- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 133
- 36
- Konu Sahibi Love_your_life
-
10 yıldır atanmayı bekliyorum aslında ama hep bir umutsuzluk vardı içimde fakat bu kez öyle değil en azından bu bölümden şansım var. Bu umut birqz daha yaparım hissi getiriyor bana şuan. Evde yemek dert değildir bizde, annemde yardımcı eşimde çok şükür. Bir yerden başlamalıhım ve evet dediğiniz gibi düzen önemli yoksa devamlılık çok zorEğer çocuklarınızı kreşe bırakıp hemen sabah uyandığınızda çalışma moduna girebilecekseniz başlayın. Eşiniz çocuklarla ilgilenen biriyse yemek vs. fazla dert etmeyecekse sizin için artı olur öyle olmasa bile siz 1 yıl önce düzenli bir şekilde konuları bitirip belli miktarda soru çözseniz yanlışlarınızı not etseniz bile olma ihtimali var önemli olan düzenli çalışmak.
Ben gk-gyden hazırlandım 1 hafta ara versem unutmuş gibi oluyordum düzenli çalışınca daha iyi oluyor. Tabi süreç 1 yıl sürdüğü için yorulup bir süre dinlendiğim zamanlar oldu
Eğer kafanıza koymuşsanız neden olmasın ama heves geçer de kalırsa kitaplar öylece o zaman zor
Ne kadar güzel aldığınız puan normalde çok iyi bir puan inşallah güzel sonuç alırısnız sizde. Biran önce başlamak zorundayım bunu yapmak istiyorum ve zor olan kısmına katlanmam lazım inşallah başarırım. Başarırız8 yaşında ve 10 aylık çocuklarım var 2020de 82 almıştım mülakat sonucu bekliyorum olumsuz olursa bu sefer iki çocukla yeniden başlayacağım çalışmaya biraz zor olacak çünkü küçüğün uykusu biraz sorunlu ama bir iki saatte olsa başlayacağım ben çift yıllarda girebiliyorum sınava on lisans olduğum için en azından hepsini bir araya getirmemiş olurum derslerin diyorum zaten temelim var zor ama imkansız değil en azından sizin küçük 3 yaşındaymış daha rahat olur calismak
İnşallah teşekkür ederim.Atanma puanları çok düşük zaten, az bir gayretle yapabilirsiniz. Başarılar diliyorum.
Şuan tek çocuk için kreş imkanımız var. Yalnızca eşim çalışıyor. Benim masraflarım ve kızımın masrafları ev derken eşim anca yetişir. Annem yakında araç ile küçük kızımı anneme götürme kararı aldık şimdilik bu şekilde çalışma imkanım olır3 yaş ve 6 yaş iki çocuğu olup atanan bir komşum var. Küçüğü yarım gün de olsa kreşe verin, çalışma düzeninizi oturtmaya çalışın elbette atanırsınız, neden olmasın?
Amin Allah kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasınNe kadar güzel aldığınız puan normalde çok iyi bir puan inşallah güzel sonuç alırısnız sizde. Biran önce başlamak zorundayım bunu yapmak istiyorum ve zor olan kısmına katlanmam lazım inşallah başarırım. Başarırız
Düşer merak etmeyin hadi 65 olsun . 65 almak da zor olmasa gerekSon sınava girdim acaba o kadar düşer mi bilemdim belli puanlar arasında çok yığılma var ama bilemedim
Ne güzel Allah başarılarınızı daim etsin. Nasıl bir düzen de ilerlediniz pekiBen başardım çok şükür sizde yaparsınız.. öğretmen olarak atandım
Amin inşallah. Mesajınız için teşekkür ederim. Böyle tanımadığım kişilerden bana böyle güze şeyler söylenince kendimi iyi hissediyorum. İnşallah başaracağımMerhaba, ben de iki çocukla kpss kanzandım. Aöf büro yönetimi mezunuyu 2 yıllık. Alan sınavı olmadığı için nispeten rahattım. Fakat sizin gözünüz korkmasın, bu şekilde kazanan çok kişi var. Kendinize inanın ve güvenin. Gece gündüz bulduğunuz her vakit çalışın. Benim çocuklarım biri 6 diğeri 4 yaşındaydı hazırlandığımda. Allah çalışana emek edene verir. Sabır ve dua edin.
Yok canımDüşer merak etmeyin hadi 65 olsun . 65 almak da zor olmasa gerek
8 aylık program hazırladım öncelikle daha sonra onu aylara haftalara böldüm ..gündüz çalışmaya vaktim olmadı bazen gece kalkıp çalıştım gerçekten çok zordu ..çok şükür Rabbim nasip etti atandım ...yalnız şu var bu çalıştığımla girdiğim kpssden en az 84 ve üstü bekliyordum iptal oldu geçen yıl son 1 ay duzgunce çalışıp girdiğim kpss2021 puanimla atandım, farklı şehirde olduğum içinde kpss2022 ye giremedim maalesef... Ama nasip işte naparsin :)Ne güzel Allah başarılarınızı daim etsin. Nasıl bir düzen de ilerlediniz peki
Yaa ne kadar güzel olsun böyle daha hayırlı olmuştur inşallah. Bende pazartesi için başlamak adına bir program yaptım. Cüneyt iltuş var biliyorsanız belli onun videolarını izledim ve bol tekrarlımbşr program yaptım inşallah uyarım ve başarılı olurum8 aylık program hazırladım öncelikle daha sonra onu aylara haftalara böldüm ..gündüz çalışmaya vaktim olmadı bazen gece kalkıp çalıştım gerçekten çok zordu ..çok şükür Rabbim nasip etti atandım ...yalnız şu var bu çalıştığımla girdiğim kpssden en az 84 ve üstü bekliyordum iptal oldu geçen yıl son 1 ay duzgunce çalışıp girdiğim kpss2021 puanimla atandım, farklı şehirde olduğum içinde kpss2022 ye giremedim maalesef... Ama nasip işte naparsin :)
Hoca önerileri istersen mesela şu ders için diye sorarsan öneririm bu arada ...Cüneyt iltuşun 2016 (galiba )çekimleri çok güzel..yeni çekimlerini biraz karmaşık bulduğum için eskisini izlemiştim daha iyi anlamıştım aklınızda bulunsun ..ölçme için harika hocaYaa ne kadar güzel olsun böyle daha hayırlı olmuştur inşallah. Bende pazartesi için başlamak adına bir program yaptım. Cüneyt iltuş var biliyorsanız belli onun videolarını izledim ve bol tekrarlımbşr program yaptım inşallah uyarım ve başarılı olurum
Ya süper olur. Hoca önerisi isterimHoca önerileri istersen mesela şu ders için diye sorarsan öneririm bu arada ...Cüneyt iltuşun 2016 (galiba )çekimleri çok güzel..yeni çekimlerini biraz karmaşık bulduğum için eskisini izlemiştim daha iyi anlamıştım aklınızda bulunsun ..ölçme için harika hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?