- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
boyle olup yukselen varmi acaba
Yükselebilir de yükselmeye bilirde.. Kendimden örnek vermek istemiyorum çünkü benimki olumsuz sonuçlanmıştı kimyasal gebelik olmuştu ilk gebeliğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyle olup yukselen varmi acaba
Geç döllenme gibi duruyor,bu yüzden değerini yeni yükselmeye başlamış olabilir,2 gün sonra tekrarlayın,hayırlısı olsun
cok tesekkur ederim dua bekliyorumGeç döllenme gibi duruyor,bu yüzden değerini yeni yükselmeye başlamış olabilir,2 gün sonra tekrarlayın,hayırlısı olsun![]()
kan testim 13. 42 yukselirmi sizcearkadaki serit belli olmus.. gebelik olsa renk degistirir. silik ama pembemsi olur. yeri belli olmus T seridinin.
sonradan gordum sonucunuzu mesajimi degistirdim bu sebeple.. birinci yumurtlamayi gorunce bir daha takip etmediniz ikinci kez yumurtladiniz o dollendi gibi duruyor. 5 ustu gebelik derler cunku.kan testim 13. 42 yukselirmi sizce
benimde kasik agrimla kahverengi lekem geldi kimyasal oluyor galiba dimiYükselebilir de yükselmeye bilirde.. Kendimden örnek vermek istemiyorum çünkü benimki olumsuz sonuçlanmıştı kimyasal gebelik olmuştu ilk gebeliğim![]()
benimde kasik agrimla kahverengi lekem geldi kimyasal oluyor galiba dimi![]()
insAllah degildirGalibayarın bir kan verin yinede inşallah değildir ama testim aynı böyle silik çıkmıştı benimde. Degerim 37den 5in altına düştü 3 günde..
insAllah degildirnekadar surede tekrar gebe kaldiniz 14 aydir bu ani bekliyodum ben
![]()
Canım 25 küsür idi ilk oğlumda ve daha silik idi test sonra katlanarak arttı Hayırlı olsun inşallahkan testim 13. 42 yukselirmi sizce
kahverengi lekem geliyo kasik agrimlaCanım 25 küsür idi ilk oğlumda ve daha silik idi test sonra katlanarak arttı Hayırlı olsun inşallah
insAllah bende bidaha yasarim bu sevinci Rabbim tüm isteyenlere versin hamile olanlar da sag saglim dogursunlar insAllah enazindan oluyo cocuk diye teselli oluyorumAy kıyamam ya.. Ben korunmayı bıraktıktan tam 1 sene sonra hsg çektirdiğim ay kimyasal geçirdim. Daha sonrasında doktorum bir kaç ay daha denememi isteyip olmayınca yumurta takibi yaptı. Yumurtalıklarım tembelmiş her ay düzenli yumurtlamıyormuşum meğer, klomen isimli bir ilaç kullandım (yumurta gelişletici) ve kullanımımın 3üncü ayında hamile kaldım çok şükür.
insAllah bende bidaha yasarim bu sevinci Rabbim tüm isteyenlere versin hamile olanlar da sag saglim dogursunlar insAllah enazindan oluyo cocuk diye teselli oluyorum![]()
kahverengi lekem geliyo kasik agrimla
Canım üzülme Allah hayırlısı ile en kısa zamanda nasip eder inşallah...ama lekelenme olabiliyor hemen kötü düşünme doktora git mutlaka.
kimyasal gebelik yasadimCanım merak ettim sonucun ne oldu ?
Üzülme cnm herşey zamanı beklermiş hayırlısı olsunkimyasal gebelik yasadim![]()