Gebeliğe Hazırlık 2.çocuk kaçıncı ayda olurrr🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevmlanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
3
5
1
32
Selam güzel bayanlar. Benım 1 oğlum var 5 yaşında nasip olursa bir bebek sahibi daha olmak istiyoruz. Ama 3 aydır deniyoruz olmuyo. Adet düzensizliğimde yok ne sancı ne de başka bi sorun. Aranızda böyle olan varmı ben ne zaman gebe kalcam

Belki hormonal bir sorun vardir. Muayene olmadan bir sorunum yok diyorsunuz. Gidin bi kan verin ultrason mu rahim filmi mi ne yaparlarsa yapsinlar. Tedavi gerekli görülürse tedavi baslanir.

Canim benim ben 2.5 senedir bekliyorum Rabbim ol der olur dua ile bekleyecegiz...

Doktora gidip tam teşekküllü testlerinizi yaptirmaniz gerekiyor

Orasını Allah bilir cnm, 3 ay olmus daha denemeye başlayalı.. Kontrollerınızı yaptırın öncelikle

Bunu biz bilemeyiz. Allah bilir Doktor a gidip bir kontrol olun..

Bir bakın. Bu linkte sizin sorunuzun cevabını nasıl aramışlar... Neler yapmışlar...

İnş fazla bekletmez müstakbel yavrunuza.

Merhaba oglum 2 yasindayken kardeşi olsun istedik ama hic sorun olmamasina rağmen 15 ay sonra oldu doktor artik eşinize bakalim birde demisti eşim gitmek istemedi bende iyi o zaman akisina birakalim ne yapalim dedim düşünmeyi biraktim o ay oldu ama bebegimi dogumda kaybettim malesef çok bekledim goremedim bile hayirli zmanda olsun ins simdi tekrardan istiyorum 2 aydır bakalim nasip artik

Bizde ocak şubat denedik olmadi. Koronadan ara vermiştik bu ay yine denedik olmadi 3 aydır bi sonuç cikmadi yani .bekliyorum kismetimi

Ben üç yıldır deniyorum ama sebepsiz bir şekilde ikinci olmuyor

Bende 2.yi 16 aydır istiyorum 13 ay önce kürtaj oldum hala bekliyorum
Senin daha şimdiden olmuyo demen yersiz bacım daha yaşın 30'a bile gelmemiş niye telaşa kapılıyosunki. .. Benim gibi 34'e yaklaşmadın o tedirginlik bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…