- 11 Kasım 2017
- 19
- 14
- 38
- Konu Sahibi mindimindi
Merhaba Hanımlar,5 yıllık evliyim ve 3,5 yaşında bir kızım var.Ben 30 yaşındayım eşim 35 yaşında.Çevremde herkes 2.çocuğu yapmam için konuşuyor,ben emin olamıyorum.Çocuklar arasında yaş farkı az olursa daha iyi anlaşabilirler birbirlerini daha iyi anlarlar diye düşünüyorum.Bu yüzden yapmak istiyorum ama eşimle hiç birbirimize vakit ayıramayız diye korkuyorum.Eşimle aramız kötü değil çok kavga etmeyiz,kolay kolay trip de atmam,ama öyle çok da birbirimiz için ölüp düşmüyoruz. Genelde aynı evin içinde kendimi tek başıma yalnız kalmış gibi hissediyorum.(İşten gelir gelmez yemek yiyip,telefona bakarken hemen uyuyor.)Sırf bu yüzden kızıyorum ona da söylüyorum.Yorulduğu için öyle olduğunu söylüyor.Onun erken uyumalarından dolayı yatak odası muhabbetimiz de iyi değil.Birbirimize sırtımızı dönüp uyuyoruz.Hafta sonları falan birlikte konuşur,plan yapılacaksa yaparız.Ama hafta içi tamam ev arkadaşı gibiyiz,faturaları ödeyen evin alışverişini yapan o, yemek bulaşık temizlik işleri bende.Doğru dürüst bir şeyleri paylaşmıyoruz ki neyin kavgasını yapıcaz diyorum bazen o yüzden 2.çocuk yapmak mantıklı gelmiyor bana.Bu monotonluk böyle devam ederse sıkıntı,yaşlandığımız da nasıl bir çift oluruz bilmiyorum...Eşimden ayrılmak istesem deli misiniz ,şaka mı yapıyorsunuz diye sorarlar bize.Çünkü dışardan bakınca acayip mutlu bir çift gibi gözüküyoruz.Herkes tarafından çok sevilir,içkisi sigarası yok,akşamları tek başına gezmesi de yoktur,nereye gidilecekse birlikte gideriz,para yönünden hiç sıkmaz beni.Ben mi abartıyorum bilemedim.Siz ne düşünüyorsunuz?