Çok geçmiş olsun . Bende ilk gebeliğim dış gebelik olarak geçti . Henüz daha gebelik elde edemedim . Bu kadar çok dış gebelik yaşananının sebebi mutlaka olmalı ya . Bişey dediler mi size . Tüpleriniz açık sonuçta değil mi ?Sonuncu kimyasal demistim ama şimdi ogrendimki bu da dış gebelikmis ve iğne vurdular yani 3 dış gebelik bir kimyasal bir düşük
Dış gebelik bide en kötüsü ya benim başıma da geldi ordan biliyorum . Kimyasal gebelik felan hadi neyse de insanı psikolojik olarak da çok yıpratıyor .Sonuncu kimyasal demistim ama şimdi ogrendimki bu da dış gebelikmis ve iğne vurdular yani 3 dış gebelik bir kimyasal bir düşük
Haklisiniz ben sadece doktorların ısrarla bir durum yok demesini dile getirmek istedim,yoksa bende biliyorum bir sorun olmalı bakalım genetik testi ne sonuç vereceküslubumda bir problem görmüyorum. Yukarıda ki mesajlarıma tekrar dönün isterseniz canınıza yazık doktor değiştirin demişim bir gebelik sağlıklı ama 5 sağlıksız gebelik var araştırın genetiğe gidin demişim. Her yoruma sağlıklıyım doktor gerek yok dedi diyen sizsiniz yani fikir almak için yazmışsınız ama fikirleri kabul etmiyorsunuz o yüzden konu açmanıza gerek yokmuş madem öyle diye yazdım.
Tekrar söylüyorum 5 kayıp yaşamışsınız psikolojinize ve sağlığınıza yazık.
Ben de regl bitince gitmiştim daha doğrusu kimyasal gebelik kanamam bitinceregl olunca gidin bana doktorum öyle söylemişti
Evet evet regl bitince gidilecek eksik bilgi vermişim :)Ben de regl bitince gitmiştim daha doğrusu kimyasal gebelik kanamam bitince