• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 çocukla Kpss

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
Kızlar, okul öncesi öğretmenliğindan kpss ye gireceğim. İki kızım var. Büyük kızım kreşe gidiyor, diğeri 3 yaşında. Başarabilir miyim? Bunun üstesinden gelebilir miyim bilmiyorum. Başamamaktan korkup ağlıyorum. 10 yıldır atanmayı bekliyorum. Branşımı değiştirdim bu bölümden daha umutluyum ama yapamamaktan korkuyorum. Nasıl yapabilirim? Ne yapmalıyım? Bana yardımcı olur musunuz? Yapabien hikayelere de ihtiyacım var.

Tanıdığım iki çocukla atanan edebiyatçı vardı. Normal şartlara göre biraz daha zor ve yorucu olabilir ama imkansız değil. Zaten önümüzdeki atamalar için okulöncesi iyi bir durumda. Yani neden olmasin planlı ilerleyin kendinize güvenin

YouTube da 2 çocuğuyla derece yapan bir anne var. Adı Merve Koç. İzleyin mutlaka. Çok yorucu ama yapılmayacak bir şey değil. Özellikle alımlarınız bu kadar yüksek puanlar böyle düşükken ortalama çalışma ile bile başarırsınız. Erkenden başlamalısınız yalnız. Yani bugün yarın hemen başlayın. Çünkü çocuklar olunca her gün aynı olmuyor. Bazen çocuğunuz hasta olacak belki 1 hafta bakamayacaksınız. Misafiriniz üst üste gelecek.erkenden başlayın ki böyle durumları tölere edin.

Merhaba ben de sizinle ayni yolda olan biri olarak basarabilecegimizi söylemeye geldim🤗 hikayemiz çok benziyor benim 3 cocugum var. Kendi bölümümden nasip olmadı şimdi çocuk gelisimi 4. Sınıftayım. Bu yıl mezun olup atanmayı hedefliyorum. Instagramda birdosteli sayfasını inceleyin çocugu olup atanan bir sürü arkadaşımız var size de umut olur 🤗

Esim tarih mezunu atanamadı maalesef
O da bu sene okul öncesinden mezun olacak
Bir kızım var 5 bucuk yasinda kasimda da bir kızım daha olacak inşallah
Esim de bu sene evde ders çalışacak
Bizim umudumuz var sizin de olsun neden olmasjn ki olur insallah

Kızlar, okul öncesi öğretmenliğindan kpss ye gireceğim. İki kızım var. Büyük kızım kreşe gidiyor, diğeri 3 yaşında. Başarabilir miyim? Bunun üstesinden gelebilir miyim bilmiyorum. Başamamaktan korkup ağlıyorum. 10 yıldır atanmayı bekliyorum. Branşımı değiştirdim bu bölümden daha umutluyum ama yapamamaktan korkuyorum. Nasıl yapabilirim? Ne yapmalıyım? Bana yardımcı olur musunuz? Yapabien hikayelere de ihtiyacım var.
İlk bölüm neydi? Bu bölümü açıktan mı okudunuz?
Esim tarih mezunu atanamadı maalesef
O da bu sene okul öncesinden mezun olacak
Bir kızım var 5 bucuk yasinda kasimda da bir kızım daha olacak inşallah
Esim de bu sene evde ders çalışacak
Bizim umudumuz var sizin de olsun neden olmasjn ki olur insallah
O da mı açıktan?

Neden yapamayasınız? Kadınlar istediği zaman herşeyi başarır. Yalnız küçük kızınız da 3 yaşında, onu da kreşe gönderebilme şansınız varsa gönderin derim. Gün içinde daha iyi çalışırsınız.

Neden yapamayasınız? Kadınlar istediği zaman herşeyi başarır. Yalnız küçük kızınız da 3 yaşında, onu da kreşe gönderebilme şansınız varsa gönderin derim. Gün içinde daha iyi çalışırsınız.
Şuanda diğer kızımı kreşe göndermem ama annemle aynı şehirdeyiz ben çalışırken annem bakıyordu yine bakabilir. İnşallah bende başırırım

Tanıdığım iki çocukla atanan edebiyatçı vardı. Normal şartlara göre biraz daha zor ve yorucu olabilir ama imkansız değil. Zaten önümüzdeki atamalar için okulöncesi iyi bir durumda. Yani neden olmasin planlı ilerleyin kendinize güvenin
Teşekkür ederim cevap için. İnşallah bende o başaran hikayelerden olurum.

