2. defa sezaryen olmak

LiDla

Ars Longa Vita Brevis 🎭
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
366
324
23
DE 🇩🇪
Bayanlar selam
Doktorum normal doğum yapacağımı söyledi fakat şuan 41 haftamdayım ve suyum azaldığı için Sezaryen ile doğum yapacağım kesinleştiği.
İlk doğumum da sezaryendi o kolay geçmişti şimdi bu 2. Defa sezaryenden çok korkuyorum
2. Defa sezaryen sonrası ağrı acı vs nasıl oluyor bana anlatır mısınız ilk sezaryenim çok kolaydı ertesi gün ayaktaydım şimdi 18 ay geçtiği için çok korkuyorum uzun süre yatar mıyım diye
Bana bilgi verir misiniz lütfen

Deneyimli bayanlar yarın doğuma giriyorum nolur bana birşey söyleyin

Nasıl yani ilk doğumdan 18 ay sonra doktor normal mi doğurtacaktı sezaryene karar verildi

Zaten 18 ay önce sezeryan olmuşsunuz biliyorsunuz nasıl olduğunu ne konuda bilgi istediğinizi anlamadim

Zaten 18 ay önce sezeryan olmuşsunuz biliyorsunuz nasıl olduğunu ne konuda bilgi istediğinizi anlamadim
Sorum gayet açık asılda
İlk sezaryen kolaydı hemen ayağa kalktım ben fakat 2. Defa bukadar kısa sürede sezaryen olan var mı onu soruyorum varsa aynı yer tekrar kesildiği için iyileşme süreci uzuyormu ilkinden daha fazla acı çekiliyor mu bunları merak ediyorum

Nasıl yani ilk doğumdan 18 ay sonra doktor normal mi doğurtacaktı sezaryene karar verildi
Ben Almanya’da yaşıyorum burada sezaryen ikinci ihtimalde kalıyor herzaman ve ilk doğumu sezaryen olan pekçok kadın ikinciyi normal olarak doğuruyor
Bu kişinin isteğine bağlı değil bu arada doktor karar veriyor eğer normal doğuma risk oluşturacak herhangi bir durum yoksa burda genel olarak doğumlar hep normal olarak yapılıyor
İlk doğumum Türkiye’de sezaryen oldu fakat şimdiki doğumum Almanya’da olacak ve doktorlar başından beri hep normal doğum olarak kararlaştırşdı herşey çok yolundaydı ta ki şuan 41. Haftamdayım ne sancı var ne açılma ve bebeğin de suyu azaldığı için yarın son kez normal doğum üzerinde durulacak hastanede fakat yüksek ihtimal sezaryen olacak gibi

Yaa ne güzel darısı Türkiyeye inşallah burada da öyle olur sağlıkla kavuşmanızı dilerim evladınıza

18 aylık bir sürede normal doğum daha sıkıntılı olur diye biliyorum..sezeryan daha kolay geçecektir..benim iki sezeryanim oldu ama araları sizinki gibi değil 5 sene geçmişti .bir arkadaşımda 2 sene ara ile sezeryan oldu oda sorun yasamadi iyileşme süreci aynı oldu ..sizinde olmayacaktir inşallah

İçim bi nebze olsa rahatladı bu yorumla
İnşallah dediğiniz gibi çok ağrım olmaz hemen ayağa kalkarım ilkinde olduğu gibi
Çok korkuyorum çünkü

İkincisi daha kolay oluyor. Canınızı sıkmayın. Güzel bir doğum olsun

İçim bi nebze olsa rahatladı bu yorumla
İnşallah dediğiniz gibi çok ağrım olmaz hemen ayağa kalkarım ilkinde olduğu gibi
Çok korkuyorum çünkü
Yok korkmayın bebise stres geçmesin az bişey kalmış zaten hayırlısı nasılsa öyle olsun biseycik olmaz .sağlıkla gelsin insallah

İkincisi daha kolay oluyor. Canınızı sıkmayın. Güzel bir doğum olsun
Öyle mi gerçekten
Hani düşününce aynı yara ikinci defa tekrar açılıyor ya buyüzden ağrı sızı daha fazla olursa daha uzun süre yatmam gerekirse diye korkuyorum
Yarın doğumum var ama bunları ve 1,5 yaşındaki kızımı düşündükçe çok panik oluyorum

Aynı şeyleri anne olan herkes hissediyor. Evdeki çocuğunu düşünüyor. Hiç düşünmeyin inanın bir anda olup bitiyor. Kesi olayı da düşündüğünüz gibi daha ağrılı değil. Dediğim gibi ikincisi daha kolay ilk ayağa kalkmak zor sadece biliyorsunuz sonrası hemen bitiyor. Bol bol kayısı suyu için. Hemen bitecek ve buraya uazacaksiniz oldu da bitti diye

Normal doğum istiyorsanız doğumu hızlandıracak şeyler yapsaydınız araştırıp. Türkiyeden online ebe desteği falan alsaydınız. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun iki yavrunuzada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…