• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. cocuk ozlemi ve uzun sureli hamile kalamama

suna_suna12

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
34
26
3
39
Merhaba kizlar, bircogunuz icin belki dertsiz bir dert ama yine de paylasmak fikir almak istedim.
32 yasindayim ve 4 yasinda bir kizim var. yaklasik bir yildir ikinci cocugu istiyorum. maddi hicbir kaygim yok (durumumuz cok iyidir diye demiyorum, sadece dert etmiyorum diyelim) ama manevi olarak nasil olur, yogun tempoda calisiyorum yetisebilirmiyim, yakin bir zmnda sehir degisikligimiz olacak, ne zmn olur, nasil olur derken devamli erteledigim bir istekti.
esim cocuk istiyordu, hatta hemen ikinci olsun dedigi oluyordu ama zmnla fikirlerimi asiladigimdan heralde, ben artik cocuk yapsakmi dedigimde ben hazir degilim demisti :)
Yaklasik 5 aydir korunmuyoruz ve hamile degilim henuz.
Uzun bir sure degil muhakkak ama ilk cocuk hic bekletmeden olunca acaba bir sorunmu var diye dusunmeden edemiyorum.
bir iki ay daha olmazsa sanirim doktor yoluna dusecegim.
sorum; ikinci cocuk dahami gec olur? bir genellemesi varmidir sizin gordugunuz?

Canim ilk cocugunda kurtarmis kendini.. tabiiki daha ypgun olursun, yas farki oldugu icin yiyecekleri farkli mesela, ilgi farki.. bunlarin hepsi farkli farkli.. ama kizinda bakar kardesine abla olunca ufak tefek seylerde tabii.. bi doktora git genede istersen kontrol amacli.. yas buyudukce yumurtalar fenclikteki gibi olmuyor

Bende 8yıllık evliyim 7 yasinda oglum var. Oglum yumurta takibi ile olmuştu aslinda saglik açısından bi sorunda yoktu. Bizde 2. Cocugumuz icin uğraşıyoruz yaklasik 6 7 aydir ama olmadı henüz. Sanirim cok isteyince olmuyo. Bu ay saldım valla. Yumurtlama felan takip etmedim

Merhaba kizlar, bircogunuz icin belki dertsiz bir dert ama yine de paylasmak fikir almak istedim.
32 yasindayim ve 4 yasinda bir kizim var. yaklasik bir yildir ikinci cocugu istiyorum. maddi hicbir kaygim yok (durumumuz cok iyidir diye demiyorum, sadece dert etmiyorum diyelim) ama manevi olarak nasil olur, yogun tempoda calisiyorum yetisebilirmiyim, yakin bir zmnda sehir degisikligimiz olacak, ne zmn olur, nasil olur derken devamli erteledigim bir istekti.
esim cocuk istiyordu, hatta hemen ikinci olsun dedigi oluyordu ama zmnla fikirlerimi asiladigimdan heralde, ben artik cocuk yapsakmi dedigimde ben hazir degilim demisti :)
Yaklasik 5 aydir korunmuyoruz ve hamile degilim henuz.
Uzun bir sure degil muhakkak ama ilk cocuk hic bekletmeden olunca acaba bir sorunmu var diye dusunmeden edemiyorum.
bir iki ay daha olmazsa sanirim doktor yoluna dusecegim.
sorum; ikinci cocuk dahami gec olur? bir genellemesi varmidir sizin gordugunuz?
Aynı ben aynı benim eşimin isteği ve aynı eşimin vazgeçmesini anlatmışsın.tek fark 3. Ay klomen kullandım yumurta takibi yaptirdim olmayınca vazgeçtim istemedim.5.ay kendi kendine oldu.

İlk çocuğu doğal yolla, ikincisi tedavi ile olan tanıdıklarım var.
Bir doktora görünün inşallah problem çıkmaz.

