• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 dakika icinde beliren silik test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Htckbr123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
69
21
88
26
arkadaslar adetimin ilk gunu yaptim negatifti 6 gün geciyo yine yaptim boyle cikti yumurtam catlayali 22 gün oluyo boyle olup gebe cikan Vrmi
20200611_104936.webp

Yumurtanız çatlayalı 22 gün olduysa, testinizin bariz pozitif çıkması gerekirdi. Bana kuruma çizgisi gibi geldi ama umarım hamilesinizdir.

arkadaslar adetimin ilk gunu yaptim negatifti 6 gün geciyo yine yaptim boyle cikti yumurtam catlayali 22 gün oluyo boyle olup gebe cikan VrmiEki Görüntüle 2647228
Eğer 2 dakika içinde çıktıysa gebelik büyük ihtimalle var ama testin bozuk olma ihtimali de göz önüne alınmalı Rabbim hayırlı haberler kısmet etsin 😊

Eğer 2 dakika içinde çıktıysa gebelik büyük ihtimalle var ama testin bozuk olma ihtimali de göz önüne alınmalı Rabbim hayırlı haberler kısmet etsin 😊
bisey daha soracagim sabah kan verdim 9 gibi saglik ocaginda yarin gel dediler e nabiza bi girim dedim bu sekil cikti sizce gebelik yokmu sonuc cikmismi

Eklentiler

• Screenshot_20200611-134458.webp
    Screenshot_20200611-134458.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 100
bisey daha soracagim sabah kan verdim 9 gibi saglik ocaginda yarin gel dediler e nabiza bi girim dedim bu sekil cikti sizce gebelik yokmu sonuc cikmismi
Cevap daha çıkmamış bence çünkü böyle 0 diye olmuyo 0.100 0.200 felan çıkıyo direkt 0 değil yani siz orda kayıt olduğunuz için böyle yazılmış galiba yarın tekrar bakın

Back