Söylemeden geçemedim çok güzel düşünmüşsünüz ve bizi anlatıyor koydugunuz isimler kızınıza koyacagınız benim oglunuz için Rabbim nasip ederse inşallah o da kardeşim bizim isimlerimiz öyle birtanede kız var o daha ayrıÖmer ismi gerçekten bir erkege verilecek en güzel isimlerden ismindenmi bilmem kardeşim diger erkek çocuklarına göre birtane maşallah
ne güzel
nazar değmesin
ve darısı başıma
Benim oglum uslu,masallah diyeyim
Buarada ben yd evet :) nerden tanidiniz ki :)
Benim fikrimi kullanan birileri olmus ama hakket ayse elifmiydi bu isimler
Bizide illa kinayan.birileri olur diye dusunuyorum
Ya ikinci adi,sabit tutacagim yada egenin ikinci,adini vericem sadece baya tepki aldik yer degistirme konusunda
Niyeki bu bi tercih meselesi yani ikinci ismi sabit tutuo on ismin degsmesi aslinda alisilageldik bisey ege deniz nerde nil deniz nerde ( kiz dedigin icin diyorum yojsa ben erkege ege deniz _ deniz ege olurmu cokmu abes demistim ama erkek olursa deniz olacak onune biseymi eklerim tekmi olur zaman goaterir ) abimin adi oz... Ben gul. Birbirimize koyduklarini dusunemiyorum erkek ve kiz isimleru cunku
işte bu yaratıcı
O zaman Ege Deniz
İkinci Arel Deniz'de olabilir
ama Deniz 2'de olablir neden olmasın valla dimi
benim bir arkadaşımın bebeğinin adı Ege Efe
Buna ne dersiniz
benim ikiz yeğenlerimin ikisinin adı da aynı o kadar kötü oluyor ki hiç tavsiye etmem. ayrıca isimine varana kadar kendinizi inandırmışsınız kız olursa hüsrana uğramayın lütfen hayırlısını isteyin
çok merak ettim ikizlerin isimleri ne? (eger sakincasi yoksa) bence ikizlerin isimleri birbirine benzeyince çok hoş oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?