2 dış gebelik,2 kimyasal,1 düşük ve hiçbir neden yok

Hanımlar birsey sorucam ben kimyasal yaşadım ve regliyim baya kanamam var bir haftadır kimyasal dan sonra bu kadar kanama normal mi sizce

Hanımlar birsey sorucam ben kimyasal yaşadım ve regliyim baya kanamam var bir haftadır kimyasal dan sonra bu kadar kanama normal mi sizce
Benim 10cgüne yakın sürmüştü kimyasaldan sonra regl olmuştum ve normalde 6 gün olan kanamam 10 gün sürdü bana doktor normal dedi

Merhaba bende 1 dış gebelik, 2 kimyasal yaşadım. Genetik ve pıhtılaşma testleriniz yağışmadıysa yaptırın ama bu daha cok kimyasal gebelikle ilgili diye biliyorum. Dış gebelik maalesef cok zor bi durum. Maalesef tüpte hasar bırakma durumu oluyor ve yer yapıp tekrarlama ihtmalide bunu yaşayanlarda yaşamayanlara göre daha yüksek bir oran. Hsgde herşey gözükmüyor maalesef ben lap olduğumda tüpün yapısını bozan şey hemen arkasında olan bir çikolata kisti cıktı. Filmde gözükmemişti bu sebeple dış gebelik olduğunu düşünüyor doktorum. Doktorunuzla konuşun histereskopi yada laparoskopi önerebilirler size . Çok geçmiş olsun cok yıpratıcı şeyler teselli değil tabi ki ama en azından bir evladınız var. Ona tutunun

Allah razı olsun bende öyle düşünüyorum hep çok şükür bir oglum var diyorum ama 3 dış gebelik gerçekten çok yıpratıcı benim ilk dış gebelik sol tupteydi diğerlerinde göremediler sadece değerlerden anladılar anlamadığım şey sağ tüpümde bir sorun yoksa neden hep sol tupte bebek gelişiyor,bu dönemi atlatiyim hem genetik hemde doktor değiştirmeyi düşünüyorum, sanirim rahim filmi tam olarak tuplerdeki hasarı gostermiyor

Benim 10cgüne yakın sürmüştü kimyasaldan sonra regl olmuştum ve normalde 6 gün olan kanamam 10 gün sürdü bana doktor normal dedi
Beta geçen perşembe 84 e düşmüştü inşallah sifirlanmistir bugün randevu aldım öğlenden sonra gidicem merak ettim doğrusu

Kesinlikle katılıyorum. Çok zor psikoloji bozan bi durum. Eğer tüpte sıvı birikmesi olduysa da sebep oluyor olabilir. Dış gebelik öncesi cekildiyse rahim filmi zaten güvenilir hiç değil. Bende genetk ve pıhtılaşma testlerimi verdim hiç bi sorun yok orda. Umarım nedeni bulunur ve çözülür. Tekrar aynı şeyi yaşatmasın rabbim sizi cok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…