2. düğün ya da restoran yemeği ?

The black bende aynı yere takıldım . Acaba ben mi anlamıyorum diye bi kaç kez okudum yok yine anlamadım :)) anlayan beri gelsin lütfen

Sizin içinizde kalacak gibi bence yapın. Davetiyeye de düğün değil 1. yıldönümü kutlaması yazın, arkadaşlarınızı , genç akrabalarınızı davet edin.
Kır düğünü mekanı tutun, gelinlik de giyin.
Arkadaşım vize için evlendi, 8 ay sonra yazın düğün yaptılar.

Hayat kısa canınız ne çekerse onu yapın.

Tamam içinizde kalması normal bir şeylerin, ama giden zamanı geri de getiremezsiniz ki...öyle bir şey komik olur.
Ben yerinizde olsam o parayla muhteşem tatile çıkar bir sürü fotoğraf çektirir albüm yaptırırdım..
Yurt dışı tatili de olabilir baş başa maceraperest bir çiftseniz orjinal şeyler yapabilirsiniz..
Bence daha anlamlı ve hoş anılar edinirsiniz..
Ben de mesela kendi ünv mezuniyet törenime katılamadım, uzun süre hayaliyle yaşayıp planladığımız bir organizasyondu ve çook güzeldi. Ne zaman mezuniyet töreni görsem içim cız eder acaba nasıl bir duygu derim, mezun olalı 6 yıl oldu. Benim durumum da vahim ne yapayım şimdi mezuniyet de tertip edemem ki.

İçindem geleni yap tabiki.

Ama beni böyle bir organizasyona cagirsalar komik ve gereksiz bulurum ben. Beyaz elbise filan. Sanki tüm dünya sizin evliliginizin etrafında dönüyor gibi.

Yemek varsa giderdim sınırsız yiyip içip dönerim evime mis gibi. 2nci dugun filan umrumda olmazdı misafir olarak.

Ama tabi senin fikrin ve ne hissettigin önemli.

Cok sacma ama ya.

Simariklik degil de sacma yani.

Biri beni 1. Yildonumu kutlamamiz falan gibi bir seye çağırsa "caniniz mi sikiliyo sizin" derim.

Dugun dernek isleri zaten gelinle damadin bir sey anlamadigi ama milletin eglendigi sey. Gelinle damadin yapma amaci da altin toplamak. (Bakis acim bu, dugune fazlaca ozeneni de anlamiyorum. Gobegini at, altini say gec kafasindayim.)

Fotograf isi de bir garip. Kaynim fotografci benim. Dugunden sonra hem balayinda hem burda dis çekim yaptiracaktik. Ben o gelinligi bir daha giymem dedim ve yaptırmadim. Gelinlik de rahatsiz sacma sapan bir kiyafet cunku.

Kir dugunu yapacagim paraya araba alirim, iyi bir tatile giderim. Zaten cok param var sikinti degil dersen de valla cocuk falan yaparim. Ama tekrar o potaya girmem.

Millet ne der biliyo musun?takilar az gelmis heralde bidaha istiyorlar:) saka bi yana insallah bi oglunuz olursa sunnetini o sekil yaparsiniz...beyaz bi kiyfet giyersiniz

nikah nasıl tazeleniyor?

Yakın zamanda bu düşüncenizi uygularsanız, bu seferde o akraba, bu yakın dost arasından çağırmadıklarınız küskünlük eder, b, bizi sığdıramadı diye.. Mutlumusunuz? Eşinizi seviyormusunuz? Evet ise sorun bitmiştir.. Ekonomik olarak iyi durumda iseniz yapın, içinizde kalmasın..

kimisinin eline geçmez düğün dernek, kimisi de tekrar düğün yapmak ister. hayat işte...

Belki canim ugun deglde guzel bir eglence esinle yakin arkadaslar yada tatil

tabırı caızse nıkah tazelemek
10.yılımızı dost ve yakın akrabalarla yenıden kutlıcaz
gercekde bosanıp yenıden evlenmıcez tabı
yok ondan sormadım
bazıları temsili olarak nikah memuru falan getiriyor imza atıyor da onsan sordum

Ben de onu çok düşündüm de sonradan anlayabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…