Egenin adi ege deniz
Denizin adi insallah deniz ege
Ikili olarak seslenmedigim icin yeni bebegede deniz ege demeyecegim
Deniz sadece buyugunede sadece ege
Bence hala fikrim cok duygusal ancak yatarak hamilelik gecirmemle hic alakasi yok bunu gecmis sayfalarda ifade etmistim
Birinin ilk otekinin ikinci nufustaki isimleri olacak digerininde ikinci ismi otekinin ilk ismi yani seslendigimiz isim
Bence onlar neden boyle yaptigimi anlayacak duyarlikta olacaklar diye dusunuyorum herseye ragmen
Çocuklarına ne isim koyacağın seni ilgilendirir inşallah bizden beklediğin duyarlılığı sana eşinin ailesi de gösterir.
Gözlemlediğim sen bir şekilde ilk oğlunu şimdiki ailenin parçası hissetmek istiyorsun bu en doğal hakkın ama ikinciye birincinin adını vermekle bunu yapabilir misin yoksa seni ailede daha mı itici hale getirir bilmiyorum.
Burada bu kadar insana ters gelen elbet eşinin ailesine de ters gelecektir. Benim çocuğum istediğim adı koyarım diyerek tepkileri savuşturamazsın.
Bu sadece bir isim değil, aynı ana babadan olsalar gene belki insanlar şirin görebilirlerdi.
İnsanların aklına (kayınvaliden, eşin vs) senin eski kocanı unutamadığın onunla ilk çocuğuna koyduğun ismi şimdiki bebeğe de koyduğun gelecektir.
Tersini düşün eşinin bir kızı olsaydı mesela Ayşe Naz, şimdikine de Naz Ayşe deseydi hiç mi tepkin olmazdı ? İsim mi kalmadı eski eşinle koyduğun ismi niçin bizim kızımıza koyuyorsun demezdin ?
Bunun cevabını bize değil kendine ver.
Son düzenleme: