çünkü çok önemli.Ama imkanın varsa kesinlikle Atıl Yüksel bu işin 1 numarasıymış doktorların söylediği.Ayrıca kendisi Çapa'da hoca.Daha doğrusu öyle idi.Orada da bakıyo mu bilmiyorum ya da tam gün yasası nedeniyle artık sadece muayenehanede de olabilir.SAğlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.

Çok teşekkür ederim.Amin.Cümlemizinkini..400-450 Tl arası demişsin canım ama bana çok yüksek geldi.daha doğrusu bu paraları ödeyecek durumda diğilim..genede cevap verdiğin için teşekkür ederim

canım bence tüm araştırabileceğin yerleri araştır ben izmirdeyim burda da kimi yerler 400-500 e kimi yerlerde 250-200 e kadar fiyat verdiler ben en son 160 liraya çektirdim illa prof dr çekmesine gerek yok bu bu iş için özel diploması olan radyoloji doktorları çekiyor çoğunlukla, devlette pek fazla iyi bakılmıyor normalde en az 20 dakika sürmesi gereken bi işlemmiş devlette daha kısa sürebilir,uygun bi yer bulabileceğin kanısındayım,bulamazsanda 2 li ve 3 lü testin düzgün çıktıysa sorun olmaz heralde, sadece bebeğinin yüzünü,elllrini,ayaklarını,iç organlarını daha iyi görürdün, en kötü ihtimal devlette çektirirsin olmazsa yada üniversite hastanesi varsa yakınında orada daha uygundur bi araştır istersen

Back