- Konu Sahibi elifsu0225
-
Resimleri toplu albüm şeklinde..HD de kayıtlı..dosya üzerinde Sağ tıklayıp özelliklere bakınca dosya sayı bilgisi öğrenilebiliyor. Tek tek saymaya gerek yok yani :)oturdun fotoğrafları mı saydın, ütüyü çamaşırı geç onları yardimci da yapar ikamesi olmayan tek şey seninilgin sevgin
Ben bir anne değilim, ama düşünüyorum da 9 ay karnında taşıyorsun, doğuruyorsun, uykusuz onlarca gece geçiriyorsun, yemiyor yediriyorsun, her an onun için endişe ediyorsun, sağlıkla, sevgiyle büyütüyorsun.
Sonra 15 ine geldiğinde niye ablamın 10 bin fotosu benim 3850 fotom var desin de, o defteri kafasında paralayım.
Haklısınız. Bu konuda biraz daha fazla çaba sarfedebilirim. .iki yavrum da çok seviyorum tabi ki. Ama küçüğü büyüğün gözünden Irak sevmeye çalışıyorum yine de. Çünkü ilk günler kıskançlık sebebiyle sorun yaşamıştık. Büyüğüm 2 gece uyumadı ve yemek yememişti. 3.gün öğlen 1 den ertesi güne kadar uyumuştu. Bu tür durumların daha olumsuz duygulara dönüşmesinden de endişe ediyorum. .2 çocuk büyütmekten ziyade sevgiyi dengelemek açısından daha zor bence..maalesef böyle oluyor. bu ilerde küçük çocuğunuzda sıkıntılar doğuracaktır. yolun başındayken dikkat etmeye başlayabilirsiniz. anladığım kadarıyla durumunuz da kötü değil. çocuğa , büyüğünün giyilmişlerini giydirmeyin lütfen. bol bol fotoğraflarını çekmeye başlayın. davranışlarınızla da eşit olduklarını hissettirebilirsiniz.
Bence siz rahat olun ikisinide içinizden geldiği gibi sevin kıskanır uzulur demeyin zamanla alışır buyukte kardeşineHaklısınız. Bu konuda biraz daha fazla çaba sarfedebilirim. .iki yavrum da çok seviyorum tabi ki. Ama küçüğü büyüğün gözünden Irak sevmeye çalışıyorum yine de. Çünkü ilk günler kıskançlık sebebiyle sorun yaşamıştık. Büyüğüm 2 gece uyumadı ve yemek yememişti. 3.gün öğlen 1 den ertesi güne kadar uyumuştu. Bu tür durumların daha olumsuz duygulara dönüşmesinden de endişe ediyorum. .2 çocuk büyütmekten ziyade sevgiyi dengelemek açısından daha zor bence..
Resimleri toplu albüm şeklinde..HD de kayıtlı..dosya üzerinde Sağ tıklayıp özelliklere bakınca dosya sayı bilgisi öğrenilebiliyor. Tek tek saymaya gerek yok yani :)
Haklısınız. Bu konuda biraz daha fazla çaba sarfedebilirim. .iki yavrum da çok seviyorum tabi ki. Ama küçüğü büyüğün gözünden Irak sevmeye çalışıyorum yine de. Çünkü ilk günler kıskançlık sebebiyle sorun yaşamıştık. Büyüğüm 2 gece uyumadı ve yemek yememişti. 3.gün öğlen 1 den ertesi güne kadar uyumuştu. Bu tür durumların daha olumsuz duygulara dönüşmesinden de endişe ediyorum. .2 çocuk büyütmekten ziyade sevgiyi dengelemek açısından daha zor bence..
En guzel yorum siznki sesli guldum haklisinizBen bir anne değilim, ama düşünüyorum da 9 ay karnında taşıyorsun, doğuruyorsun, uykusuz onlarca gece geçiriyorsun, yemiyor yediriyorsun, her an onun için endişe ediyorsun, sağlıkla, sevgiyle büyütüyorsun.
Sonra 15 ine geldiğinde niye ablamın 10 bin fotosu benim 3850 fotom var desin de, o defteri kafasında paralayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?