2 denemesini dondurulmusla yapan arkadaslar basarili sureciniz nasil gecti

sercn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
169
0
46
Ankara
benim ilk denemem yatarak gecti ve negatif 2012 ocak ortasi 2 denemem olcak napiyim yatarakmi normal olarakmi gunlerimi geciriyim cok tedirginim yardim edin lutfen

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun öncelikle...benimde 4 gün önce donmuş transferim oldu..şuan genel olarak yatarak geçiriyorum..bu 5. denemem...

yatarakta tutanlar var,gezerek,çalışarakta tutanlar var...ben öncekilerde yattığımda oldu,yatmadığımda..o yüzden pek takmıyorum..kafama göre takılıyorum...yatmayı doktorlar çok tavsiye etmiyor çünkü kabızlığa sebep oluyormuş...

inşallah seninde her şey yolunda gider

benim transferim olduğunda hem doktoruma hem embriyoloğa hem de hemşirelere sordum yatmamı önermediler. sadece ağır iş yapmamam gerektiğini söyldiler.
embriyoloğum çok tatlı sevimli mi sevimli bir bayan. transferim yapıldığı gün sağlık sektöründe grev olduğu için tek hasta bendim ve benimle çok ilgilenme sohbet etme fırsatları oldu. dediğine göre araştırmacılar herşeyi denemiş yatarak ta ayakta geçirerek te hamilelik sağlayanlar olmuş. yatarak geçirmenin ekstra bir katkı sağlamadığı ortaya çıkmış. hatta bana dediki çok gez dolaş . yattığın sürece aklın hep orada olacak. oldu mu, olmadı mı, tuttu mu, ağrıdı mı. aslında haklı. ister yat ister dolaş eğer olacağı varsa oluyor canım .
tabi kendimize dikkat edeceğiz bizim mercimekler biraz nazlı ama çok ta üstüne düşmemek gerekiyor galiba.

evet aslinda dogru canim rabbim nasip ettikten sonra olur isallah allah istiyen hekese nasip etsin
cok tesekkur ederim dualarim hepimize isallah

isallah bebeklerin sana sim siki tutunur allahim yardimcin olsun bu son olur isallah kucana alirsin isallah mujdeli haberini duymak isterim olcak bu sefer tutcak isallah

isallah bebeklerin sana sim siki tutunur allahim yardimcin olsun bu son olur isallah kucana alirsin isallah mujdeli haberini duymak isterim olcak bu sefer tutcak isallah

Allah razı olsun canım güzel dileklerin için...inşallah hepimizin son denemeleri olur...

Slm kixlar sudecm slm cnm walla bnimde 7.gunm sadece 5.gun ifise gittm ama hic otrdum genlde bende yattim bu 2.deneme ilkinde hep vdeydim hic cikmamistum hyrli olsun

Slm kixlar sudecm slm cnm walla bnimde 7.gunm sadece 5.gun ifise gittm ama hic otrdum genlde bende yattim bu 2.deneme ilkinde hep vdeydim hic cikmamistum hyrli olsun

canım olacağı varsa yatıp yatmamak önemli değil...ben yatıyorum kafam rahat olsun diye....çünkü negatif alırsam o üzüntüyle vicdan azabı çekmemek için :26::26::26:

canım olacağı varsa yatıp yatmamak önemli değil...ben yatıyorum kafam rahat olsun diye....çünkü negatif alırsam o üzüntüyle vicdan azabı çekmemek için :26::26::26:

slm sudenaz transferin olmustu nasil sonuc hayirli guzel haberini duymak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…