Teşekkür ederim cevap için. İnşallah bende o başaran hikayelerden olurumya
YouTube da 2 çocuğuyla derece yapan bir anne var. Adı Merve Koç. İzleyin mutlaka. Çok yorucu ama yapılmayacak bir şey değil. Özellikle alımlarınız bu kadar yüksek puanlar böyle düşükken ortalama çalışma ile bile başarırsınız. Erkenden başlamalısınız yalnız. Yani bugün yarın hemen başlayın. Çünkü çocuklar olunca her gün aynı olmuyor. Bazen çocuğunuz hasta olacak belki 1 hafta bakamayacaksınız. Misafiriniz üst üste gelecek.erkenden başlayın ki böyle durumları tölere edin

Yaaa
YouTube da 2 çocuğuyla derece yapan bir anne var. Adı Merve Koç. İzleyin mutlaka. Çok yorucu ama yapılmayacak bir şey değil. Özellikle alımlarınız bu kadar yüksek puanlar böyle düşükken ortalama çalışma ile bile başarırsınız. Erkenden başlamalısınız yalnız. Yani bugün yarın hemen başlayın. Çünkü çocuklar olunca her gün aynı olmuyor. Bazen çocuğunuz hasta olacak belki 1 hafta bakamayacaksınız. Misafiriniz üst üste gelecek.erkenden başlayın ki böyle durumları tölere edin.
Yaa mutlaka bakmalyım. Pazartesi günü için plan yaptım. Bir sistem var şuan aklımda ama uygulama başarma kısmını düşünüyorum çokkk istiyorum umarım bende güzel bir hikayeye sahip olurum. Çok zor olacak biliyorum ama başarmak zorundayım

Merhaba ben de sizinle ayni yolda olan biri olarak basarabilecegimizi söylemeye geldim🤗 hikayemiz çok benziyor benim 3 cocugum var. Kendi bölümümden nasip olmadı şimdi çocuk gelisimi 4. Sınıftayım. Bu yıl mezun olup atanmayı hedefliyorum. Instagramda birdosteli sayfasını inceleyin çocugu olup atanan bir sürü arkadaşımız var size de umut olur 🤗
Merhaba, aynı şarttayız. Bende 4. Sınıfım aynı zamanda. Mutlaka bakacağım sayfaya. İnşallah hedefimize ulaşırız artık nasip olur umarım.

Şimdi ben anlayabilmek için birkaç soru sormak istiyorum size. Bu konunun aynısını açmamış mıydınız 2 sene kadar önce? Branşınız edebiyattı o zaman. O zaman da sınava hazırlanıyordunuz net hatırlıyorum, o zaman çalışabildiniz mi çalışma düzeni oturtabildiniz mi istediğiniz gibi?

Bir de şunu merak ediyorum ev işi yapmayı, çeşit yemek yapmayı çocukların zamanından çalmak olarak görüyordunuz. Bu konuya çok öncelik verdiğiniz için soruyorum çocuklarınızın zamanından çalmadan nasıl ders çalışacaksınız?

Şimdi ben anlayabilmek için birkaç soru sormak istiyorum size. Bu konunun aynısını açmamış mıydınız 2 sene kadar önce? Branşınız edebiyattı o zaman. O zaman da sınava hazırlanıyordunuz net hatırlıyorum, o zaman çalışabildiniz mi çalışma düzeni oturtabildiniz mi istediğiniz gibi?

Bir de şunu merak ediyorum ev işi yapmayı, çeşit yemek yapmayı çocukların zamanından çalmak olarak görüyordunuz. Bu konuya çok öncelik verdiğiniz için soruyorum çocuklarınızın zamanından çalmadan nasıl ders çalışacaksınız?
Evet 2 sene önce mi bilmiyorum tam ama başlamak istemiştim fakat yapamadım çünkü o dönemde aynı zamanda ücretli öğretmenlik yapıyordum arda kalan zamanda çocuklarıma zaman ayırmak yerine ders yapmak haksızlık gibi geliyordu ve onlar uyuyunca yapmaya çalıştım çok yorucu oldu çünkü küçük kızım hiç uyumuyordu onu uyuturken geceleri ders çalışırdım ama edebiyat çok zor atama yapan bir bölüm o yüzden olmadı. Hatta o dönemde birkaç işte çalışıyordum ve kızlarıma zaman kalmaması benim için sıkıntı olurdu tabiki

Şuanda herhangi bir kurumda çalışmıyorum. Büyük kızım kreşe gidiyor. 08.30 dan 16.00 ya kadar yok. Küçük kızım var sadece fakat normalde çalışan bir anneyim kpss için bu yıl çalışmama kararı aldım. Kızlarımın ortak evde olduğu zamanlarda onların zamanından çalmadan yapabilirim diye düşünüyorum bu bölüm edebiyat gibi değil. En azından birazda olsa ihtimal var.

Back