2 Çocukluyum Ama Boşanmak İstiyorum

Bahtsz Bedev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
2
1
26
Herkese merhaba hanımlar 6 senelik evliyim 2 çocuğum var 1 ve 3 yaşında eşimden sürekli şiddet küfür hakaret küçümseme aşağılama görüyorum artık bıktım boşanmaya karar verdim tiksiniyorum ondan boşanıp mutlu olan var mı aranızda özellikle çocuklu olup zor mu çocukla yaşamak nolur guzel biseyler söyleyin cesaretimi toplayayim Teşekkür ederim şimdiden

Alti yildir dört çocuğumla yalniz yaşıyorum canim. Onlari büyüttüm çünkü en kucugu o zaman 2 yaşındaydı.

Cok mutluyum ya cok! Manipülasyon yok, camış yok, zirt yok zort yok... Oh be
Nasıl çalıştınız peki çocuklarla kime bırakıp işe gittiniz kısaca anlatır mısınız boşandıktan sonra nasıl oluyor hayat

Canım Benim Şiddet Ve Şiddetli Bir Ortamda Sen Ve Çocukların Mutsuz Zaten Boşanma Süreci Zorlu Bir Süreç Ama Eğer Gerçekten Devam Ediyorsa bu sorunda Kendine Eziyet Etme Bende Evlendim Ayrıldım Elbette zor Oluyor Ama Mutlu oluyorsun Özgüvenin Yerine Geliyor Aslında Ne Sacmaymis Kendimi Niye Ezdirmisim Diyor insan Sen kendine inan ve kulağını kapatirsan boşanma sürecinde ve şunu solim ki mantıklı olursan seninim mutlu olursun biz şimdi kızımla çok mutluyuz kavga yok şiddet yok hakaret yok kızıma karşı daha verimli bir anneyim

Nasıl çalıştınız peki çocuklarla kime bırakıp işe gittiniz kısaca anlatır mısınız boşandıktan sonra nasıl oluyor hayat
Nasil ki her insan bir birey, her birey bosanmayi da kendi kriterleri dogrultusunda yaşar. A kisisinin sahip olduguna B sahip degildir, ama o da B nin sahip olduguna sahip olmayabilir...

Birinin maddi gücü vardir bakici tutar, birinin annesi vardir annesi bakar. Anlatabildim mi? Siz hala karar verememissiniz bocaliyorsunuz... Biri beni itsin istiyorsunuz ama beni dort cocukla kimse itmedi.

Cesaret, karar ve bitti... Karar verin... Sonrasini düsünmeyin... Bundan bir yil sonrasi umrumda degildi benim. Ben mutlu olmak istiyordum. Huzur istiyordum ve buldum..

Arşimet gibi eurica diye çırılçıplak hamamdan fırlamadım belki ama kurban kesmiş kadar, davul zurna çalacak kadar da mutluyum. Çok şükür...

Son düzenleme:
Herkesin hayatı farklı tabi ama peki sen nasıl yaptın 4 cocukla nasıl calıstın evi gecindirdin?

Herkesin hayatı farklı tabi ama peki sen nasıl yaptın 4 cocukla nasıl calıstın evi gecindirdin?
Ayri konu mu açsam guneshergundogar Öğretmenim ayni zamanda profesyonel turist rehberiyim. Rızık konusunda endişem yoktur bilirim ki ağılda oğlak doğsa, dere kenarında otu biter...

Süreçi içinde biri olarak hiç de kolay bi durum değil belirtmeyim. Hele ki karşinızdaki yaratık hala manipüle etmeye devam ediyorsa sizi sinirleriniz çok yıpranıyor. Fakat birilerinin sölenmesiyle alınabilecek bir karar da değil kendiniz gerçekten istemelisiniz ki anca öle üstesinden gelebilirsiniz bi anlık kararla olacak iş değil

B Brbnbrkzm ye katılıyorum.Oncelikle net kararınızı verin.Evliliginizde hiç düzelme umudu yoksa, düzenli bir geliriz var mı bulunduğunuz şehirde kiralar ne kadar bunları düşünerek kararınızı verin.Cekismeli olursa yıpratıcı bir süreç olacağını bilin ve eğer bir karar verecek olursanız bir avukata danışın evden gitmeyin yasal olmayan bir adım atmamak için.

Ayri konu mu açsam guneshergundogar Öğretmenim ayni zamanda profesyonel turist rehberiyim. Rızık konusunda endişem yoktur bilirim ki ağılda oğlak doğsa, dere kenarında otu biter...
Ya nasıl bir müthiş insanmış siniz...şuan hayran kaldım...ben de boşanma arefesindeyim yani kesin olarak bosanilacakta bir türlü anlaşmaya varamadık :/ çok zorlu günler geçiriyorum ama burada bazı insanlar aşırı mutlu ediyor hiç veriyor...ayakta alkışlıyorum meslektaşım...

Biraz detay verir misiniz durumunuz nedir. Çalışıyor musunuz cocuklar kac yaşında aile destegi var mi maddi gucunuz nasıl?

ben de bosanma arıfındeyım davayı actım cok zor bır surec kolay olmuyor kendımı ıyı hıssetmeye calsıyorum ama cocuk da var bazen cok buyuk bosluga dusuyorum ısım var calısyorum ama bugune kadar tum bırıkımlerımı de ona verıp ıs kurduk sımdı onun da davasını actım benı tek yaralayan emeklerımın hıc olma durumu bu kafadan cıkamıyorum bu surecte cok cok ıyı dusunun bır anda karar vermeyın

Avukata danışmadan bi hateket yapmayın sakın evden sakın çıkmayın bu 1 ikincisi ziynetler sizin hakkınız elinizde tazminat kazanabilmeniz için güçlü deliller olmalı davaya hszırlanmadan sakın boşanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…