- 10 Aralık 2022
- 2.692
- 1.409
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Kimse yok muMerhaba,
Bata göre 5+1 hamileyim
24 Mart Cuma 99
27 Mart Pazartesi 205
29 Mart Çarşamba 242
31 Mart Cuma 385 çıktı.
1.Doktor yavas ilerliyor dedi. Ama Allahtan umut kesilmez dedi,çarşamba tekrar çağırdı. (İlk önce kimyasal veya boş gebelik olabilir demişti bugün artınca böyle söyledi)
2.Doktor diş gebelik gibi görünüyor dedi
Kanama vardı pembe, kırmızı ve kahverengi onun için 10 gün rapor vermişti ilk doktor
Devam et istirahate dedi. Düşük önleyici iğne, oksapar, progestan dex kullanıyorum.
Değerleri böyle düşük olup sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı? İnsallah vardır amin
Bende bugün yapacam HCG verecem çıkan sonuca göre iğne verecekmiş nasıl yapılır hiç bilmiyorum muaneye oldum görünür de bir şey yok dedi rahim de sıvı görünüyor dedi o da yüzde 90 dış gebelik dediKızlar doktor kesin diş gebelik dedi bana ilk önce kürtaj dedi istemiyorum dedim. İğneyi öğrendim çünkü sizlerden.
Yarın Ege üniversitesinde yapılacak iğne işlemi 1 ya da 2 gece yatış olacakmış.
O neden yapılıyor.
İğne kabadan yapılıyor diye okudum kalma amacı nedir takviye vb bir şey mi olacak?
Canım noldu son durumun ben kan sonucu bekliyorum onagore Metotreksat iğne olacamKızlar doktor kesin diş gebelik dedi bana ilk önce kürtaj dedi istemiyorum dedim. İğneyi öğrendim çünkü sizlerden.
Yarın Ege üniversitesinde yapılacak iğne işlemi 1 ya da 2 gece yatış olacakmış.
O neden yapılıyor.
İğne kabadan yapılıyor diye okudum kalma amacı nedir takviye vb bir şey mi olacak?
4 gün yatacaksın dediCanım noldu son durumun ben kan sonucu bekliyorum onagore Metotreksat iğne olacam
Hastane de mi evdemi tek iğne yetmedimi sana sonuç bekliyorum birazdan vurulacam bende4 gün yatacaksın dedi
Hastanede yatacakmışım tek iğne yapılacak İç kanama riski oluyormuşHastane de mi evdemi tek iğne yetmedimi sana sonuç bekliyorum birazdan vurulacam bende
Siz yatmıyor musunuzHastane de mi evdemi tek iğne yetmedimi sana sonuç bekliyorum birazdan vurulacam bende
Yok ben evde gidecem 680 den3gun sora 900 çıktı yüzde 90 sağlıksiz dedi iğne ol dedi ama tüp bebek doktorum da gere göre iğne ol dedi değeri yazdım cevap bekliyorumSiz yatmıyor musunuz
Anladım hayırlısi olsun ne diyim inşallah tez zamanda iyileşirsinizİç kanama riski oluyor diye göndermiyorlarmış
Kesin oluyorum canımİç kanama riski oluyor diye göndermiyorlarmış
Şuan nasılsın benim mide bulantısı var ve vücut ağrılarım varİç kanama riski oluyor diye göndermiyorlarmış
Midem bulandı şiddetli baş ağrım olduŞuan nasılsın benim mide bulantısı var ve vücut ağrılarım var
Geçer inşallah bende hem psikolojik hem bedensel kötüyüm midem hayla devam ediyorMidem bulandı şiddetli baş ağrım oldu
Hastanedeyim zaten söyledim bu olabilir dedi başka bir şey yapmadilar
Ya ben psikolojik olarak bitik durumdayım 4 gün burda ne yapacağım diye
O değil de bayram günü cifte mutluluk yaşarken hüzün yaşıyoruzMidem bulandı şiddetli baş ağrım oldu
Hastanedeyim zaten söyledim bu olabilir dedi başka bir şey yapmadilar
Ya ben psikolojik olarak bitik durumdayım 4 gün burda ne yapacağım diye
Ben de düşündükçe çok kötü oluyorumO değil de bayram günü cifte mutluluk yaşarken hüzün yaşıyoruz
Sizin betaniz kaçtı en son yaptırıncaO değil de bayram günü cifte mutluluk yaşarken hüzün yaşıyoruz