2 çocukla Kpss

Eşim edebiyat mezunu, ataması olmadığı için bu sene okul öncesinden mezun oldu, sınava hazırlanıyor, 32 yaşında. Alım sayısı fazla olduğu için daha umutlu ve azimli. İmkansız değil, kendinize düzenli bir çalışma planı oluşturmakla başlayın.

Okul öncesinden bu sene 10 bine yakın kişi alındı. Yanlış hatırlamıyorsam 1700 ilk 7500 ikinci atama. 71 puana düştü taban puan. Yani zaten bu şartlarda atanamamak için özel çaba harcamanız lazım

Aynı durumdayız ben sadece 4. Sınıfım inşallah şansımız olur

Son sınava girdiniz mi bilmiyorum ama okul öncesinde bu alımda baya düşer puanlar. 60ları görür diye düşünüyorum

Merhaba, aynı şarttayız. Bende 4. Sınıfım aynı zamanda. Mutlaka bakacağım sayfaya. İnşallah hedefimize ulaşırız artık nasip olur umarım.
İnşallah ben de 2012 edebiyat bölümü mezunuyum. Daha önceki calismalarimda genel kültür genel yetenekten basliyordum konu anlatımına çok fazla zaman ayırdığım için bir süre sonra sıkılıyordum. Bu defa egitim bilimleri + matematik olarak daha çok soru çözümüne ağırlık vererek calisiyorum. Alan bilgisine daha çok vakit ayırmak istiyorum hayırlısı bakalım

Ablam 3 çocukla gecen sene tam olarak 38 yaşındayken atandı. Buyuk yegenim suan lise 3te düşünün. kucukler de 7 ve 9 yasinda.Yıllarca pes etmedi. Kaybetti ama havlu atmadı.Çok gurur duyuyorum onunla. O başardı şükürler olsun siz Neden yapamayasınız ki

Matematik öğretmeniyim 11 yıllık.Bu sene 1 yaşında bebemle ben de hazırlanacağım.Kursa yazıldım.Mesaiye gider gibi kursa gideceğim.Orda boş kaldıkça çalışacağım.Ama benim şansım annem yakınımda.O bakacak oğluma ben kurstayken.Yorucu olacak ama elimden geleni yapmak istiyorum en azından.Asla vazgeçmeyin.Önemli olan düzenli çalışmak,çok çalışmak değil.

bölüm çok yüksek atamalar alıyor şu ara. azcık uğraşın çok berbat bi puan almazsanız kesin atanırsınız. ama zorlayın kendinizi bu fırsatı kaçırmayın

Normalde edebiyat öğretmeniyim ve atama cidden zor yıllarca uğraştım ama olmadı inşallah bu kez şanslı olurum çok zor bir süreç geçirdim umarım güzel sonuçlanır

Alanın getirisi gerçekten çok fazla. Bende de çalışma düzeni ile ilgili sorun var sanırım. Çalışmayı bilmiyorum gibi. Bu yıl birqz araştırdım ama nasıl uygularm ve inşallah uygularım. Bu bölüm için elimizden geleni yapmalıyız yoksa bu da çok zor olur zaman geçtikçe

Büyük 18 aylık küçük 3 aylıkken KPSS ye hazırlandım ve atandım şimdi 3 çocukla yüksek lisans tezi yazıyorum.

Siz çalışmaya devam edin inşallah atanırsınız
Çok güzel böyle başarı hikayeleri bana iyi geliyor. Bende sizin gibi başarırım inşallah. Allah yolunuzu açık etsin inşallah

Ne kadar güzel inşallah bende o başaran insanlardan olurum. Mesaj çok iyi geldi. Böyle güzel başarı hikayeleri insana bende yapabilirim dedirtiyor. İnşallah bende istediğim sonuca ulaşırım.

Benimde annem yakınımda çok şükür. Kurs imkanım yok merkeze gidecek imkanı bulamayacağım evden çalışıp inşallah bende yapabilirim. Allah hepimize yardım etsin inşallah

Eğer çocuklarınızı kreşe bırakıp hemen sabah uyandığınızda çalışma moduna girebilecekseniz başlayın. Eşiniz çocuklarla ilgilenen biriyse yemek vs. fazla dert etmeyecekse sizin için artı olur öyle olmasa bile siz 1 yıl önce düzenli bir şekilde konuları bitirip belli miktarda soru çözseniz yanlışlarınızı not etseniz bile olma ihtimali var önemli olan düzenli çalışmak.
Ben gk-gyden hazırlandım 1 hafta ara versem unutmuş gibi oluyordum düzenli çalışınca daha iyi oluyor. Tabi süreç 1 yıl sürdüğü için yorulup bir süre dinlendiğim zamanlar oldu
Eğer kafanıza koymuşsanız neden olmasın ama heves geçer de kalırsa kitaplar öylece o zaman zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…