• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 dakika icinde beliren silik test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya biraz kırmızı olsaydı var derdim ama inşallah vardır canım Allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin 🥰

kan testim 13. 42 yukselirmi sizce
sonradan gordum sonucunuzu mesajimi degistirdim bu sebeple.. birinci yumurtlamayi gorunce bir daha takip etmediniz ikinci kez yumurtladiniz o dollendi gibi duruyor. 5 ustu gebelik derler cunku.
ya sagliksiz bir gebelik duzgun gelismiyor. ya da gec dollenme.. tekrar test verdiginizde sonuc guzel katlanarak buyumus mu onu gordugunuzde belli olur bu sorularin cevabi.

insAllah degildir 😢 nekadar surede tekrar gebe kaldiniz 14 aydir bu ani bekliyodum ben 😢

Ay kıyamam ya.. Ben korunmayı bıraktıktan tam 1 sene sonra hsg çektirdiğim ay kimyasal geçirdim. Daha sonrasında doktorum bir kaç ay daha denememi isteyip olmayınca yumurta takibi yaptı. Yumurtalıklarım tembelmiş her ay düzenli yumurtlamıyormuşum meğer, klomen isimli bir ilaç kullandım (yumurta gelişletici) ve kullanımımın 3üncü ayında hamile kaldım çok şükür.

Ay kıyamam ya.. Ben korunmayı bıraktıktan tam 1 sene sonra hsg çektirdiğim ay kimyasal geçirdim. Daha sonrasında doktorum bir kaç ay daha denememi isteyip olmayınca yumurta takibi yaptı. Yumurtalıklarım tembelmiş her ay düzenli yumurtlamıyormuşum meğer, klomen isimli bir ilaç kullandım (yumurta gelişletici) ve kullanımımın 3üncü ayında hamile kaldım çok şükür.
insAllah bende bidaha yasarim bu sevinci Rabbim tüm isteyenlere versin hamile olanlar da sag saglim dogursunlar insAllah enazindan oluyo cocuk diye teselli oluyorum😢

insAllah bende bidaha yasarim bu sevinci Rabbim tüm isteyenlere versin hamile olanlar da sag saglim dogursunlar insAllah enazindan oluyo cocuk diye teselli oluyorum😢

Evet doktor da bana bir olduysa bir daha olur merak etmeyin demişti. İnşallah yaşarsın genelde kimyasal gebelikler vücudun yaşama tutunamayacak embriyoyu tanıyıp kendiliğinden adetle atması demek.

Back