Ve evet siz de belirtmiştiniz 5 ay uzun bir süre değil ;)

Canim ilk cocugunda kurtarmis kendini.. tabiiki daha ypgun olursun, yas farki oldugu icin yiyecekleri farkli mesela, ilgi farki.. bunlarin hepsi farkli farkli.. ama kizinda bakar kardesine abla olunca ufak tefek seylerde tabii.. bi doktora git genede istersen kontrol amacli.. yas buyudukce yumurtalar fenclikteki gibi olmuyor

gecen sene dusunmedigime pismanim suan, ve pismanligim gun gectikce artiyor :)
Kontrol icin gidicem galiba

Bende 8yıllık evliyim 7 yasinda oglum var. Oglum yumurta takibi ile olmuştu aslinda saglik açısından bi sorunda yoktu. Bizde 2. Cocugumuz icin uğraşıyoruz yaklasik 6 7 aydir ama olmadı henüz. Sanirim cok isteyince olmuyo. Bu ay saldım valla. Yumurtlama felan takip etmedim

stress onemli bir etken denir ya hep bende cok kafaya takmamaya calsiiyorum simdilerde,a ma icten ice ya olmazsa korkusu da yasiyorum :)

İlk çocuğu doğal yolla, ikincisi tedavi ile olan tanıdıklarım var.
Bir doktora görünün inşallah problem çıkmaz.

Ve evet siz de belirtmiştiniz 5 ay uzun bir süre değil :KK66:

hadi ya, yastan dolayimi tedavi gorduler yoksa anormal bir durummu avrdi acaba?

gecen sene dusunmedigime pismanim suan, ve pismanligim gun gectikce artiyor :)
Kontrol icin gidicem galiba
Benim ikinciyi ilk oglum 2,5 oldugunda dogdu.. daha once olsaymis keske diyorum.. tabii cok zorluk cektim o ayri..bu cocugunuda keske daha once dusunseydim diyorum..ama vardir bi hayir.. rabbim yeterki saglikli sihhatli hayii evlat versin..sen git bi doktora

Benim de 2.çocuğum ilki 3yaşındayken istemiştik 9ay olmadı. Dr. Lara da gittik herhangi bir sorun yoktu. İlk çocuk ilk ay hemen olmuştu halbuki. Oluruna bıraktık o ay hamile kaldım 2.çocuğa siz de rahat olun bir kontrole gidin yumurtlama döneminizde. Olur inş. Henüz az bir zaman geçmiş

Benim de 2.çocuğum ilki 3yaşındayken istemiştik 9ay olmadı. Dr. Lara da gittik herhangi bir sorun yoktu. İlk çocuk ilk ay hemen olmuştu halbuki. Oluruna bıraktık o ay hamile kaldım 2.çocuğa siz de rahat olun bir kontrole gidin yumurtlama döneminizde. Olur inş. Henüz az bir zaman geçmiş

bu durumu bikac kisiden duydugum icin biraz telaslandim dogurus, bir kac yil ugrastik olmadi diyenleri de duymustum.

merhaba benim de bir çocuğum var 4 yaşında oda 7 sene sonra oldu 2 ameliyat 4 tüp bebek yumtra rzv azlığı bir tüp kapalı derken olmadı dr artık tüp bebek deneme dedi ben de bıraktım denemeyi..daha sonra cok sükür Allahın izniyle doğal yolla oldu..şimdi 2 cocuğu istiyoruz 3 yıldır olmuyor.. fsh 12.6 amh 1.1 dr tüp bebek diyor..
ama bilmiyorum daha önce hep başarısızlıkla sonuçlandı ve maddi olarak bizi sarsar..suan kür yapıyorum ibrahim saraçoğlunun ...sizce tüp bebek yapmalı mıyım yaşım 35 :silah:

5 ay cok uzun bi sure degil yumurtalama gunlerinizi takip edin olmadi bi doktora gorunun

merhaba benim de bir çocuğum var 4 yaşında oda 7 sene sonra oldu 2 ameliyat 4 tüp bebek yumtra rzv azlığı bir tüp kapalı derken olmadı dr artık tüp bebek deneme dedi ben de bıraktım denemeyi..daha sonra cok sükür Allahın izniyle doğal yolla oldu..şimdi 2 cocuğu istiyoruz 3 yıldır olmuyor.. fsh 12.6 amh 1.1 dr tüp bebek diyor..
ama bilmiyorum daha önce hep başarısızlıkla sonuçlandı ve maddi olarak bizi sarsar..suan kür yapıyorum ibrahim saraçoğlunun ...sizce tüp bebek yapmalı mıyım yaşım 35 :silah:
Kendi konunuzu açın,konu sahibi zaten üye bile değil artık.
Karışıyor böyle.

Back
X