Merhaba ben yeniyim. Malesef ki bende suan dis gebelik yasiyorum cok uzucu ve cok yorucu
6 aylik evliyim 3 ay bebek bekledik 3 ay hep adet gecikmeleriyle doktora gittim bi umtle acaba hamilemiyim diye hepsinde hayal kirikligi yasadim. Bi gun icime dogdu esiminde dogum gunuydu belki cikar diye gebelik testi aldim o gelmeden yaptim ve pozitif cikti sevincten agladim esim gelene kadr gelince dogum gününü kutlayip testi gosterdim sasrdi cok sevindi hastaneye gdip test yaptirdik emin olmak icin ve evet hamilesin dediler sonunda kontrol icin arkadasimin onerisine devlet hastanesinde bi doktora gittim kese gorunmuyo haftaya gel dedi hastaneden iki gun sonra lekelenme seklinde koyu kahve lekelenme oldu korktum acile gittik dusuk tehlikesi dediler 4+4 hamileydim hala kese gorunmuyo dediler ilk hamileligim oldugu icin anlamadim doktorun verdigi dusuk tehlikesi icin ilaclari kullandm kanamam gittikce artti iki gun sonra tekrar gttim hersey normal 1 hafta sinra gel kalp atislarini alcaz dediler yat dinlen dediler o sekilde devam etti 6 haftalik oldum o gece sanciyla hastaneye acile gttim serum takip yolladilar ve yine gebeliginde problem yok dediler hasta sonuydu 6 gun once doktorumu degistirmeye karar verdim ozel hastaneye geldim 6 hafta 3 gunlukken ultrasyona grerken doktora kalp atislarini duyariz dimi dedim heyecanla doktor bakalm dedi bakti ve kese yok dedi o an yasadiklarimi kelimelerle anlatmam cok zor doktor beta istedi kan verdim deger 3256 cikti 7000 ustu olmasi gerekiyo saglikli bi gebelik degil dedi tekrar ultrasyonda dis gebelik oldugunu soyledi
hala soktayim doktora ne yapmamiz gerekiyo dedim kendimi teslim ettim o an beynim durmus gbiydi igne tedavisi oncelik dedi yoksa ameliyat ama ben ameliyat tedaviden snra mecbur kalirsam yaparim ameliyat olursan tüpü almamiz gerekir igne tedavisiyle temizleye calisacaz dedi kabul ettim ve yatrdilar 3 doz igne varmis 2 tanesi yapildi degerlerim dusmedi kanamada olmadi doktorun demesine gore frenleme var artis cok fazla degil diyo ilk dozda ilk gun 60 ikinci gun 570 ucuncu gunse 1334 artis oldu o artistan snra ikinci dozu uyguladilar ikinci dozda ilk gun 40 ikinci gun 426 ucuncu gun yani bugun de 100 artis oldu frenleme var diyo beklememizi soyluyo ama beklemek cok kotu
allah kimseye yasatmasin