• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Darülaceze buluşması...

Kalliste

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
9.109
59
363
55
Eskişehir
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/401009-sozumuzu-tamamladik.html

Arkadaşlar biliyorsunuz çok yakın bir tarihte darülaceze buluşması gerçekleştirdik, fakat gördük ki daha bir çok eksiği olan bakıma muhtaç yaşlımız var yakın bir tarihte tekrar bir buluşma düzenleyip eksiklerimizi götürmek istiyoruz, bizimle bu organizsyona katılmak isteyen arkadaşlar her türlü fikirlerinizi yazabilirsiniz..

Şu an da tarih konusu kesinleşmemiştir, ortak bir nokta da buluşuruz ileri ki günlerde tarih konusunu netleştiririz...

En büyük eksiğimiz iç çamaşırı ve çorap....

Örgü patik, yemeni vs. vs tüm fikirlerinizi bekliyoruz ....:71:

[youtube]op_h0YgPJhg[/youtube]

dsc00004wll.jpg

dsc00008zz.jpg

dsc00012ut.jpg

dsc00013r.jpg

dsc00015dj.jpg

img2251h.jpg

img2252.jpg

img2263d.jpg

img2264k.jpg

img2266o.jpg

img2268y.jpg

img2270f.jpg

img2272o.jpg

img2281v.jpg

img2283f.jpg

img2267a.jpg

img2284rn.jpg

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/401009-sozumuzu-tamamladik.html

Arkadaşlar biliyorsunuz çok yakın bir tarihte darülaceze buluşması gerçekleştirdik, fakat gördük ki daha bir çok eksiği olan bakıma muhtaç yaşlımız var yakın bir tarihte tekrar bir buluşma düzenleyip eksiklerimizi götürmek istiyoruz, bizimle bu organizsyona katılmak isteyen arkadaşlar her türlü fikirlerinizi yazabilirsiniz..

Şu an da tarih konusu kesinleşmemiştir, ortak bir nokta da buluşuruz ileri ki günlerde tarih konusunu netleştiririz...

En büyük eksiğimiz iç çamaşırı ve çorap....

Örgü patik, yemeni vs. vs tüm fikirlerinizi bekliyoruz ....:71:

İlk ben yazayım bereketi Allahtan 50 adet erkek atlet benden.Daha ekleme yaparım zamanla eksiklere göre yazarım.

çok iyi olmuş bu topik
tekrar gelmeyi yürekten çok çok isterim
gelirsemde
Allah ömür verirse onlara bende bişeyler isteyen ninecikler vardı
onların isteklerini götürmek isterim

atlet
kazak
çember
yelek
çorap,patik
takı,oje,parfüm
ressama boya :))

Özgürüm maşallah diyelim siftahı güzel verdin gerisi gelir inşallah..

Ben de ilk fırsatta ne yapabilirim diye bir düşüneyim ara ara yazarım...

Teyzelere çamaşır, pijama, basma etek, tesbih, Tülbent , penye bone, terlik , parfüm:) , sabun vs. vs.
Amcalara çamaşır,pijama, alt eşofman , tesbih,takke, terlik, sabun vs.vs. olabilir.Benim aklıma bunlar geldi.

çok iyi olmuş bu topik
tekrar gelmeyi yürekten çok çok isterim
gelirsemde
Allah ömür verirse onlara bende bişeyler isteyen ninecikler vardı
onların isteklerini götürmek isterim

atlet
kazak
çember
yelek
çorap,patik
takı,oje,parfüm
ressama boya :))

İnşallah canım benim.. ressama boya demişsin boya mı istedi :) ben de çantasını alırım bari ya da güzel bir kutu fırçalarını koyabilmesi için..

Teyzelere çamaşır, pijama, basma etek, tesbih, Tülbent , penye bone, terlik , parfüm:) , sabun vs. vs.
Amcalara çamaşır,pijama, alt eşofman , tesbih,takke, terlik, sabun vs.vs. olabilir.Benim aklıma bunlar geldi.

Ah sabun ben de çok var işyerinden veriyorlar ben de kullanmadığım için biriktiriyorum sabun benden olsun...

Mesajlar ilerledikçe liste haline getiririz arkadaşlar yazılanları..

İnşallah canım benim.. ressama boya demişsin boya mı istedi :) ben de çantasını alırım bari ya da güzel bir kutu fırçalarını koyabilmesi için..

boya istemedi ama sanatına destek olmak için içimden öyle geldi
özellikle yeşil çanta blucam ona yada dikerim yeşili çok sevdiğini söyledi
takıcı vardı onada belki boncuk felan ayarlarım inşlh

boya istemedi ama sanatına destek olmak için içimden öyle geldi
özellikle yeşil çanta blucam ona yada dikerim yeşili çok sevdiğini söyledi
takıcı vardı onada belki boncuk felan ayarlarım inşlh

Canım boncuk ayarlama, benim evim boncuk deposu ben fazla miktarda var elimde boncuğun dışında diğer malzemelerinden de götürürüm onu ben ayarlıyım masraf yapmamış oluruz, boncuk dükkanım vardı da kapattım o yüzden evim dolu :)

Ya günü bana göre belirlemeyin nolur.Yolculuk hali belli olmaz.plan değişir katılamam mahcup olurum.Şöyle yapalım gün belirleyin mümkün olursa katılayım olurmu ?:)olmadı bende bişiler alır kargoyla yollarım.Bir yolu düşen iletir.

zamanlama uyar ise yeniden katılmayı çok isterim,
eksikler içinde tesbih isteyen amcalarımda vardı, aklıma gelir ise paylaşırım

bende elimden geleni yaparım ama dışarı çıkıp alışveriş yapamam toptan alınan çamaşırlara katkım olur bendende parfüm isteyen vardı:69:

ay o boncuklardan bende isterem :P
İstediğin boncuk olsun canım benim ne demek:16: konuşuruz bu konuyu:21:

bende katılacağım inş..50 çorap alabilirim yada 50 iç çamaşırı..
Ecrincim karar verdiğinde yazarsın olur mu arkadaşım toptan alacak arkadaşlarda belirlerler ne alacaklarına sonra kararlaştırırız bunu .. bir kaç gün içinde karar veririz zaten neler yapacağımıza...

Ya günü bana göre belirlemeyin nolur.Yolculuk hali belli olmaz.plan değişir katılamam mahcup olurum.Şöyle yapalım gün belirleyin mümkün olursa katılayım olurmu ?:)olmadı bende bişiler alır kargoyla yollarım.Bir yolu düşen iletir.
Tamam Elifim dediğin gibi yol ve yolcunun durumu hiç belli olmuyor kısmet diyelim:16:
bende elimden geleni yaparım ama dışarı çıkıp alışveriş yapamam toptan alınan çamaşırlara katkım olur bendende parfüm isteyen vardı:69:
Tamam ayburum alacak arkadaşlarımızla görüşürsün amonra alırım diyordu mesela özgürde çamaşır işi yapıyor sanki birisi daha çamaşır işi ile uğraşıyordu ama unuttum:30:

spedyy aklıma gelmişken söyliyim enişteyle çok yakışıyodunuz maşşallah :nazar:
muhabbet imkanım olmasada nişanlın çok pozitif birine benziyodu senin gibi
:nazar:

Ay inşlh gelebilriim
ama artık anneme yusufa bakarmısın demeye çekiniyorum :(
Allahım nolur kendiliğinden iş izni olsun nolurrrr

Son düzenleme:
ya benim paşam öyle sneinki gibi arbasında oturmuyo :(
valla kaybolur orada sonra dur :(
kurtlu benim kerata hiç durmuyo yerinde

Back