Cok gecmıs olsun, tebrik ederim oncelikle cesaretinizi.Kizlar aylarca aylarca okudum forumda yazilanlari..acikcasi gozum korkmadi degil..kizim 7 bucuk yasinda,oglum 20 aylik irice bi bebek..yanimda kimsem yok,esim gorevde..ben bu isi kafaya koydum ..stajyerimi cagirdim cocuklarin basinda durmasi icin..yanima arkadasimi aldim ameliyata gttim..su an 2.gunum..2 gunluk tecrubelerimi paylasmak isterim..ozellikle cocuklu arkadaslarla
Merhaba , bende bu operasyonu düşünüyorum ve araştırma yapıyorum.Benimde büyük kızım 2013 Ocak doğumlu küçüğü Mayıs da 24 aylık olduKizlar aylarca aylarca okudum forumda yazilanlari..acikcasi gozum korkmadi degil..kizim 7 bucuk yasinda,oglum 20 aylik irice bi bebek..yanimda kimsem yok,esim gorevde..ben bu isi kafaya koydum ..stajyerimi cagirdim cocuklarin basinda durmasi icin..yanima arkadasimi aldim ameliyata gttim..su an 2.gunum..2 gunluk tecrubelerimi paylasmak isterim..ozellikle cocuklu arkadaslarla
Ooo maşallah sizeOperasyon oncesi 3 gunluk yemek,borek,tatli,limonata ne bulduysam yaptim..esim de yanimda degil cunku o gorevde..ailemden kimsem yok..2 arkadasim ,bir stajyerim var ve arkadaslarimin da cocuklari ,kisacasi sorumluluklari var..neyse doktorla konustum hastanede kalmak iatemedigimi soyledim..o da ameliyattan cikinca 6 ile 8 saat sonrasi cikis yapabilecegimi soyledi..hic agrisiz ciktim hastaneden..bugun 3.gunum ..ilk gece neredeyse hic uyumadim cunku sirtustu yataktan kalkmak icin sirtimdan beni birinin kaldirmasi gerekiyordu..ama 2.gece sirtustu yattigim gbi sabaha kadar uyumusum..korktugum gbi hic hic degildi..eve geldigimden beri yeemk yapiyorum,camasir asiyorum,kalipliyorum,hafif isler ama cocuk kucaklamak yok,agir isler yok tabii..kizim kardesiyle ilgili her seyde bana yardimci..bu gece 3.gecem,yarin da ilk kontrol..bakalim ..
Wuuuu 600cc. Bunu duyunca 4oo cc’nizi de merak ettim açıkçası. Albümüz var mı, bakabilir miyim?Mesela bana 400 luk takildi..boyum 1.83.. ben hic agzima kadar bi meme,ödemli şiş bi vücut olmadim..ama hamileyken de öyleydim..boy faktoru etkiliyor olabilir bu sureci..doktorum demisti en uzun boylu hastam sensin,sana 600 de gdermis dedi mesela
Merhaba, bugün nasılsınız acaba iyileşme sürecinizi merak ediyorumAlbum yok..ama bnm meme dokum hic yoktu..400 bende dolgun ,kenarlari belli bi meme gbi oldu..buyuk protez deriyi seneler sonra agirligindan dolayi asagi cekebilirmis..ben durumdan memnunum ..iyi ki yaptirmisim..