Belki hormonal bir sorun vardir. Muayene olmadan bir sorunum yok diyorsunuz. Gidin bi kan verin ultrason mu rahim filmi mi ne yaparlarsa yapsinlar. Tedavi gerekli görülürse tedavi baslanir.Selam güzel bayanlar. Benım 1 oğlum var 5 yaşında nasip olursa bir bebek sahibi daha olmak istiyoruz. Ama 3 aydır deniyoruz olmuyo. Adet düzensizliğimde yok ne sancı ne de başka bi sorun. Aranızda böyle olan varmı ben ne zaman gebe kalcam
Canim benim ben 2.5 senedir bekliyorum Rabbim ol der olur dua ile bekleyecegiz...Selam güzel bayanlar. Benım 1 oğlum var 5 yaşında nasip olursa bir bebek sahibi daha olmak istiyoruz. Ama 3 aydır deniyoruz olmuyo. Adet düzensizliğimde yok ne sancı ne de başka bi sorun. Aranızda böyle olan varmı ben ne zaman gebe kalcam
Merhaba oglum 2 yasindayken kardeşi olsun istedik ama hic sorun olmamasina rağmen 15 ay sonra oldu doktor artik eşinize bakalim birde demisti eşim gitmek istemedi bende iyi o zaman akisina birakalim ne yapalim dedim düşünmeyi biraktim o ay oldu ama bebegimi dogumda kaybettim malesef çok bekledim goremedim bile hayirli zmanda olsun ins simdi tekrardan istiyorum 2 aydır bakalim nasip artikSelam güzel bayanlar. Benım 1 oğlum var 5 yaşında nasip olursa bir bebek sahibi daha olmak istiyoruz. Ama 3 aydır deniyoruz olmuyo. Adet düzensizliğimde yok ne sancı ne de başka bi sorun. Aranızda böyle olan varmı ben ne zaman gebe kalcam
Aaa şok oldum çok sevindim .Allah kucağına almayı nasip etsin bir an önce kontrole gitKızlar bu mesajı atarken hamileymişim meğer.Dün test yaptım ve pozitif. Rabbimden diliyorum ki hepinize bu güzel sevinci en kısa zamanda yaşatsın
Amin nasıl hamile kaldin canimKızlar bu mesajı atarken hamileymişim meğer.Dün test yaptım ve pozitif. Rabbimden diliyorum ki hepinize bu güzel sevinci en kısa zamanda yaşatsın
Benimde 5 yasında oğlum var ve 2 buçuk yıl sonra hamile kaldım 3 aylıktı karnımda kalbi durdu ve 9 ay aradan sonra şuan 9 haftalık hamileyim yane ha diyince olmuyo ki inşlh rabbim isteyen herkese nasip etsinCanim benim ben 2.5 senedir bekliyorum Rabbim ol der olur dua ile bekleyecegiz...
Ben üç yıldır deniyorum ama sebepsiz bir şekilde ikinci olmuyorSelam güzel bayanlar. Benım 1 oğlum var 5 yaşında nasip olursa bir bebek sahibi daha olmak istiyoruz. Ama 3 aydır deniyoruz olmuyo. Adet düzensizliğimde yok ne sancı ne de başka bi sorun. Aranızda böyle olan varmı ben ne zaman gebe kalcam
Selam güzel bayanlar. Benım 1 oğlum var 5 yaşında nasip olursa bir bebek sahibi daha olmak istiyoruz. Ama 3 aydır deniyoruz olmuyo. Adet düzensizliğimde yok ne sancı ne de başka bi sorun. Aranızda böyle olan varmı ben ne zaman gebe kalcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?