Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan verdim de sonuc yarin ama icimde hem heycan hem korkubir de kan mi versen acaba canım? en net sonucu o verir.
İnşallah hamilesindir. Kalbimden dua ediyorumkan verdim de sonuc yarin ama icimde hem heycan hem korku![]()
Allah razi olsun cok tesekkr ederim peki siz o hayalet cizgiyi goruyomusunuzİnşallah hamilesindir. Kalbimden dua ediyorum![]()
Evet görebiliyorummAllah razi olsun cok tesekkr ederim peki siz o hayalet cizgiyi goruyomusunuz![]()
iki dakika icinde cikarsa kuruma cizgisi olma ihtimali varmiYumurtanız çatlayalı 22 gün olduysa, testinizin bariz pozitif çıkması gerekirdi. Bana kuruma çizgisi gibi geldi ama umarım hamilesinizdir.
iki dakika icinde cikarsa kuruma cizgisi olma ihtimali varmi![]()
adetim 5 gün gecikti yumurtam catlayali 22 gün olduİnşallah dediğiniz gibidir, bu kadar gecikmeye bana çok sönük geldi çizgi![]()
adetim 5 gün gecikti yumurtam catlayali 22 gün oldu
Allah razi olsun insAllahEvet baya olmuş eğer tekrar yumurtlayıp geç döllenme olduysa bilemem tabi inşallah vardır gebelik
Eğer 2 dakika içinde çıktıysa gebelik büyük ihtimalle var ama testin bozuk olma ihtimali de göz önüne alınmalı Rabbim hayırlı haberler kısmet etsinarkadaslar adetimin ilk gunu yaptim negatifti 6 gün geciyo yine yaptim boyle cikti yumurtam catlayali 22 gün oluyo boyle olup gebe cikan VrmiEki Görüntüle 2647228
bisey daha soracagim sabah kan verdim 9 gibi saglik ocaginda yarin gel dediler e nabiza bi girim dedim bu sekil cikti sizce gebelik yokmu sonuc cikmismiEğer 2 dakika içinde çıktıysa gebelik büyük ihtimalle var ama testin bozuk olma ihtimali de göz önüne alınmalı Rabbim hayırlı haberler kısmet etsin![]()
bisey daha soracagim sabah kan verdim 9 gibi saglik ocaginda yarin gel dediler e nabiza bi girim dedim bu sekil cikti sizce gebelik yokmu sonuc cikmismi
Cevap daha çıkmamış bence çünkü böyle 0 diye olmuyo 0.100 0.200 felan çıkıyo direkt 0 değil yani siz orda kayıt olduğunuz için böyle yazılmış galiba yarın tekrar bakınbisey daha soracagim sabah kan verdim 9 gibi saglik ocaginda yarin gel dediler e nabiza bi girim dedim bu sekil cikti sizce gebelik yokmu sonuc cikmismi
13.42Sonucunuz çıktı mı merak ettim sizi?
boyle olup yukselen varmi acabaPozitif ama biraz düşük artışı takip edin tekrar kan verin yarın hayırlısı inşallah